E to...

To ti je jedan od onih mjerila koji lijepo kaže ''nije zlato sve što sija'', odnosno ''nije svaki Amper - Amper za varenje''.
U nekom slobodnom laičkom objašnjenju intermitencija ti je podatak ''kolk'o ga mo'š ganjat pun gas dok ne zakuha'', odnosno - koliko vremena aparat može variti na punoj snazi prije nego ''kihne'' odnosno prije nego se pregrije.
Samo ''mjerenje'' odnosno ''testiranje'' se odnosi na neki određeni vremenski interval, a sam ''rezultat'' pokazuje u biti koliko možeš u toj jedinici variti, a koliko čekati da se aparat ''refa'' i da dođe do daha

odnosno da se ohladi pa što je ta intermitencija MANJA u biti možeš variti MANJE u toj jedinici vrmena, a MORAŠ čekati VIŠE da se aparat ohladi. I to je u biti najbitniji podatak jer se ove ''reklamno markentinške'' oznake amperaže u biti koriste za ''mazanje očiju'' pogotovo kod ''kineza'' i ostalih ''muš šć gle kako je jeftin aparat za varenja, moj ćaća je bio blesav kad je onog svog nosia iz Njemačke''

.Drugim riječima to ti je kao kad kupuješ zvučnike za auto od ''250 vaatiiiii

'' da bi bi najjača baja na skupu badlook nabadlukanih GSI-ja a zvučnikić ima magnet od 3,5cm i 7 W one ''stvarne snage''
O nekim podacima ne bi jer... Nisam varioc, variti ne znam

i ne znam, nisam odavno gledao neki Bravarija Red Carpet i ne znam šta je ''in'' po ocjeni Fešn Zavarivačkog gurua...

''Miiislim pogledajte tog šljakera u škveru...

Ima kecelju koja je kopija Tel-vina kupljena od lokalnih šanera i vari sa elektrodama sa buvljaka sa aparatom kojem intermitencija plače za boljim...''