Autor Tema: tko zna njemu dva!  (Posjeta: 6150 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OLD WEBER

Odg: tko zna njemu dva!
« Odgovori #15 : 09 Siječnja, 2014, 19:28:53 »
to je del upravljačkog mehanizma , sa parnog valjka sa drvenim kolima iz 1891 godine . Proizvođač: DUŠELJER & ROHNE     :glavauzid: :glavauzid:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #16 : 09 Siječnja, 2014, 19:38:34 »
Ne... Nije. Ako je iz hiljaduosamstodevedesetprve (slovima: 1981 Badel) onda ne može biti Dušanov Reljef nikako jer su već tada imali volan na lijevoj strani.
Može jedino biti marka onih pojačala na koncertima - Sjeva Maršal Na Brijunima.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline bubuleja

« Odgovori #17 : 09 Siječnja, 2014, 19:52:07 »
 :kokice:
Adio mare

Offline vinc

« Odgovori #18 : 09 Siječnja, 2014, 21:25:46 »
ja MISLIM da je frik u pravu,samo kaj je samo on u pravu i to je PROBLEMM!!!!

DECKI GRIJESITE JAKO!!!!!!

Panta Rei

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #19 : 10 Siječnja, 2014, 12:31:25 »
Ja mislim da je to volan od Opel Kapitena kojeg je dizajniro Amigaboy i ostajem pri tome pa makar bio totalno u krivu i fotelja mi se zaljulja a mirovina smanji  :borac:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #20 : 10 Siječnja, 2014, 15:57:39 »
Ja mislim da je to - kotrljaonik. Ne  :no: kotrljan, to je pak ona bubašvarba ajkuladrakula koja ide u nazad i radi piiip piiip piiip kao kamion VELPRO-a kad ide u rikverac i nogama kotrlja komade balege. Bubašvarba, ne kamion.
Kotrljaonik je omiljena igra male tamnopute djece nakon što ih Ameri izbombardiraju jer ne traži izvor energije poput Duraj Đuraj Čelom baterije za plišane zeke i nije lomljivo tako da se kotrljaonikom možeš igradi do mile volje, može ostati vani i za vrijeme zračnih napada, možeš ga iskopati iz zemlje i nakon 10 godina ako treba  - on će i dalje raditi.
Potrebna je samo dobra volja, koja kod djece ne nedostaje, komad štapa i dobra stopala opremljena duplo platinstim albumom Vulgaris Tabanis od Đona Lennona i - igra može početi.
Kotrljaonik se zakotrlja rukom i onda se njegov spiritus muvens održava štapom tako da ga svo vrijeme trčeći uz njega spiritusomuvaš laganim udarcima uz ciku ostale djece koja te cikom, ako su iz protivničkog tima pokušavaju omesti u naumu da kotrljaonik držiš u status quo spiritusomuvensu cijeli dan, ili pak te hrabre i bodre u tvom naumu, ako su, naravno - iz tvog tima.
Ove godine sam htio pokazati tu igru u Ozlju sa Vincevim biciklom.  :yahoo: :yahoo: Htio sam mu od njegove felge napraviti kotrljaonik i pokazati kako se može izspiritumuvensirati kotrljaonik od one vrbe na kraju kampa sve do Petrolove benzinske u centru zastajuci usput na onom pit-stopu gdje se na šanku izvodi ocjensko-spretnosni dio kad piješ rakiju sa više trava nego što je onaj njemac Jeger koji je napravio onaj njegov Jegeršmajser nabrao u svome cijelom životu, a svo vrijeme, naravno kotrljaonik spiritusomuvensirati između čunjeva.
Također - može se i kotrljaonikom izvesti i utrka ubrzanja - takozvani TabanStreetRace 402, što sam također htio demonstrirati sa drugom felgom Vincovog bicikla, ali me je razuvjerio da to ljudi ne žele tako što je izvadio pračku i demonstrirao kako se čelična kuglica promjera 8mm zabija u deblo obližnje vrbe.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline bubuleja

« Odgovori #21 : 11 Siječnja, 2014, 12:11:24 »
jučer kupljena za 55 kuna!!!...slike govore 1000 riječi...

kako ona i ovaj mogu koštati isto??

tko zna njemu dva....svaka čast

Adio mare

Offline vinc

« Odgovori #22 : 11 Siječnja, 2014, 13:43:12 »
e da nasa milicija bar vozi buba švabe
Panta Rei

Offline bubuleja

« Odgovori #23 : 11 Siječnja, 2014, 14:42:08 »
e da nasa milicija bar vozi buba švabe
..pa vozila je...i to sa 1.8 motorima..tako da sumnjam da bi im puno pobegel...hehehe..
http://www.kaportal.hr/portal/wp-content/uploads/2012/03/Milicija.jpg

Adio mare

Offline vinc

« Odgovori #24 : 11 Siječnja, 2014, 19:18:49 »
 :klinac: :klinac: :klinac:
Panta Rei

Offline instruktor

• Junior member
  • **
« Odgovori #25 : 11 Siječnja, 2014, 23:05:42 »