Autor Tema: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij  (Posjeta: 33538 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DANIJAG

• Oldschool member
Odg: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij
« Odgovori #120 : 05 Veljače, 2014, 22:57:09 »
auuuu,svi se zakacili za tog golfa ...kao da na svijetu nema drugih auta :beee:...recimo jetta :yahoo:
sto fali jetti dizlo..i naravno dodatna oprema je pitanje:jesil se vozio u djeti odozada?  :rofl: :rofl: :rofl:

Offline Hillman2

• Antique Member
« Odgovori #121 : 05 Veljače, 2014, 23:26:00 »
Da nebi krivo shvatili radi se o Jetti koja je zapavo golf 2 a ne jetti ko od kolege Spokiya...
Moj djed je imao svakojakih auta,od Rekorda do Ficinog kombija,a najvise VAG koncerna,i tako odluci deda prodati svojeg passata iz 84g,bijeli,sa siberom,benzinac,krasan auto....i kupiti Jettu,AL SE ZAJEBO JADAN!
Rupa bez dna,mozda i ima dno al je gnoj dole pa sve kaj ubacite strune :D
"Ako nemas auto kojeg na okupu drzi samo pticje govno, nisi kul."

Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
 Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
 Horsepower is how fast you hit the wall.
 Torque is how far you take the wall with you.

Offline Lugburz

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Octavia 1 1.6 lpg
« Odgovori #122 : 05 Veljače, 2014, 23:50:46 »
a jetta od kolege spookyja je golf 1 lol
nego netko je usporediva duju i tipa,i da je tipo jeftiniji za odrzavanje...ajde mi recite,kolika je cijena npr. kugle na vilici ili silent-bloka od tipa i od golfa 2?

Offline pajo_patak

• Veteran member
« Odgovori #123 : 06 Veljače, 2014, 00:37:18 »
cijena kompletne vilice za tipa sa selenima i kuglom je 230 kuna za muktaroše poput tebe i ovog overdoziranog pa na više...skupo u pm, a? :anal:
ima akcija u peveca na bicikle, za 400 kuna sa 21 brzinom...al skupe pakne za kočnice za popizdit :glavauzid:
lancia-klub.com
Život je prekratak da bi ga trošili na ružne žene i aute koji malo troše

Offline Lugburz

• Antique Member
« Odgovori #124 : 06 Veljače, 2014, 07:36:56 »
nisan pita za vilicu ngo krajnik ili selene...ah da,na talijanima je to sve iz komada pa moras sve minjat...
ti ocito imas punu kesu para,pa stavljaj ako ces lipo pozlacene vilice i krajnike

Offline romyo

« Odgovori #125 : 06 Veljače, 2014, 08:25:58 »
Hehehe... Rekao bi Izet: A braćo moja mila....  :balkidance:  :balkidance:  :balkidance:

Fiat Regata 1.7 Diesel, pa ona jako rana iz 1983 godine ...

A ? Jel dobro to auto ? A ?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #126 : 06 Veljače, 2014, 09:18:38 »
Vozi citrača,kad te već jebu krajnici,na njima se to nikad ne menja,koliko dobije lufta samo se doteže i to na autima još iz doba prije II SRT,cijeli ovjes je na ležajevima,koji se samo dotežu,nema selene,nema kugle,samo mast koju guraš u slast, a nju ne moraš kupit,drpiš babi iz iz špajze ili klincu maslac od kikirikija i nadživječe i tebe i unuke.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #127 : 06 Veljače, 2014, 15:14:47 »
Ak ti je to puno,onda si kupi tačke, koštaju 190 kuna,nova novcata i ne trebaju ležaj amortizera ni termostat.Ne treba ti ni vozačka ,ni registracija.

:lol: :bravoo: deda bravo!
Ak ti je kruh skup, jedi govna. Sva sreća, ko što veliš, da ima papaka koji dobro plaćaju, jer to je cijena i to vrijedi toliko, kao što je PS3 vrijedio 7777 kuna a sad vrijedi 2400 (govorim o novom, naravno). A što ja mogu, kad za mene nova poluosovina ne vrijedi 3500 kuna, a novi turbo 14000. Nemogu ništa, kad to jednostavno nisam sposoban shvatiti :glavauzid:

Lugprc - tak je, komad prešanog kartona mi ne vrijedi 200 kuna, pa sam kupil za 80-85....u trgovini dijelova za Yugo (ne za Bugatti)..i to dio tvorničke ugradnje....koji sam, škrtac, sam ugradio i specijalno za to kupio moment kljuć za 169 kuna (a ne za 800 ili 1000 ko pravi majstor - što i nisam). I zamisli, nigdje ne curi i ne pušta  :shok:....naravno, pričem bajke jer je to posao za 350 eura a ne kuna :shootme:
I mi kao stanovnici najbogatije zemlje, sa najvišim standardom nesmijemo ni pitat za cijenu dijelova, jer je to za papke. Prave face plate koliko tražiš i niš ne pitaju. A znamo da su hrvati najveće face (po kreditima ponajviše)
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #128 : 06 Veljače, 2014, 16:09:30 »
Nije ti nitko kriv kaj ti voziš stari krš pa ti trebaju dijelovi.Samo si zaboravio jednu stvar:na francuzu,englezu, se spominjani dijelovi ne mjenjaju  dok cijeli auto traje,barem 300-400 somova,ili 10-15 godina.Za kolko ćeš vremena i km te dijelove promjeniti na Golfu,barem tri puta pragove,podove,blatobrane,krajnike,letve volana,pumpe,tri generalke itd.
Kako kaže ona stara narodna;plati pa se klati.Misliš li da ćeš se jeftino vozit sa bilo kojim starim krampom,bez obzira koji je i kolko vrijedi,varaš se,pa nisu svi mulci koji kupuju nove aute.To kaj netko nema love,boli me ona stvar,ako nemaš,pokrij se onim ćime imaš.

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #129 : 06 Veljače, 2014, 16:24:12 »
Ajde da sam i ja dozivil da deda hvali engleza  :bravoo:  :)) hehe sad mi je mam dan ljepsi  :drinks:

Slazem se s Dedom kaj je je, primjera radi kupis za 150 kuna prednje plocice TQ ili Valeo (nisu srot da napomenem) pa ti nebudu trajale, ptorosil bus i duplo brze i cvilile bu nego npr ATE koje su 50 kuna skuplje ?? Pa hvala bogu da bum zel ATE ...al jbg neko bu po otpadu trazil da skine rabljene itd. a benzina, mobitela i sve dok to obavi bu potrosil vise neg da je zel nove i jbg ... svako drugac razmislja i mos ga je..

zato se ne zelim opterecivat, ko voli nek izvoli svako sam sebi kroji kak bu i kaj oce, pa tak i kak bu djelove kupoval i kaj bu vozil  :thmbup:

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #130 : 06 Veljače, 2014, 18:11:34 »
Sad bi svako pametan izbjegavao pisati bilo kakav komentar o golfu.
Nekom je super,nekom se bluje,nekom je svejedno...
Ko voli,nek izvoli i dalje.
Za soma eura se može naći dobar auto,sam treba znati kad i gdje.
Npr,jedan frend od mojeg starog je prodavao Mazdu neku,neznam  koji motor al znam da je bio benzinac.91.Godina.Auto je imao cinčanu karoseriju,klimu i bio servisiran od prvog dana.Imao je blizu 190 000km.Prodao ga je za okruglu cifru iz naslova teme.Pametnom i ovaj primjer dosta....
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline maximinimax

• Senior member
« Odgovori #131 : 06 Veljače, 2014, 18:37:51 »
http://excalyburn.webs.com/IMG_3845.JPG
http://excalyburn.webs.com/IMG_3842.JPG
http://excalyburn.webs.com/IMG_3844.JPG
Mitsubishi colt 1,3 1991. originalno stanje 1000 eura
Ajd još jedanput što sam ja kupio za 1000 eura, 27 000 km, prvi vlasnik, garažiran

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #132 : 06 Veljače, 2014, 18:42:37 »
kaj bumo sad dosli do zakljucka da je zapravo najbolji japanski auto  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

oooo i okrecemo novi list o najboljem autu za 1000 €  :secret:

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #133 : 06 Veljače, 2014, 18:52:38 »
Nemam ja niš protiv golfa,ja osobno ga nikad nisam imao,niti neću,razlog neću navoditi,samo požizim kad ga se tolko hvali,a niš nije bolji od drugih auta,čak dapače,kolko košta,ne vredi,ni nekad ni sad od keca do petice.Za manje novaca dobiješ puno bolji auto,rabljeni ili novi,svejedno.

Offline Lugburz

• Antique Member
« Odgovori #134 : 06 Veljače, 2014, 19:53:48 »
necu govorit koji je najbolji,al se zna koji je najgori :read: