Autor Tema: Bubilac  (Posjeta: 30301 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline studentt

Odg: Bubilac
« Odgovori #30 : 15 Siječnja, 2014, 22:04:52 »
Ma ne diraju mene misljenja drugih i pljuvanja jer ne shvacam ozbiljno od ljudi koji to nikad nisu radili i idu za vecinom kaj drugi to i oni forum je pun retsauriranih autiju razlikuju se u bojama meni ni po cem posebni. Denes na ficu 13 cola i ubis u pod i sad je to nkj hahah al necemo jebat temu sa misljenjima sutra neke nove slikice radova ... :)

to se trazi, 100 ljudi 100 cudi i 100 zena 200 sisa : ), idemo dalje stavljaj slike

Offline adam 2

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
« Odgovori #31 : 15 Siječnja, 2014, 22:30:47 »
Bit će dvosjed ili ne, do ljeta još nešto novo u gradu neka uspije a za stakla kontaktiraj www.lipikglas.com naravno ako hočeš...do daljnjega :popcorm1: čekamo slike ...

Offline ninobrt

• Oldschool rookie
  • Vozilo:: vw
« Odgovori #32 : 15 Siječnja, 2014, 22:32:48 »
Da dvosjed .. jel rezu mozda stakla na mjeru ??? Orginalna da mi skrate ...

Offline adam 2

• Junior member
  • **
« Odgovori #33 : 15 Siječnja, 2014, 22:44:31 »
Jedan lik još davno  spustio krov na folciki i dao ih raditi kod njih, usput proizvode šajbe i za lamborghini kao tvornička ugradnja, posebni su jer mogu i raditi polukrugla stakla tj. oble oblike eto zovi raspitaj se. Usput dobiješ što si i sam spomenuo žig proizvođača. :thmbup:

Offline Mortimer

• Junior member
  • **
« Odgovori #34 : 16 Siječnja, 2014, 02:30:30 »
Tak je,di bi dosel kad bi se okretal na svaki komentar nekog balavca. Svaka cast,ovo ce bit prekul auto garant! Za ove lipik stakla sam cul vec prije da su odlicni,al jebemti da rade stakla za sve ove aute sa liste na njihovoj stranici...prebolesno! MI HRVATI! Hahhaha!  :rofl:

Offline ninobrt

• Oldschool rookie
  • Vozilo:: vw
« Odgovori #35 : 16 Siječnja, 2014, 08:59:10 »
Hvala puno na informaciji zovem ih iduci tjedan ovo mi je uveliko muke olaksalo :))) castim pivkanom kad autek se zavrsi  :drinks:

Offline drGonz047

• Veteran member
« Odgovori #36 : 16 Siječnja, 2014, 17:11:25 »
nece bit krapina tjuning neg zg kužišspikuburazjasamchopshopcaritoradimzadušutjuning xD
QUOTE:dule_vfts
Baba Vanga je bila u pravu......

\'\'ljudi neće znati što bi sami od sebe činili,nakupovati će toliko   drloga da će izbiti ekonomska kriza,a potom i 3. svetski rat jer vise   nece imat opciju kako izaći na kraj ,hteli bi nešto ,a nema se  para\'\'          

Offline lignja

• Antique Member
    • http://www.vespaclubcroatia.com
  • Vozilo:: VW 1300 ('67). Vespa; SS 180, PX200.
« Odgovori #37 : 16 Siječnja, 2014, 17:31:20 »
bolja ovakva na cesti nego originalna u garazi, samo naprid  :good:
www.vespaklubsplit.hr                    www.vespaclubcroatia.com

Offline profesor

• Antique Member
    • http://www.lulu.hr
« Odgovori #38 : 17 Siječnja, 2014, 18:28:14 »
Redikul

Offline kowalski

• Antique Member
« Odgovori #39 : 18 Siječnja, 2014, 20:10:53 »
Sajbe ce biti prva orginal samo rezana tojest snizena

ajd da se kladimo da neće.  :popcorm1:

a ako bude, zamolio bih te da me upoznaš sa majstorom koji ti ju je odrezao.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #40 : 18 Siječnja, 2014, 20:24:21 »
Kak to misliš da se šajba da rezat?

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
« Odgovori #41 : 18 Siječnja, 2014, 20:44:08 »
Ma ne diraju mene misljenja drugih i pljuvanja jer ne shvacam ozbiljno od ljudi koji to nikad nisu radili i idu za vecinom kaj drugi to i oni forum je pun retsauriranih autiju razlikuju se u bojama meni ni po cem posebni. Denes na ficu 13 cola i ubis u pod i sad je to nkj hahah al necemo jebat temu sa misljenjima sutra neke nove slikice radova ... :)

Vjerojatno bi promijenio mišljenje da do papira dolaziš ko sav normalni svijet, a ne da ti se po garaži šeću majstori s CVH logom na kombinezinu.

Prošao sam svašta (vezano uz atest) s trikeom, Ladom cabrio i bubom.... a baš bi volio da tip iz CVH koji je mene gnjavio za atest varioca i objašnjavao mi kako je krov vozila sigurnosni element.. da on vidi ovo -

Tvoj je auto, radi što god želiš s njim...

Ovo nije pljuvanje po tvojem radu, ovo je moje mišljenje koje imam pravo napisati.
Ljudi su prisiljeni "ići za većinom" kod prerada jer znaju da bi ih pri legalizaciji istih pet puta rušili na atestu pa se rade samo stvari koje kao "prolaze". Vidi ovu garažu i veselje s atestom:

http://www.oldschoolhr.com/forum/index.php?topic=6957.1230

2 deda: može se rezati bubino staklo, ali samo ono koje ima foliju sredini - http://vwbuba.hr/forum/Itemid,0/page,viewtopic/t,441/highlight,topchop/sid,c2229602f3bd366a2afeef1915c8c643/

Offline johnny02

« Odgovori #42 : 18 Siječnja, 2014, 22:05:49 »
vrlo slican projekt... ;D

Offline studentt

« Odgovori #43 : 18 Siječnja, 2014, 23:09:51 »
a moze biti da ide u tom smjeru,ali da ce dobiti atest za tako nesto kod nas! Tesko!!!
zivi bili pa vidjeli  :hi:

Offline trop

• Junior member
  • **
« Odgovori #44 : 19 Siječnja, 2014, 09:53:25 »
odlična ideja, uvijek su mi se sviđale takve prerade, treba imati viziju i hrabrosti krenuti u takav projekt, najteži je prvi rez flexom kasnije je već lakše ....  jel se prednja osovina pomiće prema naprijed ili ostaje podvozje original?    :thmbup: