Autor Tema: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij  (Posjeta: 31620 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bubuleja

Odg: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij
« Odgovori #15 : 02 Veljače, 2014, 12:18:32 »
golf 2 ima spomenik u njemčiji pa ti vidi...

ako ti se bljuje uzmi draminu!

Današnji auti (puknut ču od smijeha) pa to ti nazivaš autom?? Roboti su to miki ne auti.....još malo pa češ i novine moč čitat u vožnji...a pouzdani su ajme kuku lele..pa nebi mirno otišo nigdje sa takvim govnetom....radim u firmi u kojoj imamo 100 takvih govana...
Adio mare

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #16 : 02 Veljače, 2014, 12:21:20 »
ako misliš oni kameni ..nije u njemačkoj nego u austriji  :P
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline Igor V.

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #17 : 02 Veljače, 2014, 12:22:48 »
Kolega bez ljutnje ali nekada su auti radili 20tkm godiše a danas napravimo u godini 100000 tkm.i to bez problema. A o udobnosti i sigurnosti da ne pricam.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline bubuleja

« Odgovori #18 : 02 Veljače, 2014, 12:23:09 »
ako misliš oni kameni ..nije u njemačkoj nego u austriji  :P

taj da...haha
Adio mare

Offline bubuleja

« Odgovori #19 : 02 Veljače, 2014, 12:31:03 »
Kolega bez ljutnje ali nekada su auti radili 20tkm godiše a danas napravimo u godini 100000 tkm.i to bez problema. A o udobnosti i sigurnosti da ne pricam.
dragi kolega...ma nema nikakve ljutnje ovo je sve zajebancija na tastaturi ...pada kiša nemogu niš radit vani pa seruckam..hehe

100 000 bez problema e tu se nemerem složit nikako...šogor mi ima autoservis a bome i ja sam se nagledao tih novih auta do sad i njihovih smiješnih kvarova...pa evo neki dan bmw serije 3 2010...pukla remenica...bmw x 5 2011 nemere se zatvorit zadnja hauba ( pukla bravica) ...a o onim jeftinijim govnetima tipa clio corsa itd da ne govorim...ma šrot miki šrot..

Adio mare

Offline Mirza_Capri_MK1

• Veteran member
  • Vozilo:: 1970 Ford Capri, 1963 Ford Taunus 17M P3 Turnier, 1961 Opel Rekord P2 i 1983 Ford Sierra
« Odgovori #20 : 02 Veljače, 2014, 12:37:05 »
Volkswagen Golf MKII je sve osim lošeg automobila. To je automobil koji je prevezao milione putnika milionima kilometara. Ja ga prvi ne volim, jer je ga voli na Balkanu i ko zna i ko ne zna o njemu, jer je izvikan do bola. Do duše sa pravom. Ali, osporavati kvalitet, izdržljivost, pouzdanost, jednostavnost... tog automobila je blago rečeno bezobrazno. Kada se kaže ona seljačka "sipaj i vozi" jedino se na njega može primijeniti.

To je posljednji trag "Narodnog auta", jer sve poslije njega VW što je napravio je daleko od pristupačnog narodnog auta i daleko od kvalitete kakvu su imali.

Nisam se nadao da ću ikada u životu braniti VW, ali kada čovjek pročita neke gluposti onda ne može, a da ne reaguje. :)

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #21 : 02 Veljače, 2014, 12:47:41 »
Svi seru po meganu...nas u firmi vanredno servisa zamjenjene prednje kugle.hvala hrvatse ceste. I ima 120 i kusur tkm.
Mazda 6 70 do 80 tkm.nista. i da ne nabrajam dalje.
Punto 130 tkm trazi izmjenu kuplunga.ostalo potrosni materijal.
Peugeoti 307 1.6 16v 100 problema.
Ali tako je to.
Danas se vise auti kvare i kazu mehanicari dolaze nam auti.
Nekad na fici crknu platine i susjed zamjeni ili sam covijek a danas svi odu u servis i jos k tome svako drugo kucanstvo ima 2 auta.
A i nitko ne zeli sam ni bobinu na skodi feliciji zamjeniti.
Nema vise uradi sam pa iz tog razloga ima vise ljudi za svaku sitnicu kod mehanicara.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline TheBIG

« Odgovori #22 : 02 Veljače, 2014, 13:05:25 »
jebo vas led .... stavin klip da se nasmijemo a vi se poklali  :russian_roulette:

Offline bubuleja

« Odgovori #23 : 02 Veljače, 2014, 13:08:56 »
evo samo usporedbe radi:

kolega sa posla vozi punto 2005 mk3 znači ima klimu i sve neke đinđarije gore...vozi isto taj auto kao i ja moj kombe do nedavno(cca 20 000km/god)...i sad pošto radimo skupa pričamo naravno o popravcima i uloženom u te "iste" aute(moj je 25 godina stariji)...ma ruganje čisto: on je zamjenio doslovno sve osim table i lima u 3 g...diskovi, mjenjač otišo potrošno da ne spominjem(kvačilo itd), sicevi mu pukli u postolju, klima pušta na kileru X 2 , farovi plastični bili 2 put na poliranju, sad zadnje prosviro nekakav ležaj,izgleda da se bliži mješanje vodice sa uljem jer je na 130 000 auto...a šogi trlja ručke...

e a moj kombe vozi li ga vozi u te tri godine promijenio sam mu relej alternatora zbog četkica, pukla mi ekspanziona gore na senzoru, i ošo igličasti ležaj na radilici...sve skupa cjenovno što nije baš nebitno okolo 200 kuna troška materijala...+ potrošno održavanje ulje filteri kvačilo pločice

a moj auto 20 godina stariji...neznam valjda ima nešto i u materijalu....
Adio mare

Offline bubuleja

« Odgovori #24 : 02 Veljače, 2014, 13:10:08 »
jebo vas led .... stavin klip da se nasmijemo a vi se poklali  :russian_roulette:
   :good: ma ja sam se smijao i poslao i dalje klip...tako da super sve..
.a ovo je čisto sve južina kriva  :rofl:
Adio mare

Offline Stipe0504

• Veteran member
« Odgovori #25 : 02 Veljače, 2014, 13:21:05 »
Renault 4 ili fico zastava 750 :)

Offline studentt

« Odgovori #26 : 02 Veljače, 2014, 13:32:44 »
VW - DAS AUTO
Golf ll je zakon. stoji ona izreka sipaj i vozi.troskovi odrzavanja minimalni.auto zakon!

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #27 : 02 Veljače, 2014, 14:24:00 »
Općemito mi je taj gnojf zwo najgluplji auto iz te neke kategorije,čak je stojadin više sexy :biggrin2:
Imat auto koji je jako pouzdan mada bio kramp je sito kao da oženiš ružnu,neuglednu i do smrti odbojnu za sex  ženu ali ok,pa ona će živjeti 100. godina,neće ići doktoru i nikad nećeš uživati u krevetu s njom ali će ti kuvat,prat i nikad se s njom nećeš moći "preseravati" po grdu. :russian_roulette:
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline Hillman2

• Antique Member
« Odgovori #28 : 02 Veljače, 2014, 14:49:18 »
Stvarno fenomenalan auto ni žarulje ne crkavaju. Probaj stavit stari prazni akumulator možda ga obnovi i napuni pa ih možeš prodavat ko nove ono u stilu pa bio je u mom golfu to znači da će bar još 3 godine bez greške ... :yahoo:
Evo vec 3 godine nisam tankao,četvrt' rezervara raketnog goriva i cak raste ide prema pola...
Ulje ne mjenjam,nema potrebe,potrosi mi karter-dva na 1500km al sunem ja rabljenog i svakih 60000km novi filter ulja,tek tako preventivno...
94'-te sam ocistio filter nafte(loze),mislio sam ga promjenit al nije bilo potrebe,ove vece nakupine mulja sam izvadio i nazad u rezervar,a filter gore,evo ide ko da ima 5ks vise...
Evo upravo okrece 600000km drugi put na trecoj vuri,al i dan danas pali na 8 zub....
Mislim kakve su to brije?
Svako ko ima golfa se namjenjao grijaca,ljepio filc u kutiji grijanja da bi imao kakvo-takvo grijanje,pa svake godine termostat...
Neke stvari se s vremenom rastepu tak da,nemojte pretjerivat
"Ako nemas auto kojeg na okupu drzi samo pticje govno, nisi kul."

Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
 Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
 Horsepower is how fast you hit the wall.
 Torque is how far you take the wall with you.

Offline vinc

« Odgovori #29 : 02 Veljače, 2014, 15:23:42 »
umene duja golff  matre mi moje lude nijesam imao bolije avto nijeesam

kupio avdia osamdesetku brateee,boljega avta vidio nijesam

raspa se i on, kupia nedilje ti renova onaj meganee. kako fin avtoo. tako fin,najfinije dosad bio meni je  aha aha.

e kad je on otisao .nema se para i kupim bemveja tricu ili vauve tricu nesto od tog biloo. neznam sta. e taj me navozo svuda al svuda nemadi niijesam bijo sa njim od medjugorija do slavonije priko like i kotara gorskog. uff

e osla glava puko dihtung nesto . e onda sam kupio AVTO das avto ...
DACIA SOLENCA  e drugari moji to je auto.. nemate pojma.   
taj mi je najbolji od svijetu, vozim godnu dana i dva i po miseca sve ove aute i nijedan nije ni do kolina oveemee.  njega imadem vec peti tjedan bez vecih kvarova... DAČA DAČA DAČA
Panta Rei