Autor Tema: Skoda 110r 1977. god.  (Posjeta: 198726 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline romyo

Odg: Skoda 110r 1977. god.
« Odgovori #135 : 22 Siječnja, 2014, 00:09:44 »
I meni se cini da covjek ne kuzi uopce sto je to PM....
Valjda ce nakon ovoga skuziti.

Znam kamo je + koji je covjek imao Skodu kao tvoja RASTAVLJENU !
Velika mogucnost da je jos ima rastavljenu doma !
Ne kosta te nista otici na vrata pitati !
GRBCI ! ! !

Da vidis kako ce sad skuziti kako se koristi PM.  :))

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #136 : 22 Siječnja, 2014, 10:46:27 »
I evo...  :friends:  :drinks:
Palo je i upoznavanje - radimo ni 100 metara jedan od drugog, a ne znamo se. Srećom  :heat: da si ne pokazujemo srednji prst i rogove kroz šoferšajbu.  :)) :))
Još jednom se pokazalo kako je svijet u biti jedno malo selo, ako se drsko i bahato može reći da je ovaj naš Bogom dan kutak svijeta što se Liburnijom zove, u biti - svijet.  :cool: :cool:
Treba slušati meme i tate i lijepo se ponašati  :thank_you2:  jer, eto  :dntknw: nikad ne znaš s kim ćeš se upoznati danas-sutra.
Uglavnom... Uz ugodnu kavicu (hi hi hi hi morao sam staviti ovu sliku  :biggrin: :biggrin: znati će kolega iz ''coffee branše'' zaštozašto  :biggrin: hi hi hi )

smo malo proćakulali i ugodno sam se iznenadio kad samsaznao da je ova Škoda u biti ''the ona'' Škoda  :yahoo: :yahoo: koja je netragom nestala sa Vežice (kod Tower Centra) i za koju se pretpostavljalo da je završila u ''Vječnim lovištima'' gdje završavaju auti kad se skockaju.

Uglavnom.. Evo kako je Škodilak izgledao kad ju je vidio i kad se rodila ljubav ''na prvi pogled'' kad ju je spazio krajičkom oka dok je bila na paši u ovoj livadi.

Naravno - pala je i snimka ''opaljivanja'' te je dokumentirana i ovjekovječena sve dok nas ne zdrma neka solarna baklja i sprži sve kompjutere.  :)) Naravno - ooodmah se pokazalo šta je češki stroj koji voli okretaje pa se odmah malo razvrtilo motor na 8000 okretaja...  :moto: :moto: :moto:  :)) :)) Auto kao da jedva čeka da se ofarba u smeđu boju  ;D ;D i da zaurla cestom.  :moto:

Tata ta tira drugari i sa nestrpljenjem čekamo nastavak radova.  :bravoo: :bravoo:

« Zadnja izmjena: 22 Siječnja, 2014, 10:52:52 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline novaskoda

• Veteran member
  • Vozilo:: Skoda 110 r
« Odgovori #137 : 22 Siječnja, 2014, 17:16:28 »
dakle, škodica  je opet rastavljena, dijelovi po cijeloj garaži. najveći radovi na krovu, a na kavaletima se izmjenjuju vrata,zadnji bokovi i zadnja hauba koju i dalje tražim. danas sam završio sa zelenim (plastika), pa sutra prelazim na BIJELO

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #138 : 22 Siječnja, 2014, 17:40:42 »
Wooooooow... Kakva psihodelična garaža...  :shok: :shok:
Kao da je Mr. Bean stavio petardu u kantu boje za farbanje fluoroscentnih crta na aerodromima.  :)) :)) :))
Jel ima i mjuze dobre unutra? Šta su u toj garaži Pink Floydovci radili auto pa im ostala rasvjeta, efekti i zeleni dim?  :))  :yahoo: :yahoo:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline novaskoda

• Veteran member
« Odgovori #139 : 22 Siječnja, 2014, 21:52:18 »
s obzirom da imam dosta prijedloga da škoda bude zelena napravio sam takav svjetlosni efekt i vidiš da joj zelena ne stoji dobro  :resent:. sutra cu je slikat sa smeđim svjetlosnim efektom  :dance4:

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #140 : 22 Siječnja, 2014, 23:59:13 »
''khhhh... khhhhh... hhhhhh... Comeee tooo theeeee brown sideeeeee, Lukeeee... khhhh.... hhhhh...''

« Zadnja izmjena: 23 Siječnja, 2014, 00:03:36 frik-ri »

Offline OLD WEBER

« Odgovori #141 : 23 Siječnja, 2014, 00:20:44 »
 :download: :download: :download:ako je pofarbaš u ovakvu boju , ja ti poklanjam i ovakva dva znaka za haube !!! :yes:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #142 : 23 Siječnja, 2014, 01:36:00 »
I meni je odmah pala na pamet ova bmw-ova marakesh smeda, boja je  :thmbup: ,ali posto je covjek rekao da ne zeli smedu....   :stop: Treba uzeti u obzir da ova boja vecinu vremena ne izgleda ovako i da su sve ove fotke napravljene da se vidi efekt zletne perle... Inace u stvarnosti kad nije bas obasjana ili osvjetljena, izgleda vise ovako....

