Princip je isti, sve su ostalo nijanse...
Mada na drugo, možda i bitnije, pitanje zapravo nemam razuman odgovor, a to je zašto su ostali europski proizvođači digli ruke i pustili Lanciji da vlada. Mislim, kako god temeljita, Integrale je ispod kože ipak bila modifikacija deset godina starog Fiat Ritma i ne može mi nitko reći da se nije uz za te kategorije čak razmjerno umjerenu investiciju moglo napraviti automobil koji bi joj parirao.
I to uz osjetno veću korist, ako su imalo pametni. Jer, Audi je na bazi uspjeha quattra prodavao čitavu gamu modela s oznakom quattro. Peugeot je na bazi uspjeha 205 T16 prodavao megauspješni 205. Lancia je na bazi uspjeha Delte Integrale prodavala, ček da razmislim... hmmm, Deltu Integrale? Da, i one dvije Prisme Integrale koje su kupili pijani kupci u nekom poluzamračenom salonu, jer su bile parkirane guzom uza zid, pa nisu skužili razliku.
Dakako, to i jest jedan od razloga zašto volim Lanciju, a boli me ona stvar za Peugeot ili Audi. Isto kao što volim Citroën, koji mrtav hladan krene rasturati svjetsku rally scenu Xsarom WRC, izvedenicom modela koji upravo izbacuju iz proizvodnje. I koji natjeraju dominacijom one jadnike u Mitsubishiju i Subaruu da gutaju katane za doručak od muke, a onda tijekom deset godina temeljite dominacije uopće ne izbace cestovni sportski model kojim bi kapitalizirali na tržištu te uspjehe, dok Micek i Impreza i danas vire iza svakog ćoška. Ne spominjite mi ono što su oni nazivali sportskim inačicama C4, to je bila lakrdija...