Te akcije koje su bile staro za novo pokopale su puno solidnih auta koje nitko nije htio kupit jer su krediti davani šakom i kapom, ja dobio 1998 kredit bez problema za novo vozilo, bez staro za novo.

Da tak je to bilo tada!! Ja sam preuzimao tada te rabljene auteke za presanje u Fiatu, bilo je najvise YU i istocne produkcije, zapadnjaka vrlo malo!! Takav je bio trend jos od 91", rijesiti se navedenih i posto poto doci do zapadnog vozila!!

Da ne bude sve tako crno, jednog odlicnog Ficu ( 1977.) sam uspio iscupat iz ralja prese i papirnato rjesit sa vlasnikom!! To je ovaj dole u ovakvom stanju kakvog vidite, prvi vlasnik , nigdje trul, na km satu stvarnih 27.000 Km, vlasnica gospodja od kojih 80-tak godina!! Za ovog Ficu sam ipak morao nadomjestiti nedostatak na lageru rabljenih, pao je jedan Moskvic karavan , trul i los pa mi ga nije bilo zao!!
Ne znam za niti jednog drugog spasenog iz tih akcija, ali pretpostavljam da ih je bilo , mozda i bez papira pa negdje pospremljenih ili za dijelove, moglo se to uzimati, pogotovo u zadnjoj ruci, onom otpadu na Zitnjaku i slicnim , samo ako je bilo volje kod radnika koji su tamo radili!!