Autor Tema: Old Bitch - StingRay  (Posjeta: 86175 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline DS71

• Antique Member
Odg: Old Bitch - StingRay
« Odgovori #150 : 05 Studenoga, 2014, 00:15:56 »
trebam malo pomoči ako je netko več imao iskustva sa čim sličnim.
Dok je auto upaljen obrtajka radi normalno (ili je radila skoro godinu nazad  :))  ) .A kad se auto gasi,kazaljka umjesto da ostane na nuli digne se gore. Pločica je pregledana,vidi se na njoj kao nešto spaljeno ali elementi su premjereni i izgleda sve ok. Neka ideja ?? Možda nešto u onom okruglom željeznom djelu? Ili ipak nešto sa strujom ?

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline alekss

• Senior member
« Odgovori #151 : 05 Studenoga, 2014, 00:51:54 »
javi mi se na e-mail u vezi obrtaljke.imao sam slican problem sa drugim autom.mislim da ti mogu dati savjet. e-mail je aleksandar.mihic@mail.ru

:hi: :hi:

Offline Ante V8

« Odgovori #152 : 05 Studenoga, 2014, 08:16:15 »
iskreno ovakvu grešku još nisam viđao,ovo je totalna nebuloza.A kad rukomideš kazaljku micat stvara li otpor ili zapinje.Po meni ovo neme veze s elektronikom,više ima veze sa samim mehanizmom.Da nije otpao kakav uteg sa kazaljke što je drži na nuli. :blush2: :blush2:

Inače radovi su ti perverzija. :lickMe2: :lickMe2: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :hi: :hi: :hi: :good: :good: :good: :good:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline PrX

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.ak-retro.com
« Odgovori #153 : 05 Studenoga, 2014, 17:31:47 »
Ja mislim da bi stress bi to mogo resiti samo tako :) :byeg: :klinac:

Offline igor136

« Odgovori #154 : 05 Studenoga, 2014, 20:05:16 »
Ante bi moga bit u pravu. Na rekordu imam horizontalni brojač okretaja i kad ugasim auto kazaljka se nekako pomakne na 2000. Kad dam kontakt ide na nulu. Ali to je horizontalac.
A što se desi kad je obrtaljka skinuta, dal je na nuli?. Ako nije onda je uteg ili onaj feder unutra a ako je onda elektronika da impuls
1-2-4-5-3                             [   ]==0000==[   ]

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #155 : 05 Studenoga, 2014, 23:00:22 »
nikakav otpor na kazaljki. Kad je staviš prstom na nulu onda se počne sama polako penjati. Sad ..jedna od mogučnosti je valjda izvuč kazaljku i staviti na nulu. To je i u opisu instalacije nove pločice.
"When the ignition is turned on, the tach should read Zero. If it does not, you will have to zero the needle yourself. Carefully remove the needle. Use your thumb and forefinger to gently pull it off the shaft. Turn the ignition on and install the needle so that it reads Zero. If the needle reads between 1000-1500 RPMs with the ignition off, do not worry, this is normal."

Vidjet čemo kako i šta
@alekss .. pa možeš i tu podjeliti sa nama ..a mežeš mi i na PM napisati
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #156 : 05 Studenoga, 2014, 23:03:50 »
Da pogodim...  :koo-koo:
Američka upustva iz originalnog User manuala?  :rofl: :rofl:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #157 : 06 Studenoga, 2014, 16:23:23 »
fail  :rofl:

instruction manual proizvodača novih after market elektronskih pločica  :P

Offline Ante V8

« Odgovori #158 : 06 Studenoga, 2014, 18:30:14 »
Meni se čini čak da je to ok,jer sam se sjetio da sam na još nekim američkim autima to isto viđao.Ako kad daš kontakt ona padne na nulu a tek se diže pri paljenju motora ,to bi onda trebalo biti ispravno. :big_boss:
Drugi put ne trpaj u rezervar viagru,eto što se desi ostanu joj kazaljke podignute. :big_boss: :big_boss:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #159 : 10 Studenoga, 2014, 20:13:02 »
u kutiji je prednje staklo  :)) ovom prilikom pohvale ekipi MAG trgovine iz Zagreba za suradnju  :good: Inače ovo je več druga šoferka. Prva sam kupio preko njemačkog ebay-a,prodavač iz Poljske. Do danas nema ni novca a ni stakla ... nije prvi put al se iskreno nadam da zadnji ... :russian_roulette:

kusur cinčanje ..part 3

i neki lubrikanti  ;D

Offline stojo

• Junior member
  • **
« Odgovori #160 : 10 Studenoga, 2014, 20:37:27 »
Puno ATF-aaaaa!

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #161 : 10 Studenoga, 2014, 21:30:02 »
 Jbt,  znaci mauna iz poljske mamu im. :glavauzid: :glavauzid:.  zalosno niti love niti  sajbe :resent:.. But antifhriza ne manjka :D znaci bice zimeeee :cofee: :byeg:

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #162 : 10 Studenoga, 2014, 22:52:29 »
pa najebo me i švaba .. naručio sam izduvnu granu za mantu ..prošlo mislim da skoro 3 godine ..
Inače da..puno atf i puno antifriza ..osušen menjač pita 11,7 l(neznam koliko je ostalo ulja u konverteru) a razhladni sistem 20 l,motor mislim da 8 l , a diferencial skoro 2 l

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #163 : 10 Studenoga, 2014, 23:01:07 »
U jbt , bas te nece nesto :/ but  bogami  ima tih litara na sve strane :D  :popcorm1:

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #164 : 11 Studenoga, 2014, 21:49:01 »
nova sajla za brzinomjer ..hitio van cruise control kojeg su več ameri otklopili zbog montaže drugog karburatora ..pa izgleda da ih nije bila volja kemijat  :cool:

ispod prednjih blatobrana su bile neke kao blatarice u ne baš zavidiljivom stanju ...napravljene nove

i montirane

a sad ono,što radiš i radiš i gubiš satove a efekt je šta je .. a još nije sve gotovo  :whistle2: