Autor Tema: Opel Kadett C 1.2 1974.g.  (Posjeta: 9191 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline raketenMISKO

• Antique Member
Odg: Opel Kadett C 1.2 1974.g.
« Odgovori #30 : 13 Siječnja, 2014, 22:18:10 »
ona koja su i čitava kad ih ideš vratit puknu...   :russian_roulette:
Go hard or go home.

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #31 : 13 Siječnja, 2014, 22:25:53 »
 :stop:
Di si nabavio kedere od stakla?

Ima u savskoj u Zagrebu, negdje...frend koji radi u auto staklo centru mi nabavio...javim kad doznam adresu....i naziv...

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #32 : 14 Siječnja, 2014, 21:38:21 »
evo kako je tepih fino sjeo na mjesto...i pod gumu... baš sam zadovoljan.... sic je unutra... prednji sicevi će na tapeciranje kroz pola godine-godinu, pa ih nismo krpali... jer sve je crno sa crvenim koncem...samo oni su plavi.... :russian_roulette:
i zašto sam išao u Sisak po zadnji branik... evo usporedbe...stari vs. novi(rabljeni)...

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #33 : 14 Siječnja, 2014, 22:00:34 »
odlicno je tepih sijel, jel ima sa donje strane kakva gumirana podloska ili nesto ??

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #34 : 14 Siječnja, 2014, 22:11:25 »
nema... ali je cijeli na čičak...pa se k-flex uvijek da zalijepit dole... ali auto toliko dihta...ne propušta ni kap vode... tak da bu izdržal još 10-ak godina... :music:

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #35 : 21 Kolovoza, 2014, 13:43:47 »
 Auto od ozujka vozi svakodnevno...bio je pred mjesec dana u Crnoj Gori....gazda presretan...

Ovak sad izgleda...jos dolazi decentna crvena nalja po boku sa tankim ovrubom...stavim fotku kad je naljepim...pozz

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #36 : 21 Kolovoza, 2014, 14:58:55 »
Ufff... Auto ''vrišti'' za ponekim detaljem... Crna boja ga je dooooslovce ''pojela''. Još ovako na slikama - kao da ''pola linija nema'' na sebi.
Da se razumijemo - auto je zbilja ''utegnut'', zbilja je lijep, skladan.. Uredan... Nemam ništa protiv boje, da se razumijemo, samo eto, naglašavam kako pojedina boja auto učini poootpuno drugačijim. Nekima crna boja baš ''sjedne'' dok nekima totalno ''pojede'' liniju i oblike.
U svakom slučaju... Jaaako jako lijep Kadett.  :good:
A i ovaj kromiraniiii braniiik je  :nyam: uf uf uf.  :nyam:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Ante V8

« Odgovori #37 : 21 Kolovoza, 2014, 15:54:43 »
Super je ,a tu si kolega Frick u pravu. :big_boss: :big_boss: :big_boss:,s tim da taj decentni detalj puno začini auto.Fenomenalno je odrađen,a nije ni čudo u kojim je rukama bio. :hi: :hi: :hi:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #38 : 21 Kolovoza, 2014, 20:39:15 »
Sve je jasno...boja je izbor gazde investitora...vak vuce na smedju metalik po suncu...ja bi svakako bijelu, boju pijeska, ili crvenu radje...ali.... poslikam ga kad stavimo naljepnice po suncu... nije los ali linije nema...znam...

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #39 : 21 Kolovoza, 2014, 21:27:19 »
Da se razumijemo...  :meeting:
Ja NISAM rekao da auto - ''ne valja'' ili da išta ''ne valja''.
Auto je fakat - mrak.  :perfeto: I to - doslovce!  :))
Lijep je, dobar je, nema se tu što reći. Saaamo sam htio reći kako boja utječe na auto.
Ofarbaj Četvorku u ''Kavasaki zeleno'' - mila majko što je ružna!  :)) :))
To je frend napravio i - ooodmah ju je prelakirao - nije ju ni sastavio do kraja.  :)) I kresne je u onu ''vrišteće crvenu'' i doooslovce - ''drugi auto''.
S druge strane pak... Dvobojne kombinacije (osim onih ''trkaćih crta'', a za koje ekipa i ne zna što predstavljaju, by the way...) ''dignu'' auto ful ful. No i to je ponekad vrlo vrlo dvosjekli mač. Tristač sa bijelim krovom je MRAAAAK! Napravi to na Asconi - auto je sa ''Šabanske svadbe''. Ofarbaj Asconu u neku prikladnu boju koja joj ''paše'' - dobiješ tako prokleto dobar auto u ''svom svojem svjetlu''.
Eto... Samo sam to htio reći - ništa više. Ovaj crni Kađo je zaista toootalno cool i prekrasan. Idealna ''baza'' za neku personalizaciju.  :perfeto:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Looka-zg

• Antique Member
« Odgovori #40 : 21 Kolovoza, 2014, 21:44:10 »
dobro kod kadetta recimo nemre tolko ubit liniju, kad on nema neke bocne prelaze sa vrata na bok zadnji npr ko Taunus,Cortina il moja sabina na njima crna boja ubije totalno liniju ... kadett mi prodje, makar bi i ja izbjegaval crnu za svoj gust

svidja mi se kak si to odradio, sve u svemu majstorski za psycho brotherse  :P :)) hehe

kolka bu crta bocna uza ili sira ??

Offline ascona75

• Antique Member
« Odgovori #41 : 21 Kolovoza, 2014, 22:24:02 »
Autić bombona,felne ekstra možda samo neka druga boja srca ova crvena nekako baš bode oči.mislim da bi metalik siva ili staro zlato bila nekako umerenija  :good:

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #42 : 22 Kolovoza, 2014, 09:38:46 »
Bile su felge zlatne boje...ali gazda je htio ovako...i sve je tapecirano u crno sa crvenim koncem... a nalja ce bit siroka 8cm sa obrubom od 8mm

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #43 : 18 Rujna, 2014, 20:15:14 »
danas je kolega došao me posjetit i podić obnovljene čelične felge... mali mami za pogledom...koliko god da nije potpuno restauriran... :koo-koo:

kod nas uvijek gužva.... :drinks:

Offline Looka-zg

• Antique Member
« Odgovori #44 : 18 Rujna, 2014, 20:18:17 »
auto je mrak i ima razloga mamit poglede ... nekad nije bitno savrsenstvo nego ljubav,trud i novce koje je neko dao da ga moze vozit i uzivat u njemu ... najlakse iskesirat milione na restauraciju i kurcit se kak imas auto, a zapravo nista od toga nije radjeno iz ljubavi ...

svaka ti cast kaj tak pomazes frendovima, to je pravo prijateljstvo  :drinks: