ivica.basic, krntija i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...Nadam se da je završio kao i taj jadan auto...Citat: bubuleja - 12 Prosinca, 2016, 07:32:33 pa kad gluparije valjaš ..ako drugi šute..ja neću!sram te može bit jedino u tim godinama takve stvari govoriš..tj još gore pišeš...srami se
pa kad gluparije valjaš ..ako drugi šute..ja neću!sram te može bit jedino u tim godinama takve stvari govoriš..tj još gore pišeš...srami se
Dečki da se negdje nađete i "podružite" ?Laprdate jezicima ko babe, upotrijebite šake pa ko koga razbije nek uslika da se vidi dal je jači švedski ili njemački čelik. Jbt, ko djeca u vrtiću, niste ni za Modru lastu dovoljno zreli.
Ma ti si debil na kvadrat....umislio becar da radi i pogadja psiholoski profil ljudi na Forumu,nes ti mozga!Ja prvenstveno budem tu na Forumu radi automobila opcenito a ne radi toga da pametujem i prosipavam cinizam kao ti.Naravno da branim marku,neznam kaj je tebi tu cudno(?).Ak si si stvorio svoj lajfstajl,uzivaj u njemu a ja cu u svojem koji je,vidje cuda,formiran na bazi da bahate i napuhane odjbem bez pardona.Jos se i bubuleja naso pametovat,pravi car!
..aj ne laprdaj majke ti
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Način komunikacije kao i Ritmo... Jeftin, isprazan, šupalj i nezanimljiv.Prema pizdarijama koje pišeš, jedino što si ti odjebao je zdravi razum.