Autor Tema: Oldschool utočišta  (Posjeta: 5197 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sarmaguru

Oldschool utočišta
« : 18 Listopada, 2013, 09:27:09 »
Nisam našao sličnu temu, ako već postoji molim admina da prebaci post  :hi:

Evo za početak od mog prijatelja birtija, pravo malo oldschool utočište

Hang Loose - Vinkovci
Vlasnik Matija (kec zlatne boje na slikama)

image hosting 20mb

Offline mpavluk

• Antique Member
Odg: Oldschool utočišta
« Odgovori #1 : 18 Listopada, 2013, 09:52:31 »
Ideja do jaja! PozdraVW Ani, Matiji, Oliški, Marjanu i svim mojim Vinkovčanima i okolici! M.

NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline gruđo

« Odgovori #2 : 18 Listopada, 2013, 13:00:12 »
Lijep lokal i lijepa ideja. No, ovo mi sliči na prikriveni marketing. Moje mišljenje je da bi ova tema bila O.K., ali bi adminu ipak trebali lokali koji se ovdje nađu ili šta već, dati neku simboličnu naknadu.

Offline sarmaguru

« Odgovori #3 : 18 Listopada, 2013, 14:45:21 »
Nije gruđo baš to tako kako ti se čini, niti je moje niti ja niti on nećemo nikakve koristi imat od toga, garantiram ti to.
Ovo je stvarno bilo u najboljoj namjeri stavljeno radi druženja i upoznavanja isto/slično-mišljenika.
Osobno bi volio znati za takve lokale u Hrvatskoj i u susjednim državama, pa kad se putuje da se svrati.

Offline ax-ja

• Veteran member
« Odgovori #4 : 18 Listopada, 2013, 16:19:16 »
i ja isto imislim da tu nema nista lose i da je dobra ideja.  :thmbup:
zasto se nebi znalo di se moze srest istomisljenike,pogotovo na ovoj fora lokaciji.
a tko nece ne mora ni doc.
Bogataš u tuči nastoji sačuvati lice, a siromah kaput.

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #5 : 18 Listopada, 2013, 18:40:20 »
neka decki imaju birc, ko mi u ZGBu Route 66  :good: druzite se i potaknite malo ekipu, treba Slavoniji malo takvih druzenja  :girl_dance:

Offline sarmaguru

« Odgovori #6 : 18 Listopada, 2013, 19:03:46 »
Treba , naravno.
Može koja slika route 66-a iznutra. Nisam nikad bio tamo :blush2:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #7 : 18 Listopada, 2013, 20:41:59 »
Lijep lokal i lijepa ideja. No, ovo mi sliči na prikriveni marketing. Moje mišljenje je da bi ova tema bila O.K., ali bi adminu ipak trebali lokali koji se ovdje nađu ili šta već, dati neku simboličnu naknadu.

Točno...  :good:
Ali i - netočno!  :nea:

Da je ''jedna vrsta'' marketinga - je. Svjesno ili nesvjesno. Ne ulazim u to - niti osudujem ikoga. Ovako kad netko ''natrči na prvu'' dajem ruku u vatru da pomisli ''reklama''. U tome može, ali i nemora biti zla, čak naprotiv --> ''Orson i prijatelji ---> djeco biće još!!''  :))
Da bi ''trebali dati kintu'' - na to nemožeš nikoga ''natjerati'' niti mu ''nametati''. Vlasnik nije, bar pretpostavljam, forsirao da mu se objavi birc na forumu. A sto se tice samog birca - deeeefiinitivno kapa dolje. Za ''šminkere i one koi žele biti videni'' vjerojatno nije the hottest spot in the town'' ali za klijentelu koja čeprka po autima i fura se na tu retro spiku i opcenit neki ''chill'' vjerijem da je OK birc.
I sada ono - wrrrrRRRRRroooooooong!!!! Da imalo znate admina - i ''starog'' i ''novog'' ovake stvari bi vam bile u najmanju ruku smiješne.  :rofl: :rofl: POnovite ovo dvaputa - biti ce tolio smijesno da ce se graniciti sa uvredom. Niti Gear niti Sprint (akteri poslagani abecednim redom, op.a.  ;D ) nemaju zivotnu filozofiju ''daj pare u dep'' jer da se tom mislju vodilo sve ovo, em bi odavno propali (i pazi sad apsurda aaa hahahaha  :rofl: :rofl: ) em je forum zamalo propao (pod ''forum'' - mislim na ove jedine i nule na ekranu... op.a.)
No, bilo bi dobro da se ''pila okrene naopako'' pa da se taj ''marketing'' okrene ''u nasu korist'', a pod ''nasu'' mislim na forum općenito.
Da je zgodno znati ovakva mjesta - zgodno je.
Da ih je vise - bilo bi super.
A ''marketing'' okrenuti u svoju korist? he he he.. ''Ogrebati se'' za ''rundu na racun kuce'',a?  :P :P  :rolleyes2: :rolleyes2:  :drinks: :drinks: Hi hi hi hi hi...

