Autor Tema: Slika dana  (Posjeta: 1151817 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline marconi

• Antique Member
Odg: Slika dana
« Odgovori #240 : 24 Siječnja, 2015, 02:06:53 »
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!

Offline Alfa Veloce

« Odgovori #241 : 24 Siječnja, 2015, 10:43:28 »
The Willment/Ghia 427 Coupe.
Kao baza je korišten FIAT 8V Supersonic iz 1953 godine kojeg je John Willment našao odbačenog. Umjesto Fiatovog motora unutra je ugurao Cobru 427 i napravio male izmjene na karoseriji.
"Nothing drives like an Alfa!"

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #242 : 24 Siječnja, 2015, 10:55:41 »
I kako ja to volim reći...  :dntknw:
Za kog k..PIIIP!!...ca više danas ne rade ovakve automobile?  :glavauzid:
Sva sila tehnike, kompjuterskih simulacija, zračnih tunela, bla bla bla i rade aute koji liče jedan na drugoga ko jedna pivska flaša drugoj.  :glavauzid:

Pogle ti samo auta...  :shok: :shok:  :nyam: :nyam:

I glavno da ''Fijat niš' ne valja....  :nea: ''
« Zadnja izmjena: 24 Siječnja, 2015, 10:59:12 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #243 : 24 Siječnja, 2015, 11:19:40 »
Valjda misle da se to ne bi prodavalo  :suicide:
Makar ima iznimke, samo kaj se onda rade u malim serijama, ogromni, za bogataše. :down:

Fučkaš večinu, srednji sloj, nek se bogataši guštaju, a mi ćemo sanjati. Mislim na Švabski srednji sloj, normalni radni odnosi, normalne plaće,... i da rade ovakve Alfe 8C na platformi, npr., Punta. Lako bi se prodali i u 10.000 komada (ova 4C se ne računa, jer nije lijepa kao 8C)

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #244 : 24 Siječnja, 2015, 17:35:15 »
Badava im ,mašta im je nepoznanica,švabama pogotovo, uvjek bila i biće.Sve prekrasne linije koje su napravili,napravili su do sedamdesetih,a i svi ti modeli auta i firme su propali i nisu se radili u velikim serijama,jer ih Njemci nisu htjeli kupovat.Borgwart,Glas,BMW,NSU,DKW,Ro 80....Malo je njihovih modela opstalo,kao Opel GT,Mercedes sl,Capri,Eskort,a i oni bi da kasnije nisu napravili redizajn hampera,koji jedino kod njih prolazi na tržištu.

Offline krntija

« Odgovori #245 : 24 Siječnja, 2015, 18:41:43 »
Badava im ,mašta im je nepoznanica,švabama pogotovo, uvjek bila i biće.Sve prekrasne linije koje su napravili,napravili su do sedamdesetih,a i svi ti modeli auta i firme su propali i nisu se radili u velikim serijama,jer ih Njemci nisu htjeli kupovat.Borgwart,Glas,BMW,NSU,DKW,Ro 80....Malo je njihovih modela opstalo,kao Opel GT,Mercedes sl,Capri,Eskort,a i oni bi da kasnije nisu napravili redizajn hampera,koji jedino kod njih prolazi na tržištu.
   ;D Propali su jer in nasi Jugosvabe nisu hteli kupovat , vec iskljucivo Opel Olympije i Rekorde , Fordove Taunuse i Mercedese Minije!! :pleasantry:  A inisam nikad videl nijednog Jugosvapskog Glasa, Borgwarda; NSU-a i slicne danas zanimljive oldtajmere! Nasi su ipak znali kaj vredi OPEL-FORD-MERCEDES!! Isto vredi za Turke i Grke isti sklop u glavi ili jednostavno znaju kaj se isplati !! :search:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #246 : 24 Siječnja, 2015, 18:57:19 »
Umjetnost,inovativnost,napredak,nije za seljačine i primitivce,oni to ne razumiju,a njih je najviše,prema tome i na njima se onda i najbolje zarađuje.To ti je kao da nekome puštaš Bethovena,Pink Floyd,U2 ili Cajke i narikače.

Offline krntija

« Odgovori #247 : 24 Siječnja, 2015, 19:00:27 »
 :yahoo: Cajke i narikace, gange i klape su i trestale iz starih Rekorda i Taunusa!!  :kokice:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #248 : 24 Siječnja, 2015, 19:14:10 »
Krivo sam se izrazio, mislio sam srednji sloj KAK' je Švabski - da se ima za auto, a da ne trebaš dizati kredit i da ne bankrotiraš. :blush2: Ali istina da ni naši Jugošvabe ne znaju (nisu znali?) kaj je dizajn (to vam je ono kaj prodaje aute  :punish2:) neg' su kupovali/kupuju "na sigurno" Golfove i Passate  :punish2: :punish2: :punish2:
Kroz slike se bolje izražavam pa evo jedne za (normalni) srednji sloj koji zna cijeniti dobar auto, uz kojeg ide i ovakva "dodatna oprema" (glumica Britt Ekland) :biggrin:, kada bi bio Švabski standard  :drinks:

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #249 : 24 Siječnja, 2015, 19:35:30 »
Evo ti primjer,čovjek radio u D,zaslužio mirovinu i vratio se onda u Jugu,naravno imao je pravo uvesti i auto koji je tamo imao.Uvezao je Opela Rekorda kupea,automatika.Ostario i rješio da ga proda,nema šanse,prvo su svi zajebavali što je kupe,a tek kad su vidli da je automatik,odma okretali glavu.Na kraju ga kupio moj frend za kikiriki,auto ko nov,linija bjelosvjetska,automatik,predivno.Znam da su mu se svi smijali,kakav je to rekord sa dvoja vrata,koja budala to kupuje.

Offline krntija

« Odgovori #250 : 24 Siječnja, 2015, 19:40:57 »
Ko je mislil na kasniju prodaju, kupil je KARAVANA ! To je bilo pogotovo trazeno na selu, bilo ih je puno uvezeno al su iscrpljeni do zadnjeg atoma snage, zato ih i ima danas jako malo!

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #251 : 24 Siječnja, 2015, 20:28:54 »
Karavane su kupovali samo lubeničari,daj ga nemoj,voziti Mečku karavan,samo ak si bil maler ili kerovođa.Kupiti rabljeni karavan ćeš sigurno kupiti sam tak,nitko to nije imao da ide s njim u nedelju u crkvu,nego da ga kolje do iznemoglosti,tko bi to kupio.

Offline linoleumboy

« Odgovori #252 : 24 Siječnja, 2015, 21:23:00 »
vi stariji bi mi mogli odgovorit na pitanje....primjer opel gt(njega sam se prvog sjetio) po meni to je bio kao neki sportski auto za siromasne u ono vrijeme...valjda....i recimo ja sam bio neki radnik koji je onda imao 4-6 tisuca kn preracunato u ondasnje novce, i dal sam si ja tog opela mogao priustit
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline ZDRAVKO

• Antique Member
« Odgovori #253 : 24 Siječnja, 2015, 22:07:34 »
dobro Deda veli.....taj karavan je vozio dok je bilo traga klipu i cilindru....!

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #254 : 24 Siječnja, 2015, 22:39:41 »
Da sam htio mogao sam,ali kolko god sam bio mlad nisam bio tolko bedast da potrošim novce na skupi auto.Za 10 godina staža imao sam kuću,dobro ajd nije baš bila skockana do jaja(nije ni danas) 160m2,dvoje djece i ženu,starci su mi kupili gradilište i platili građevinsku , novi auto sam imao sa 18 godina,doduše Čofija(nije mi ga stari kupio,nego sam ga zaradio fušareči uz školovanje).Sve ostalo sam zaradio ja i žena,sa prosjećnim šljakerskim plaćama i šljakanjem doma u fušu,bez kredita.
Jedan Opel gt ili Manta stara 3-4 god. je onda sa uvozom koštala koliko građevinska dozvola i priključak struje.U to doba sam imao 125p na plin kupljen star 8 god,koji je izvozio sve osim šodera za betoniranje i cigle za gradnju,nije mi bilo ni na kraj pameti spiskati lovu na šminkerski auto,to je došlo deset godina kasnije na red.Uz sve to sam uredno išao u šoping u Trst,Graz i na godišnji kada sam imao vremena i skoro svaki praznik nekam na izlet uokolo 300-400km.Dakle tko je imao sređen život,mogao si je i kod nas kupiti takav auto od šljake.