Autor Tema: Skoda 110r 1977. god.  (Posjeta: 198788 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline deda

• Antique Member
Odg: Skoda 110r 1977. god.
« Odgovori #375 : 10 Kolovoza, 2014, 12:08:22 »
Ako ne računaš na to da u slučaju nezgode popušiš kitu o slona,onda se nemoj ni upuštat u to,ili ga spremi u sobu i gledaj.Neznam kakva je odšteta u slučaju potresa,poplave,požara,jebaj ga.

Offline novaskoda

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Skoda 110 r
« Odgovori #376 : 10 Kolovoza, 2014, 15:28:31 »
dakle PV tablice su zapravo nepotreban trošak i porez na budale. ajde neka mi netko od kolega koji ima PV tablice objasni zašto ih je uzeo i zašto se je izlagao tom nepotrebnom trošku?  :dntknw:

Offline studentt

« Odgovori #377 : 10 Kolovoza, 2014, 15:37:25 »
pa nije bas tako.starija teretna vozila-oldtimeri i svi amerikanci,tj americka auta
imaju amo reci vecu privilegiju kod registriranja nego manja auta.
premija osiguranja je puno jeftinija na pv tablice nego standard osiguranje.
ali opet neka kazu ljudi koji imaju pv na autu

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #378 : 10 Kolovoza, 2014, 17:24:19 »
Premija je osiguranja je ista,bio imao PV ili ne.

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #379 : 10 Kolovoza, 2014, 18:17:18 »
Za velike kubikaze i tezine je dobro to sta je cestarina mala,a osiguranje je isto ko i za obicne oldtimere
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #380 : 10 Kolovoza, 2014, 18:53:52 »
Sljedeci tjedan cu dobit konkretan odgovor nevezan uz niti jednu udrugu savez klub ili bilo sta slicno....model kao sta ima Eurotax ili vec kako se zove za nove automobile po cemu racu aju kad daje "staro za novo" ili bilo sta tako ima i za stare automobile te bi po toj cifri uplacivali kasko osiguranje..ili nesto slicno kako god javim...
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline giovanni

• Veteran member
  • Vozilo:: Vespe - VSD1T, V5B3T, VMB1T, 2xVAM1T, 2XVVM1T
« Odgovori #381 : 10 Kolovoza, 2014, 22:26:29 »
dakle PV tablice su zapravo nepotreban trošak i porez na budale. ajde neka mi netko od kolega koji ima PV tablice objasni zašto ih je uzeo i zašto se je izlagao tom nepotrebnom trošku?  :dntknw:

Najbolja mi je jedna izjava vlasnika fiće sklepan i ofarban "fušerski", naravno ima PV tablice i govori meni lani da uskoro ulazimo u E.U i odmah nakon ulaska u E.U. dolaze švabe po njega za 5.000 Eur...

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #382 : 11 Kolovoza, 2014, 15:34:21 »
Ajmo malo ostaviti ''rekla kazala'' i spike ''doći će sa dve vreće novaca po njega'' nego se držimo - ''brojeva''.
Zar svaki put mora biti spika ''moj nono je videl tvog nonota kako pase njegovog osela na njegovoj livadi još pe nego će taljani bunkere delati na toj livadi''. Znači... BROJEVI!!!
''Klasična rega'' dođe - toliko i toliko... Platiš to i to...
Rega na ''oldtimer klub - 50% na 50%'' dođe toliko i toliko i platiš to i to.
Rega na PV dođe toliko i toliko i platiš to i to.
Zar se svaki put mora razglabati o ''porezu na budale''?
I meni je cestarina porez na budale - pa ju moram platiti. I na tehničkom i na PDV-u i na litri goriva i ujutro kada jedem kornfleks jer je u cijeni kornfleksa - PDV iz kojega se odvaja za Ministarstvo prometa.
I meni je ''kuna za pelješki most iz svake litre benzina'' također ''porez na budale'' - pa plaćam jer moram.
I meni je spika oko slivnih vioda ''porez na budale'' - pa i to isto platim.
Znači - pustite spiku ''ja navijam za bile'' i ''ovi drugi su budale'' - dajte brojeve.
Pustite animozitet po starni - dajte brojeve.
Hvala.  :thank_you2:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline novaskoda

• Veteran member
  • Vozilo:: Skoda 110 r
« Odgovori #383 : 12 Kolovoza, 2014, 12:07:50 »
sad mi kaže jedan lik da ako registriram na PV tablice ne mogu voziti auto kad god ja želim nego jedino kad su oldtimer događanja ?????????????  :suicide:

Offline CALY

« Odgovori #384 : 12 Kolovoza, 2014, 12:26:18 »
U pravilniku o oldtimerima tako piše,da je to vozilo koje se ne koristi u svakodnevnom prometu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #385 : 12 Kolovoza, 2014, 12:51:11 »
A jesi li kontaktirao osobe za koje sam ti rekao da ih kontaktiraš i da dobiješ informacije ''iz prve ruke'' a ne ''rekla kazala'' i slične stvari?
I pod ''osobe za koje sam ti rekao'' da ekipa ne misli da su to neka tajna masonska udruženja za koja se ne smije znati, nisam mislio ''samo na PV-jaše'' nego na sve ljude koji ne laprdaju bezveze, a tko su oni svatko može napraviti ''svoju listu'' ako si samo odvoji 15-20minuta vremena i pogleda nekoliko tema u kojima se vodila diskusija o tablicama i svime.
Na ovaj način - nećeš dobiti nikakav smislen odgovor. Ako se već radi ''o tvom dupetu'' - moj ti je savjet - kontaktiraj ljude koji su ''u tom điru'' a ne ''ekipu galamđija sa šanka''.
I na kraju - odluku donesi sam na osnovu svih činjenica.  :drinks:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #386 : 12 Kolovoza, 2014, 13:32:43 »
Gle ja imam tri oldija regana na klupski popust za osiguranje i ne pada mi na pamet da mečem PV tablice i nadrkavanje likova iz Hrosa i to plačat,jer od toga nemam koristi,samo plačam porez na budale,tj,državi,a to neću .Kada će Hros isposlovat da mogu sve aute imati na jednu registraciju,kada ću dobit certifikat i više nikad ne ići sa oldijem na tehnički,kada taj oldi ide u remeont da ne moram vračat tablice i poslije opet kupovat nove i odjavljivat i prijavljivat bogu-ocu sve i svašta čučat satima u redu na policiji da dobijem ono što su mi uzeli i ponovo platim i to opet nije moje,onda ću te  ljigave tablice platit i sve te procjene, koje naravno priznaje i osiguranje kad me neka budala zvekne, do tada me to ne zanima.

Offline stnightrider

« Odgovori #387 : 12 Kolovoza, 2014, 14:26:15 »
ja sam registrirao spidera na PV table jer sam ga uvezao kao oldtimera pa sam ih zato morao i uzeti. platio nekih 300 kuna reg. tablice i može se birati broj ako je slobodan. cestarina oko 65 kuna, ono zagađivanje platio oko 8 kuna namisto 136, i popust na osiguranje isti kao i oldtimeri bez PV, homologacija oko 700, licenca HROS-a 700, tehnički kao i sve druge vozilice, i to je otprilike to.   :pleasantry:
HIGH & FLY

Offline giovanni

• Veteran member
  • Vozilo:: Vespe - VSD1T, V5B3T, VMB1T, 2xVAM1T, 2XVVM1T
« Odgovori #388 : 12 Kolovoza, 2014, 20:36:22 »
A što ako se desi totalna šteta pokupi te npr neki teretnjak? PV tablice pokrivaju li nešto drugačije, mislim da se sa njima dobije nešto više kod procijene štete ili ?!, lijepo odgovorite čovjeku vlasnici koji imate PV tablice.

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #389 : 12 Kolovoza, 2014, 21:09:47 »
Đojovane... Ajde pusti te ''kremen-slama'' spike i ne ''pali vatru bezveze''.
Imaš li što konkretno reći - reci. Ovakve ''prcalice'' ne koriste nikome.
O.K. Tvoj je stav - jasan svima na forumu koji su imalo ''u'' ovome forumu i imalo ga prate. O.K. to je tvoj stav i ja ga - poštujem.  :thmbup:
I deda je rekao svoje. O.K. i to je njegov stav i to je već i vrapcima koji imalo sa grane prate ovaj forum - jasno. O.K. i njegov stav poštujem.  :thmbup:
A za štetu ne mora uopće biti ni ''teretnjak'' ni ''totalka''. Šteta je - šteta. To znaju svi koji su štetu doživjeli sa svojim autom, bio on oldi ili novi ili bilo kakav. Razbijeni auto je - razbijeni auto.