Ne treba biti ''pijana seljačina''. Može biti bilo tko bilo kada u bilo kojim uvjetima.
Nažalost

Pandorina kutija ili nepandorina nekutija - ovo je jedini način da imaš ''napismeno'' da imaš - oldtimera u pravom smislu te riječi.
Sve drugo je ''lajanje na mjesec''. Možeš imati i zlatnu farbu i vikati ''jaaaa ću vama pokazati slike sa foruma... a ha aha aaa ha pa ćete vidjeti...'' ali ako naiđeš na nekoga kome je tao ''stara kanta od stare Škode koju je netko ofarbao i ušminkao'' nema ti tu sreće. Katalog kaže toliko i toliko i - sviraj frulu.
Katalog za moga Clia kaže - totalka 3700 a mene nakon popravka limarije SAMO LAKIRANJE izašlo 7000kn. Sreeeeećom pa sam imao dobro osiguranje, dobru ekipu koja nije tu samo da beru pare kad treba uzeti pare kad istekne osiguranje i što sam imam fantastičnog limara koji mi je maksimalno izašao u susret. Inače bi ja - frulio frulu.
Sa PV certifikatom makar imaš IKAKVU šansu da se izboriš za veću nadoknadu štete. Bez toga ti je najvjerojatnija spika u većini slučajeva ''Ajde ti sa starim kršom, baci to, vidi koliko godina imaš - još voziš te karampane. Kupi si noviji auto...''
I da se razumijemo - nisam ni ''nečiji pobornik'' niti sam ''isprana mozga''. Netko neće nakeljiti PV tablu ni da mu prijete sa crnačkim penisom duljine 32cm

dok su drugi objeručke prihvatili blagodati PV tablica, pogotovo ekipa sa motorima velike zapremine i velike snage.
Treći pak stavljaju PV table iz čistog hira i prestiža.
Lijepo sam ti rekao i dao kontakte nekolicine ljudi koji su ''u tome'' i koji će ti iz prve ruke reći ''plus minus jednako''.
I za kraj.. Budimo realni...

Ako se i desi piz...PIIIP!!!...rija na cesti - uvijek ćeš popušiti. Popušiti truda, vrmena, novaca i nikada nećeš na tome ''dignuti pare''.
E sad - pitanje je samo ''koja strana dupeta te manje boli''.
Moje mišljenje je da ''sa papirom'' za koji netko kaže ''možeš si samo rit otrati s tim''
imaš neku šansu za PRAVEDNIJU odštetu.Sve drugo je ''A tko ti je kriv što si dao toliko novaca za kromirani branik - pa cijeli auto ne vrijedi toliko.''