Autor Tema: Cijena metalik boje BiH?  (Posjeta: 29778 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jemict78

• Antique Member
Odg: Cijena metalik boje BiH?
« Odgovori #15 : 16 Siječnja, 2014, 17:41:11 »
fantazirate!

vode ima, nitra ima ,proizvodjaca ima 

sa cijenom ide kvaliteta

odjednom svi lakireri a 7 auta polakirano kak se spada

Potpisujem  :yes: :yes: :yes: :yes:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #16 : 17 Siječnja, 2014, 08:38:35 »
fantazirate!

vode ima, nitra ima ,proizvodjaca ima 

sa cijenom ide kvaliteta

odjednom svi lakireri a 7 auta polakirano kak se spada

Nisi li ti nedavno napisao da nas država :anal: i da krpamo kako i koliko možemo? ;D
Nisu svi lakireri, ali zašto si čovjek nebi sam polakirao neku kramu (ili dio nje) s kojom neće ić u Goodwood ili kak se zove, na izbor za najljepši auto? Kvalrteta kadkad nije primarna  :meeting:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Ante V8

« Odgovori #17 : 17 Siječnja, 2014, 09:34:51 »
Jedno je kad doma čovjek sam lakira,a drugo je kad daš 10000kn i  više pa onda očekuješ posao kako treba.Problem je što ljudi zaseru posao a toliko naplate.O ovome nema smisla ovdje pričat nego je to za skroz drugu temu.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Igor V.

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #18 : 17 Siječnja, 2014, 09:48:06 »
A ne poštuju svi trud nekoga da si sam polakira auto. Ja osobno nebih dao lakireru svoj A112 jer me to kosta 8 hiljki a koristim ga svaki dan i drugi su mi ga izudarali.Sad bih plakao.Ovako cu odraditi radnu akciju šmirglanja i roštilja s kolegama i polakirati ga doma i 3 godine će izdržati.
Tako da ovisi za koju je auto namjenu.
Ako je za drljanje zašto si nebi netko to doma odradio i vozikao se okolo.
A zašto si ljudi mjenjaju lampe po stanu i utičnice sami.
Pa neka zovu elektičara.Kažu mogu ja i sam,a da ga ubije struja svi bi bili krivi.Tako je i ovo,to je rizik,može lakirer koji je 7 puta lakirao bolje polakirati od nekih lakirera.

Nemojte ovo shvačati osobno.To je samo moje mišljenje,ako netko želi neka sam radi i treba mu pomći!
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Sasa12

• Oldschool rookie
« Odgovori #19 : 17 Siječnja, 2014, 11:07:28 »
Cijenim ljude koji rade svoj posao kvalitetno, ali u vremenima ekonomske krize prisutna je i tzv. kriza morala, pa tako i cijenjeni majstori trpaju svakakve komponente, često najjeftinije, a prodaju ih pod najskuplje, posao se otfrlje odrađuje. Ako se poslu pristupi uz malo volje i truda, u vlastitoj garaži,  bez obzira na neiskustvo, može sasvim solidno ispasti, vjerojatno kvalitenije i trajnije nego kod profi majstora, a jeftinije 80% što ne treba zanemariti.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #20 : 17 Siječnja, 2014, 11:32:08 »
Čitam i po ovom vašem,cijeli svjet su svi samo lopovi,pa jebote gdje ja živim,kako ja nisam naletio na lopove i fušere koji skupo naplaćuju.Ja se sa takvima ne družim ni neznam za njih,znam samo dobre i za solidnu cijenu,Rade odlićno,a cijena je takva da mi se ni u ludilu ne isplati sam raditi, a da ne pričam pod kojim bi uvjetima morao sve to sam napraviti,imati brdo alata i troškova i nikada nebi postigao takvu kvalitetu,jer lakiranje je nauka i svako tko priča da je kurac posao,volio bi vidjeti njegovih ruku dijelo,kada tvrde tak nešto.

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
« Odgovori #21 : 17 Siječnja, 2014, 11:35:57 »
Čitam i po ovom vašem,cijeli svjet su svi samo lopovi,pa jebote gdje ja živim,kako ja nisam naletio na lopove i fušere koji skupo naplaćuju.Ja se sa takvima ne družim ni neznam za njih,znam samo dobre i za solidnu cijenu,Rade odlićno,a cijena je takva da mi se ni u ludilu ne isplati sam raditi, a da ne pričam pod kojim bi uvjetima morao sve to sam napraviti,imati brdo alata i troškova i nikada nebi postigao takvu kvalitetu,jer lakiranje je nauka i svako tko priča da je kurac posao,volio bi vidjeti njegovih ruku dijelo,kada tvrde tak nešto.

