Evo da dignem temu iz mrtvih; ipak se nesto radi na ovim autima, tj, jednom autu. Na plavom 320/6 sam ocistio podove od izolacije, ispilao uporista dizalica koja prva istrule, premazao hrdave dijelove pretvaracem hrde i poslije dvokomponentnom temeljnom. Skinute su sve lajsne, kvake, brave, svjetla i ceka odlazak limaru. Fotografije ce ici u zasebnu temu jer je ovdje totalni nered i prica se o 6, 7 auta...
Evo i jos jedna novost; kupio sam 318 stariju liniju sa 2.3 motorom i hrpom dijelova. Bivsi vlasnik je odustao od slaganja i sve u kompletu prodao, tako da sam dobio jos jedne bbs mahle 15 felge, treci bbs prednji spojler, treci trokraki volan vec oblozen kozom, jos jedan set leptir stakala, 2.3 motor sa getribom 5 brzina + originalni 1.8, prednje deblje stupove sa ventilirajucim diskovima od 323, straznje vilice sa diskovima od 323, mosta sa debljom prednjom i straznjom balans stangom i hrpu sitnica uz to... sa auta cu iskoristiti sto mi je potrebno, a auto vjerojatno proslijediti dalje...
Evo i fotografija i video: