Autor Tema: Slika dana  (Posjeta: 1150527 )

ivica.basic, krntija i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Alfa Veloce

Odg: Slika dana
« Odgovori #345 : 02 Veljače, 2015, 16:46:14 »
U tome je poanta svega.:hi:
"Nothing drives like an Alfa!"

Offline kađo-c

« Odgovori #346 : 02 Veljače, 2015, 18:33:43 »
Ako se o ukusima ne raspravlja i ako je to poanta svega vratite se na stranicu 18 pa pročitajte tko je komentirao čiji ukus i na koji način..
Još jedna što se tiće gt-a informirajte se o njegovoj aerodinamici,položaju motora,ovjesu i držanju prije komentara,šteta je samo što ga nisu razvijali dalje.
Eto..ja se ne zajebavam nego baratam podacima i ne trčim pred rudo.
« Zadnja izmjena: 02 Veljače, 2015, 18:36:24 kađo-c »
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline strojar

« Odgovori #347 : 03 Veljače, 2015, 09:05:30 »
pročitavši Vaše komentare o usporedbama koji je auto "sportskiji", odlučih napisati i svoje mišljenje... mislim da bi kriterij mogao odrediti prema jednom omjeru - Power-to-mass-ratio (što su već neki ovdje i komentirali).... PMR=P/m [kW/kg(t)]

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #348 : 03 Veljače, 2015, 13:53:15 »
A,ak vozim u tenesicama za sprint,kratkim gačama i majci bez rukava?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #349 : 03 Veljače, 2015, 14:04:28 »
Sportski Auto je SVAKI auto koji te ''zove'' da zavoj odvoziš po svojoj strani sa pritom jače ili slabije stisnutom pedalom gasa sa većim ili još većim osmjehom na licu.  ;D Bio to ''lijevi'' , ''desni'' ili ''S zavoj''. Onim čelavim sa ''Č'' mamlazima, raznoraznim ''poslovnjacima'' i ini krkanima u današnjim sportskim limuzinama i sportskim terencima koji sijeku zavoje najradije bi im sjekao prste jedan po jedan za svaki prekršaj oduzimanja prednosti. Za takve jedino žalim što ne vozim ralicu.  :big_boss:
Danas nema stroge granice ''sportsko - nesportsko'' kad je u duhu modernog doba i komercijalizma svako svakome skinuo gaće i naprčio se ''na izvol'te'' i besramno kleknuo na koljena i podudao pimpeka - samo da se stavi lova u džep.
Kad više ni Formula 1 nije ''sportska''  :glavauzid: - o čemu ćemo dalje govoriti?  :dntknw:
Maa bjaaaaažiiiii...  :nea: Bjaaaaažiii...  :nea:
« Zadnja izmjena: 03 Veljače, 2015, 14:06:21 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #350 : 03 Veljače, 2015, 14:28:28 »
(Image removed from quote.)

To je cesta a ne autocesta  :thmbup:
Na autocesti je i Neopran na kat sportski  :aggressive:
Stvar ukusa je koji se auto kome sviđa, koji je auto sportski nije stvar ukusa nego namjene.
Ajmo sad raspravljat dali Fićo sa 1.2 motorom i kojih 120 konja može bit trkaći auto ili ne  ;D
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline asconaextreme

• Antique Member
  • Vozilo:: ascona b,fiat 500,fabia mk 1
« Odgovori #351 : 04 Veljače, 2015, 09:30:53 »

Offline Mi$ki

• Veteran member
  • Vozilo:: P-205 cabrio roland garros
« Odgovori #352 : 04 Veljače, 2015, 10:57:58 »
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu. Količina HP-a nije presudan faktor. ;D

Offline jonge

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Fiat 128 sc
« Odgovori #353 : 04 Veljače, 2015, 12:20:50 »
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu. Količina HP-a nije presudan faktor. ;D
Apsolutno se slazem, jer u takvom autu nije bilo kompromisa za udobnost, mista za noge i glavu zada,  a da ne govorimo auto sa petora vrata, nikad nece bit dovoljno sportsko.
A sad koliko ima konja, sve ovisi od kupca i proizvođaca, jer ih ima od 15000€ pa do nebo je granica. Za svciji đep.
To je misljenje moje, i moj tata je najjaci

Offline Darjan

« Odgovori #354 : 04 Veljače, 2015, 15:36:25 »
Mini 850 udovoljava svim kriterijima, pa ne znači da je sportski auto.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Mi$ki

• Veteran member
« Odgovori #355 : 04 Veljače, 2015, 17:51:46 »
Mini 850 udovoljava svim kriterijima, pa ne znači da je sportski auto.
Mini na zadnjoj klupi ima mjesta i za sex, a u bunkeru sam prevezao dvije vreće vapna bez beda,

Offline Darjan

« Odgovori #356 : 04 Veljače, 2015, 19:10:51 »
I u Ferrariju FF možeš karati i prevesti dvije vreće cementa, pa svejedno spada među sportske automobile. Vremena se mijenjaju, klase automobila su sve raznovrsnije i spajaju nespojivo. Ja bih dodao samo jednu varijablu - Wow faktor.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Ace_Rimmer

• Antique Member
« Odgovori #357 : 04 Veljače, 2015, 19:42:11 »
Nebute se nikad složili.  ;D

Sve je u oku promatrača.

Peugeot 309 XLD,309XSi,406 2.OT,406 Coupe 2.0 16v

Offline Mi$ki

• Veteran member
« Odgovori #358 : 04 Veljače, 2015, 20:04:19 »
I u Ferrariju FF možeš karati i prevesti dvije vreće cementa, pa svejedno spada među sportske automobile. Vremena se mijenjaju, klase automobila su sve raznovrsnije i spajaju nespojivo. Ja bih dodao samo jednu varijablu - Wow faktor.
U Ferrariu se mogu karati samo patuljci, vozio sam se u ovom:

Offline Darjan

« Odgovori #359 : 04 Veljače, 2015, 20:09:46 »
Jebiga.