Ajde reci mi koliko ti je uzeo lakirer za pripremu i lakiranje amija?

I po meni jedna velika uloga je namjena auta?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #22 : 17 Siječnja, 2014, 12:19:12 »
Samo ga je lakirao u komori,600 kn.Inaće za normalni auto je 100€,jer na ovom mojem ipak ima puno manje posla bez krova.U to spada sva priprema auta za farbanje,znaći čišćenje,ljepljene zaštite i sve poskida kada je gotovo.To napominjen,jer neki lakireri to posebno računaju.

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
« Odgovori #23 : 17 Siječnja, 2014, 12:24:22 »
Samo ga je lakirao u komori,600 kn.Inaće za normalni auto je 100€,jer na ovom mojem ipak ima puno manje posla bez krova.U to spada sva priprema auta za farbanje,znaći čišćenje,ljepljene zaštite i sve poskida kada je gotovo.To napominjen,jer neki lakireri to posebno računaju.

Mislio sam i na kitanje kao pripremu.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #24 : 17 Siječnja, 2014, 12:32:35 »
Svu pripremu sam ja sam napravio,jer to je bilo toliko posla da bi bankrotirao da sam dao bilo kome raditi,a ionako nisam imao kaj pametnijeg za raditi.
Alfu kada ću sređivat,ja ću sam sve poskidat,a njemu ću dat sve,jer na njoj nema puno posla tj kitanja i neće biti skupo i to mi se ne isplati sam raditi.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #25 : 17 Siječnja, 2014, 12:38:22 »
Bez obzira što je radio, ako se Deda nije zezno pa stavio kune umjesto eura, to je super cijena. Meni je frajer samo za polakirat vanjski dio vrata na R 5 tražio soma kuna.
Deda, ak je u kunama i ak nije neki teški frend irođak složio cijenu, daj mi broj u PM. :thank_you2:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #26 : 17 Siječnja, 2014, 14:05:35 »
Nije mi frend,ćisto poslovno,jedino kaj se već dugo znamo,jer kada god nešto treba polakirati da mora biti dobro,idem njemu.

Offline Alen

• Oldschool member
  • Vozilo:: Touareg
« Odgovori #27 : 14 Ožujka, 2017, 00:18:29 »
Evo da se osvrnem na ovu temu ja sam iz sarajeva i radim lakiranje! Npr kolega koji je rekao da je 64 km baza max para vara se mozda jeste ali deber holandski + razredjivac za bazu koji je oko 12 do 15 km! A lak od 25 km je za ogradu najjefrinij lak trenutno u sarajevu je oko 30 km sa herterom! Znaci set baze sa lakom otprilike oko 100 km najjeftinija varijanta! Naravno kolege maistori znaju sta je najbolje na svjetu da je to glasurit ali kila baze je oko 100 km same lak je oko 75 km sa herterom naravno to je kvalitet ko zeli da ga plati ima naravno jos baza i lakova kao sto su heker.lesonal.sikens itd da ne nabrajam a farbanje auta sa nekom srednjom klasom materijala izadje od 1000 do 1500 km bez velikih ostecenja sad da ne nabrajam djelovi limarski radovi itd naravno ako nece musterija fus mor ai da plati! Pozdrav

Offline Alen

• Oldschool member
  • Vozilo:: Touareg
« Odgovori #28 : 14 Ožujka, 2017, 00:36:18 »
Opet...  ;D
Uz dužno poštovanje...  :thank_you2:
Nije bitna samo cijena. Bitno je i koi je materijal. Nije isto, recimo, uspoređivati Du Pont  materijale sa nekim ''kineskim'' materijalima, ako me razumiješ. Tako da, ako nije tajna - bilo bi dobro da nam napišeš šta su ti konkretno odgovorili, odnosno koji materijel nude po kojoj cijeni.
Jer, kao što rekoh... I mene živo interesira koji se materijal nudi po kojoj cijeni. Kad bi se po ovim cijenama što si rekao dalo nabaviti Glasurit, Dupont i ostale vrhunske materijale... Isplatilo bi se organizirati neki group buy ''preko grane''.
da se nadovezem ja sma iz sarajeva i jeste 64 km baza ali mobihel a dupont je oko 90 baza i lak oko 60 sa herterom glasurit je najjaci to svi znamo i on je oko 100 km smao baza bez ijedne komponente plus lak koli je sa herterom oko 100 km ili hekerova baza koja je oko nekih 90 km kao i dupont itd d ane nabrajam i ne moze se auto lakirati sa dobrim materijalom bez 1500 km bez vecih ostecenje plus ako ima djelova i limarije to ide smao gore a sa nekim prosjecnim materijalom kao sto je De ber moze se proci nesto jefrinije! Pozdrav