Ja ne znam jesam li si zamislio ili stvarno je to JNA bijela tablica. Na uvecanoj fotki izgleda da je prvo slovo R, a ispred razmak na kojem bi mogla biti zvijezda i pisalo je JNA. Meni se isto prvo cinila plava, ali sto je duze gledam, cini mi se bijela s tamnim karakterima (Krntija, i ja to vidim, nisi lud, a tek sad sam vidio da i ti to vidis).
Drugo, cini mi se da maglenke nisu bile na milicijskim autima. Trece, rotirka je na gepeku, a tada su ih ugradjivali u krov.
Boja... plavo-bijela makar je u cudnoj kombinaciji, ali problem je oko narancaste. Covjek bi reko trulja pa su zalijepili plasticnu tapetu. Ali zuta oznaka (i razne tamnije i svjetlije nijanse) se npr. u DDR-u stavlja na skolska vojna vozila. Znaci na vozila koja su sluzila pitomcima, ili kako se to vec zove, ili vozilima za predvojnicke vjezbe njihove omladine. Isto tako su se kod nas oznacavale zutom bojom/trakom vjezbovne „skolske“ mine (valjda je to neki standard).
E sad, s obzirom na sve te neuobicajene detalje, a s pretpostavkom da je snimljeno kod nas, moguce je da je to „skolsko“ vozilo za obuku milicajaca. S druge strane ovih vozila za namjenu obuke milicije je bilo vrlo malo, mozda nisu bila unificirana po republikama, pa mozda zato nitko ne zna sto je to.