Autor Tema: Noćna mora  (Posjeta: 5509 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zoranR

• Antique Member
Odg: Noćna mora
« Odgovori #15 : 11 Rujna, 2013, 12:45:11 »
Cake,Cake,...od tebe san prvi put čuja za Lukino drveno auto šta mu kupuje djelove u Drvnom centru! :rtfm:

...samo,Frik je odigrao spin bolje od Sanadera...prebaci čovek fudbal na drugoligašku utakmicu...

PAPA FRANJO - DRVENI SUNBEAM  1:0
low & slow...

Offline Ante V8

« Odgovori #16 : 11 Rujna, 2013, 13:32:45 »
AAAAA,što bi ja to s guštom složio.Vidim kolega se totalno izgubio u žicama. :lol: :lol: :lol:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #17 : 11 Rujna, 2013, 14:42:41 »
Ovdje je dobro samo što ima puno bakra...  :)) Sve u bačvu, buuurkiii, i ono od jučer, burkiii... Laaaakše se čisti tako, buurkii... Samo zapališ i os-taaaaAAAaane samo bakar, burki... Pa sve na Cios... 40kn kilo, burki...
Pa na CIOSU sto pitanja... Nisaam krao, gazda - skupio sam to, gazda... Nisam očiju mi gazda...  :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #18 : 11 Rujna, 2013, 14:48:04 »
A zašto onda ima instalaciju od vrbinog pruća?  :ohmy: :ohmy:

A jesi neki, pa nemoj lagat .... nije vrbin pruc, nego ljeskin ne uzgajam dzabe ljesnjake tam, zilavije i fleksibilnije mi se pokazalo  :dance4: ... paljenje u cilindrima sam sredil s malim cigom iz sela, ima dva kres kamenca pa baca iskru u stilu Bear Grylsa  :ohmy:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #19 : 11 Rujna, 2013, 14:54:24 »
A joj da, sorry.. Moj bed. Zajebunio sam se. Vrbino pruće ti služi za krpanje osigurača, zar ne? Ma znam da si nešto pričao... Vrbine licne... 12 ampera po šibi...  :read:  :read:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Looka-zg

• Antique Member
« Odgovori #20 : 11 Rujna, 2013, 15:02:40 »
Eee pa tak da, i to su najkvalitetniji osiguraci, cak je i Zoran odustal od prodaje svog gej amerikanera kad je vidil da mu pasu osiguraci od vrbe sa mojeg osuncanog graska  :balkidance: :anal: amerikanjsko englezljivska veza  :brunette: ... samo mi se nemoj ti smucat previse jel za freze od R4 ne prodajem, fikus benjamim kablovi su pre skupi za vas (dugi je vijek rasta same biljke da bi bilo iskoristivo)

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #21 : 11 Rujna, 2013, 15:11:04 »
Stari moj... U mojoj Ljuljavoj frezi ima toliko bakra (čitaj - nema instalacija!  :)) ) da čak ni Romi ne kidaju instalaciju za tih par grama žica...  :))
Najviše instalacije sam imao u autu kad sam jedno vrijeme vozio one ''produžne kablove'' za akoolumator, burki.  :))

Offline vinc

« Odgovori #22 : 11 Rujna, 2013, 21:09:00 »
aaaaa  neeeeeeeeeeeee :nono: :nono: :nono:
 luka luka.  ti nemozes imat turbo na drvenom autu :nono: :nono: :nono: :nono:
Panta Rei

Offline Looka-zg

• Antique Member
« Odgovori #23 : 11 Rujna, 2013, 21:18:53 »
kaj nemas neku drvenu puhaljku, od ebanovine, mahagonija ili tak nekaj  :shok: :koo-koo:

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #24 : 11 Rujna, 2013, 22:09:56 »
Kaaaaj nema, vraaaag ti vuha kakti guuujvvdi zfrknul...  :mafia: :mafia:
Zaaeeemeš si z starejšeg Vopela, no kaj su na zaprežnim rudlami vimeli dreveni visko ventilatora, no.

http://www.drvenarija-pospaic.hr/Webtrgovina/tabid/54/CategoryID/6/List/0/Level/a/ProductID/476/Default.aspx?SortField=ProductName%2CProductName

I sam tog ventilatora malo predelaš, viska vun hitiš vu grabu ili vu ščavu gujdami i sam ti ostane - vrag ti pamet zsisal -  turbina od dreeeeva...
Kaj se nemre.. Pa nebreš volana aluminijskoga zašvasati kad pukne, je... Na pravemu drevu kakti je grab ili bota od drena - je, tu ti ni mikropukotine pa kak ga got ti švasal.  :thmbup:

Offline zoranR

• Antique Member
« Odgovori #25 : 12 Rujna, 2013, 14:43:33 »
Molim prijevod ovog teksta podcrtanog graševinom... :cajkas:

Inače,tema je "Robijanje sa instalacijom"  :lol:
low & slow...

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #26 : 12 Rujna, 2013, 14:48:16 »
I drveni auti imaju instalaciju - šta ne vidiš iz priloženog...?  :))
Mada, što se ame teme tiče...
Struja...  :shootme:
Bljak... To mi je nesto najgore na autu...  :sad2: Ja samo da vidim ove žičurde uživo - ja bi zviznuo na živce.  :crazy: