Autor Tema: Slika dana  (Posjeta: 1150495 )

ivica.basic, krntija i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline linoleumboy

If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline goran16v

Odg: Slika dana
« Odgovori #796 : 28 Listopada, 2015, 09:37:48 »
Da li neko moze desifrovati o kakvoj miliciji se radi? Na prvi pogled nista neuobicajeno, milicijski Z101, SANOS i TAM, medjutim kolor sema i narandzasti detalji na zastavi, pa ni tablica ne djeluje kao milicijska sa "M" i 6 karaktera????

Offline romyo

« Odgovori #797 : 28 Listopada, 2015, 13:42:53 »
Uh, ovo je zanimljivo... I ja prvi put vidim ovako nešto...

Zanimljiva je i pozicija na kojoj su stali i čekaju.
Nije klasičan 'rutinska kontrola point'.

Pokušavam uvečavati sliku, čini mi se da je natpis na vratima - Milica.
Dakle, Slovenska saobračajna milicija.
Nisam ziher....  :mellow:

Offline mpavluk

• Antique Member
« Odgovori #798 : 28 Listopada, 2015, 16:01:49 »
Velika vjerojatnost je da je Slovenija jel čim je nekaj iskakalo iz uobičajenih regula i uniformiranosti te države to je najčešće bilo baš u Sloveniji iliti najbliže zapadu!! M.
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #799 : 28 Listopada, 2015, 16:03:55 »
To uopće nije ni jedna murja sa područja Juge,jer te tablice nemaju veze sa ničim sa prostora bivše države.Koliko mogu skužiti na vratima piše MILICIA.

Offline hary

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: P206, Fiat Tempra
« Odgovori #800 : 28 Listopada, 2015, 16:23:40 »
Vidjeh i uslikah

Life is too short to drive boring cars

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #801 : 28 Listopada, 2015, 17:25:06 »
Odličan je,po branicima trebao bi biti 850.

Offline issigonis

• Antique Member
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #802 : 28 Listopada, 2015, 18:28:49 »
Odlican :thmbup:
« Zadnja izmjena: 28 Listopada, 2015, 18:34:08 issigonis »
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..

Offline Vetter

• Antique Member
    • Nordic Renegade
  • Vozilo:: Volvo turbo
« Odgovori #803 : 29 Listopada, 2015, 15:29:34 »
Da li neko moze desifrovati o kakvoj miliciji se radi? Na prvi pogled nista neuobicajeno, milicijski Z101, SANOS i TAM, medjutim kolor sema i narandzasti detalji na zastavi, pa ni tablica ne djeluje kao milicijska sa "M" i 6 karaktera????

Meni se čini da je ovo 128 a ne 101... Mirko kaže da YU nije, njegov otac kaže da može biti samo YU, jer ni po "okolnim" zemljama toga nije bilo, kamo li po zapadu, i da Slovenija sigurno nije, makar je tamo dovoljno vozio da bi znao, plavo-bijeli su isto bili. Kaže najprije Makedonija...

Otkud slika uopšte,
svenska trollkarlen

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #804 : 29 Listopada, 2015, 16:11:29 »
Zastava nije radila 128 u ovakvoj ranoj inačici s tankim branicima, a teško da je milicija koristila ma kakve patrolne aute koje se moralo kupovati za devize. Plus što mi znak mnogo više vuče na Zastavu nego na Fiat.
Via Ciro Menotti 322

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #805 : 29 Listopada, 2015, 16:52:05 »
Ili je to na Jadranskoj magistrali slikan Maškarani Reli ''Pariz - Bakar'' ili je to bio neki ''Stojka Specijal iljadu trista sa dva Dupla Webera i ljutom bregastom'' presretač. Shodno tome - ovo narančasto bi onda bilo popularni ''brahalter'' odnosno zaštita od kamenčića od suludo brze vožnje po autoputu ili ostalim brzim cestama.  :koo-koo:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline issigonis

• Antique Member
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #806 : 29 Listopada, 2015, 17:27:53 »
Ma to se hauba usijala od ganjanja... :blush2:
meni to nekaj vuce na kvalitetu ranih filmova u boji,polaroida i pogotovo tada popularnih "idiota" (vecina rockasa ranih '80ih slikana mi je sa tim) na kojima je često čovjek izgledal  kao marsovac sa ocima bijesnog vukodlaka,a eventualna torta je izgledala ko buktinja.
A sa druge strane,ova linija iznad praga mi rusi teoriju nekak... :scratch_one-s_head:
« Zadnja izmjena: 29 Listopada, 2015, 17:44:38 issigonis »
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..

Offline goran16v

« Odgovori #807 : 29 Listopada, 2015, 18:58:06 »
Ne bi bilo nista cudno da ovo nije u ex YU da nije detalka kao sto su tablica, uniforma policajca, a prije svega busevi Sanos i TAM. Kakve su sanse da u drzavi u kojoj je stojadin milicjski auto i uniforma podsjeca na ex-YU neko uslika sliku sa dva ex Yu busa?????

Online krntija

« Odgovori #808 : 29 Listopada, 2015, 18:59:29 »
Jugoslavija je to!!! Najvjerojatnije je to tako bilo neko vrlo kratko vrijeme na patrolnim vozilima , mozda samo u jednoj republici i regiji , kao neki test, neka fluorescentna naljepnica  ( ko na saobr. znakovima) radi bolje vidljivosti ponoci kad farovi obasjaju vozilo na uvidjaju, cekanju i slicno, pa se nije pokazalo kao nesto odlicno i testiranje brzo ukinuto!! To mi je jedino logicno rjesenje !!! Zato je jedna traka napred, jedna sa strana a valda i nazad oko tablice!!  :smajlold:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #809 : 29 Listopada, 2015, 20:39:11 »
Pa vidite da ima tablice koje nikakve veze nemaju sa bilo kakvim,civilnim,službenim,policijskim ili vojnim u doba Juge.