Uvijek su me fascinirale prerade buba. Sjećam se i ja one crvene bube spuštenog krova i proboranih cilindara i nekih duplih frga i svašta nešto. Imama čak i primjerak časopisa , mislim da je MAX Tuning u pitanju gdje je bila predstavljena ta buba i ostao mi je podatak u glavi da je motor bio preko 200 ks sa svim preradama.
Overdrive, kraj 2005./početak 2006.
2332ccm, 94mm klipovi i cilindri upareni sa 84mm radilicom (CB Performance).
Weberi 48 IDFx2, fk89 bregasta (preko 320 stupnjeva kut otvaranja), 1,4 klaskalice ventila, wedge port glave sa velikim ventilima,
MSD paljenje, Porsche sistem hlađenja, 4u1 auspuh Fat Boy.... cca 210ks, slagao Miki iz Zg (i dobro složio jer motor je i dalje živ i zdrav).
Inače na pameti mi je jedna buba crne boje sa plamenovima na custom prednjoj haubi koja se krajem devedesetih vozila po Zg-u. Bila je u stilu hot-roda , dvosjed i sličila je na neki ford iz 40-tih. Mislim da je bila ST table. ako neko ima kakvih dodatnih informacija ili možda sliku kakvu neka stavi. Sory na OT . Inače sviđa mi se projekt i čekam daljnje radove i slike.
Marčelja ju je bio prodao Fanetu Barbieriju koji ju je kratko vozio i doradio u firmi Inter H&B koja se tada bavila bubama. Složili su mu 1679ccm motor od cca 80-90ks, da se čovjek malo brže vozi, ali kratko je trajala ljubav od strane nekoga tko je naviknut na Jaguare i sličan luksus, jer buba je ipak jako daleko od toga.
Ninobrt, sorry na off topicu.... !