Autor Tema: koji vosak  (Posjeta: 4205 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vitomir

• Senior member
koji vosak
« : 18 Listopada, 2013, 16:37:54 »
pozzz
evo nanio sam zastitu na podvozje ,e sad bih neke kriticne djelove i supljine pospricao voskom
pa vas molim da mi preporucite neki dobar (najbolji),po mogucnosti bezbojan ili crni pigment
hvala

Offline jemict78

• Antique Member
Odg: koji vosak
« Odgovori #1 : 19 Listopada, 2013, 09:17:48 »
Ja koristim 3M-ov i Terosonov zadovoljavaju kvalitetom al su medu skupljima, ak trazis dobru zastitu nemoj uzimat neki jeftilen :bye:

Offline vitomir

• Senior member
« Odgovori #2 : 19 Listopada, 2013, 10:29:52 »
onda cu i ja 3m,i zastita koju sam koristio je 3m,reci mi jel u spreju ili u boci s pistoljem,koji si koristio
hvala

Offline vitomir

• Senior member
« Odgovori #3 : 19 Listopada, 2013, 10:39:14 »
http://www.loctite.hr/full-product-list-teroson-4991.htm?countryCode=hr&BU=industrial&parentredDotUID=productfinder&redDotUID=1000000HKT5

http://www.loctite.hr/full-product-list-teroson-4991.htm?countryCode=hr&BU=industrial&parentredDotUID=productfinder&redDotUID=000001G351

kojim spricas,ovaj prvi je bolji po specifikacijama,al drugi mi je bolji jer je proziran ,sad je zastita crna i onda kad ga pospricam recimo 1 opcijom u bez boji bit ce ogavno.
ja bik prosao supljine i neka kriticna mjesta ispod blatobrana
« Zadnja izmjena: 19 Listopada, 2013, 10:42:26 vitomir »

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #4 : 19 Listopada, 2013, 16:54:05 »
Koristim prozirni ubiti zuckas je malo neznam koja je oznaka tocno, koristim ga iskjucivo za supljine, vrata, stranice i pragove imam spricu bas za njega s crijevom da mogu uc u pragove... Sprej je ok al je tanak dobar je samo za manje popravke :bye:

Offline chbr2a

• Antique Member
« Odgovori #5 : 19 Listopada, 2013, 21:06:10 »
natovari lancola !
"everything is restorable"

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #6 : 19 Listopada, 2013, 22:04:23 »

Offline robi

• Olschool apprentice
  • *
  • Spol: Muški
« Odgovori #7 : 20 Listopada, 2013, 17:24:18 »
Ja sam koristio Fuchs  Anticorit BW 366, žučkasto smeđe boje, koristim uglavnom za šupljine u vratima i pragovima.Gdje nabaviti crijevo sa špricom da mogu dalje s njim ušpricat ?

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #8 : 20 Listopada, 2013, 20:27:16 »
Ja sam koristio Fuchs  Anticorit BW 366, žučkasto smeđe boje, koristim uglavnom za šupljine u vratima i pragovima.Gdje nabaviti crijevo sa špricom da mogu dalje s njim ušpricat ?

Probaj u malo boljim trgovinama boje i lakova, ja imam od Bernera ima kratki nastavak i ima crijevo od 50cm i na vrhu diznu koja sprica u svim smjerovima. ak te bas interesira mozda mogu nabavit koju :bye:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #9 : 21 Listopada, 2013, 21:31:34 »
:rofl: :rofl: :rofl: :thmbup:

MMm hhmm...  :read: Zakon!!! Ili staro ''crno iz kamiJona'' ulje... Nema bolje zastite.
jedini je bed kad dodes kod frenda na cugu, pa mu ukenjaš nove tlakavce pa ti njegova žena izvadi sa Gardena grabljicama za cvijeće sve i jedan pokapani tlakavac iz dvoriste koje je uredno k'o apoteka pa ti ga vrati u auto kroz šoferšajbu da kupis nove...  :flamed: :flamed: :flamed:
I dobiješ ban na par mjeseci u dvoriste, a prvih tjedan dana i kolega dobije ban da se druži s tobom...  :fie:

...
Koji god da uzmes, uzmi ovaj ''pištoljski'' i ako te ''ulovi zima'' - dozu stavi u toplu vodu da omeksa.
Ako nisi nikad omeksavao vosak, probaj prvo sa medom... Stavis med u frizider, čekas da se stisne i onda ga otapaj, štopaj vrijeme, gledaj kako ide kroz špricu...
Tako se nećeš sa voskom muciti...  :good: :good: 
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline exile

• Antique Member
« Odgovori #10 : 21 Listopada, 2013, 22:10:18 »
Med je skup i šteta ga je :p
DIY or die!