Treba , naravno.
Može koja slika route 66-a iznutra. Nisam nikad bio tamo :blush2:

A sto se slika tice... Ha cuj.. Ima ih, evo izabrao sam neke na kojima se nesto i razaznaje...  ::) :P ;D ;D ;D  Ipak je  unutra dosta mracno, guzva, buka... Oces slikati k'o čovjek, ti pristojan i mio - pijes svoju kamilicu ili caj od šipka... Pa te netko drukne, pa slika ispadne mutna...  ::) ;D ;D ::)

Evo jedna iz auta, dok se dolazi...

Jedna sa terase, pogled prema gradu... Slikano onako, usred sedme, osme runde...  ::) ;D ;D ::)

Ovo su one nove fontane, slikano sa vrha suncobrana na terasi držeći se za oluk terase...

Ima i živa svirka svako malo.. Tribute bandovi i slicno... Atmosfera zna biti ful vesela, ekipa otkacena... Turbo ovo, VEMS ono... 3 za 10 i slicno...  ::) ;D ::)

Jedna grupna... Slijeva na desno... Looka, Hillman, Slanac... Ovaj koji se krevelji je Mladen, pa Poki Postar... Ovaj sto visi sa lustera je Vinc, mada nije da visi nego je dosao sa biciklom pa ga je parkirao na strop izmedu grede i klime. To je onaj bajk iz Ozlja Rog Zagor-Te-Nej Specijal pet brzina za voznju po krosnjama drvecem. Ima ugradeni onaj zagorov urlik ''aaAAAAaaAaAAaaaAaAaAAaaaaaaa'' kad zapedaliraš (ili zaaaaaklaaaačiiiš, no  ;D ) i aktiviraš šperu na prednjoj nabi za bolji trekšn kontrol fidbek kember engl gajding suspenžn  :girl_witch: :girl_witch: .. Uglavnom, Vinc silazi sa stropa, ne visi na lusteru.

I jedna sa terase.. Ekipa pleše... Mnogi misle da je prizivanje kise ili neki drugi ritualni ples, ali ne... Jedna sasvim neobavezna čaga...  :bravoo: :bravoo:

Eto.. Tako ti je to u Routu66... Navodno su jutra poslije budenja popracena mamurlukom i''sjenama sjecanja'', ali hej... Jednom se zivi,zar ne?  :)) :cool: :cool:
Strasan birc.  :good:

...

Slike skinute sa neta googlajuci ''blur photography''. Ako neka ima kopaj rahat, ja ću da ju skinem. Slije nisu moje, ja p'jan ne voz... Pardon, slikam. :))
« Zadnja izmjena: 18 Listopada, 2013, 20:45:41 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #8 : 18 Listopada, 2013, 21:09:28 »
Frik vrištim, majke mi :kokice:
Hrđa bez granica

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #9 : 18 Listopada, 2013, 21:19:11 »
Saaamo ti vristi...  ;D Sad ce server da se ugasi...  :)) :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
« Odgovori #10 : 18 Listopada, 2013, 21:23:12 »
SUtra, ne danas :kiss3:
Hrđa bez granica

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #11 : 18 Listopada, 2013, 21:24:09 »
Ma znam, nego je meni sve - MUTNO!  :))

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
« Odgovori #12 : 18 Listopada, 2013, 21:28:10 »
Ne samo mutno, i više od toga :kokice:
Hrđa bez granica

Offline ax-ja

• Veteran member
« Odgovori #13 : 18 Listopada, 2013, 22:26:41 »
Frik ti si definitivno Freak..
umirem  :rofl:  :rofl:
Bogataš u tuči nastoji sačuvati lice, a siromah kaput.

Offline Ante V8

« Odgovori #14 : 19 Listopada, 2013, 21:20:24 »
u ovakve lokale sa užitkom doći na piće i kapu dolje za interijer,a Frik priča za sebe.Za njega bi trebalo otvoriti posebnu kolumnu da piše. :bravoo: :bravoo: :bravoo:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!