Usrali covjeku temu sa hondama. sry stari

Sve u svemu znamo sta imamo 105 konjica koji vole galopirat i znamo sta nam treba, par zavoja i da je u brijeg. Rjetko koji auto nas prati po staroj cesti, a ne prelazimo 8.5 Litri juhice. I ono šta se meni najvise svidja svi misle da je obican eskortic i prije neg su izasli na cestu vec daju zmigavac da te prestizu, sto im ti naravno pustis i lagano cekas kad bude opet prestizo i onda se lagano prisuljas i kad majstor krene u preticanje ti za njim. U ovom top gun manevru je bitno da majstor ne misli da si ti doso sa zaletom i da pricekas kad pogleda u retrovizor onda ti nastupas. kad on pogleda iza misleci da prestize ko mig ti mu lagano blicnes i ljevim kaziprstom (ljeva ruka uvijek na volanu oce gume i u trecoj zacvilit

)ga uputis u desnu traku i obides i njega. I krucijalno da bi manevar bio savrsen dignes mu desnu rucicu kakti hvala sta si se maknuo. E tu je majstor lud ko siba i krece borba, ali ti se sjetis da nemas za kaznu i da ti netraba da zlupas auto radi budale i das mu desni zmigavac nek projde.Ak ne prestize covjek je shvatio i ides dalje svojim tempom,ako prestize jos bolje imas ispred mamca za murju

. I bitno je da drzis svoj tempo (ne kenjas po ceti) ne popustas, ja sam primjetio da je meni u 5.toj na 90kmh potrosnja 6.5L i to je moj tempo po staroj cesti ko je brzi nek ide, ko je sporiji nije ti ga problem prestic. Ali ako moram brenzat radi nekoga da se prismajhla vrlo rado mu pruzim manevar.

sve u svemu autic kojeg ja mogu dopeljat do svog limita ugodne brze voznjice i autic koji se moze popeljat bez problema sa auticima od 150ks, a mozes i dudit u 5.toj 70kmh sa 5.5 litri, otvorit siber i bit sam sebi najaci

I da zaboravio sam spomenut direktni volan koji mi je bio sok samo takav, a sad ga nebi mjenjao ni za sta.
Nadam se da sam mu malko osvjetlio obraz, a za sve koji ga nisu nikad vozili, netreba vam jos jedna stvar za kojom cete patit