« Zadnja izmjena: 23 Siječnja, 2014, 01:42:37 Jerry »
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #143 : 23 Siječnja, 2014, 08:55:26 »
Stari moj...  :)) :)) :))
Jesi ti njemu vidio onu psihodeliju od garaže? Pa takav atelier nemaju ni Gobac ni Salvador Dali zajedno.  :)) Ako mu je garaža onako funky psihodelic delight  :)) kladim se da će imati i takvu rasvjetu oko auta.  :))
Nešto kao neonke iz Brzih i Žestokih, ali na nekom ''kranu pet metara izvana''.  :)) :))
Je, fotke jesu tako napravljene da se izrazi baš ta ''dubina'' laka, i to se postiže PRVENSTVENO tehnikom lakiranja ''baza plus lak'', točnije, da karikiram,  :)) :)) ''Baza plus lak lak lak lak ... lak... I jos jedna ruka laka''  :)) E tada auto izgleda, čas ovako blještavo i šajni u nekoj osvjetljenoj garaži trgovačkog centra, čas mutno, neugledno i drekasto kad prođe pored tebe na udaljenosti od 100m po tmurnom vremenu ili pak boja po njemu ''pliva i preljeva se'' doslovce ''kao ispod stakla''  :shok: :shok: kad je auto parkiran na suncu... A nedjeljica neka, rana jesen, kasno ljeto ili neka bablja zima a sunce sija k'o tepsija... A ti piješ kavicu na terasi i listaš dnevne novine i kontaš:
''Tu, ili tamo... Ili da idem tamo, pa tu... Hmmm, nazvati ću Peru da vidim šta on radi pa da skoknemo malo uz more na cugu, lijep je dan...''  :cool: :cool: :cool:
Ili još bolje u društvu lijepše polovice     malo joj priuštiti zasluženi dan odmora  :cool: :cool:  :thmbup: Bez kuhinje, bez štednjaka, bez kućanskih poslova... Laganini, opet možda i neku ''ponovnu mladost''   proživiti jer si niste mogli priuštiti ''do jučer'' ovakav ''luksuz'' od slinih obaveza i životnog ritma da si uzmete free dan    samo za sebe.  :friends:   
Običnim smrtnicima koji plaćaju lakirera je to znanstvena fantastika jer čisto sumnjam da postoji tisucu ljudi koji će ''k'o iz šale'' reći:
''Ma lakiraj ga za tih 4000-5000kn vise, k'o ga šiša  :good: ... 8...10 ili 12...15 hiljada kuna, isto je...  :cool: Kad je bal, nek je maskenbal.  :yahoo: ''
Ljudi koji si pak veliku većinu rade sami, pa im ostane neka para u đepu i koji rade u krugu prijatelja  :friends: i poznanika pa se radi na osnovi prijateljstva, kumstva, rodbinskih veza:''Šogi...  :whistle2: Se sjećaš ono,  :whistle2: kad ti svake godine dođe 20 metara drva pa ih popilimo, pocijepamo i sremimo...''  :)) e njima je drugi par rukava, a pooogotovo kad se auto ne krpari nego se iz gušta radi sebi temeljito i pedantno da u njemu uzivas neku ''minulu mladost'' i da ti izmami osmjeh na lice svaki put kad sjedneš u njega.  :cool:
Ja mislim da se to može najbolje uz ovu smeđu.  :)) :)) :)) :)) :))
Šaaalaaaaa...  :drinks: :drinks: U svakom slučaju, kakva god bila da bila - biti ce odlična.  :perfeto:

Offline novaskoda

• Veteran member
« Odgovori #144 : 23 Siječnja, 2014, 17:11:58 »
frik, ne može toliko laka koliko ti misliš. može samo jedna ruka više i onda da ga majstor dobro ispolira i to netko ko zna svoj posao. čuo sam da se to radi sa 2-3 polir paste različite finoće. ali o tom potom. ljudi mene ubi ova neizvjesnost, ovo iščekivanje, te zelena, te narandžasta, te plava ... ja sam se danas bacio samo na krov od ranog jutra, drugo nisam ništa dirao, samo šlajfaj kitaj. puno grlo prašine, pa sam morao skočit kod old webera to malo isprat medicom :drinks:. dakle krov je gotov i bacio sam ga u špric kit. sutra se krov farba pola u crveno pola u svijetlo plavo i onda ćemo imat temu za raspravu :heat: :dntknw:

Offline Mi$ki

• Veteran member
  • Vozilo:: P-205 cabrio roland garros
« Odgovori #145 : 23 Siječnja, 2014, 17:17:07 »
ako ćeš je piturat u crveno onda krov u bijelo, a ako ćeš u naranđasto, zeleno onda krov u crno. ;D

Offline studentt

« Odgovori #146 : 23 Siječnja, 2014, 18:02:03 »
Hoces ti ovo znati sastaviti? : )
samo nastavi!.bravo

Offline ZDRAVKO

• Antique Member
« Odgovori #147 : 23 Siječnja, 2014, 19:35:02 »
bilo koje boje bila bitno da je ne samo spasena nego ce bit zasticena i trajnija bolje neg sto je bila nova ! :good:

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #148 : 23 Siječnja, 2014, 22:55:50 »
Expres majstor :good: brzo to tebi ide :hi:

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #149 : 23 Siječnja, 2014, 23:00:28 »
Dan 1.
Evo kupio ja kramu.
Dan 2.
Rastavio,ispilio.
Dan 3.
Napravljeni podovi,otiso u cesku na pivu i kupio blatobrane.
Dan 4.
Zavrsen auto i prebacen u drgu garazu.
Dan 5.
Pokitan,razmisljane o boji.
Sutra polakiran.

Covijek nas zajebava,auto je vec slozen i polakiran.
Lijepo napreduje.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE