Pojam "šasija", šta je to? Šta je šasija i dali škoda ima šasiju? Svatko tko se imalo kuži u stare krame vidi da je ova škoda totalno trula i da je na okupu drži malo ruzinavog lima. 98% posto nas luđaka se nebi ni uhvatilo ovog posla. Ti BIG BROTHER, kao "iskusan znalac" trebao si shvatit da sam počeo radit 4 čvrste zdrave točke u 4 kantuna auta od kojih ću krenuti dalje. Dodao sam zdrav tunel kao još jednu čvrstu točku (ako shvaćaš šta želim reći). I povezao sam dna prednjih muldi sa novim limom (duplim), jedino mjesto koje je kako ti kažeš zatvoreno (ali je prethodno premazano i zaštićeno, evo ti ispod slika). sad kad se imam na šta lovit rezat ću podove i varit nove, isto tako se skidaju i stavljaju novi unutarnji i vanjski pragovi, pa će za pjeskarenje ostati jako malo toga. Ti očito ne poznaš ovaj auto, jer kod škode se nemaš s čim zatvorit, ove kutije iza su odispod otvorene i možeš radit što želiš. Ako ti nešto od svega ovoga nije jasno pogledaj moj prvi projekt pa ćeš vidjeti kako će to izgledati i kako ja radim.
Iz ovog tvog rukopisa bih rekao da više čitaš po

forumima, nego šta se držiš nekog alata.
A hajde kad smo se već dotakli ove teme, da čujemo i ostale kolege što misle, dali je pametnije kod ovako jako trulog auta ići najprije na pjeskarenje pa dokrajčit i ono malo što je ostalo, ili prije povarit, pa onda popjeskarit. ali molim komentare samo od kolega sa iskustvom