Autor Tema: Old Bitch - StingRay  (Posjeta: 86122 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Odg: Old Bitch - StingRay
« Odgovori #180 : 17 Studenoga, 2014, 10:23:37 »
šalje vam Alen pozdrave iz Amerike .. piše,da si je kupil jedan miči kabriolet za po gradu
(Image removed from quote.)

Ma gle gle bradatog starog vraga...  :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ufff - jedva čekam da se ovo zakotrlja ulicama našeg grada.  :yahoo: :yahoo:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline salsoul

• Antique Member
  • Vozilo:: NB, R107, CS1
« Odgovori #181 : 17 Studenoga, 2014, 10:38:23 »
Hehe, Mudri je takav, kad naumi kupiti auto, sjedne na avion i ode po njega...

BTW,  palo mi napamet sad, Friče, što ti kaeš da se malo zaletimo do DS-a, vidjet njegove radove, naravno ako želi gledat naše njuške...
Jebate, prije je čak autobus autotroleja vozio do Jelšana, a on je udaljen još par minuta od tamo...

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #182 : 17 Studenoga, 2014, 15:26:11 »
Pa ja sam sa kolegom DS-om u nekim ''pregovorima''  :)) da dođe na ''fažol i kumbasice''  :nyam: jedan dan, a što se tiče toga da li nas želi gledati...  :dntknw: Ako sada kolega ''DS'' kaže da ne može i da ne želi gledati naše njuške, onda ću samo reći:''Kriv si ti i ta tvoja njuška!!!''  :punish2: jer je moju njušku prije (e sad... rado ili ne...??  :dntknw: ) već gledao.  :))
Iskreno - volio bi skoknuti da jednom dođem do njega i bez onog:''E dejo, znaš šta...? Ma treba mi jedna usluga...''  :blush2: :blush2: :blush2:
A ako kolega kaže ''Pridite!''  :friends:  :drinks: onda ću ja reći:
''Shotgun!!!!!''  :yes2:

...
...
Mada.. Hmmm...  :scratch_one-s_head:  Malo kontam...   :scratch_one-s_head: Ima li smisla u tvojim autima ''bezecirati'' suvozačko sjedalo?  :)) :)) :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #183 : 17 Studenoga, 2014, 16:37:25 »
bili pregovori da dođem na neko pečenje na gradele a ti meni sad fažol  :resent:
Nema kod mene fažol,ovca,koza .. igra samo onaj sa štekerom na njuški  :lol:

a što se tiče njuški od vas dvoje.. vidio  sam več od oba dvoje.. i da ..vozio avtobus nekada i do bistrice i nazad .. "obični" i radnički ..dosta njih od tu radilo je u Rijeci ..a trebalo bi sad kad nema granice opet počet "švercat" krumpir,kupus i jabuke u RI ..a neku ribu za nazad ..makar krščenu  :lol:

možete vi slobodno do mene .. samo javite mi se prije .. :good:
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #184 : 17 Studenoga, 2014, 16:42:51 »
spoji lijevu i desnu stranu ispuha , ne mogu reci koliko pomaze na niskim okretajima i dize okretni moment. Guglaj X flow ili h pipe.

ma znam ja več od davno za X i za H ..to ti je za iznadječenje tlaka ..al tu ga neče biti ..ne da mi se ..nije me volja  :biggrin:
A bit če ovo sigurno bolje od originala koji izgleda ovako
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #185 : 17 Studenoga, 2014, 20:02:59 »
bili pregovori da dođem na neko pečenje na gradele a ti meni sad fažol  :resent:

Pas mater - pamti k'o slon...  :dntknw: Neeeeš' ti njega žednog preko vode, ni gladnog preko peke navuć, pa to ti je...  :)) :))

Offline gvx

« Odgovori #186 : 18 Studenoga, 2014, 20:04:06 »

a što se tiče njuški od vas dvoje.. vidio  sam več od oba dvoje.. i da ..vozio avtobus nekada i do bistrice i nazad .. "obični" i radnički ..dosta njih od tu radilo je u Rijeci ..a trebalo bi sad kad nema granice opet počet "švercat" krumpir,kupus i jabuke u RI ..a neku ribu za nazad ..makar krščenu  :lol:

možete vi slobodno do mene .. samo javite mi se prije .. :good:

Riba dolazi iz RI redovito svake subote! Barem do Račic i Podgrada. Friška riba!! ;D
Problemu treba dat težinu!

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #187 : 26 Prosinca, 2014, 17:13:01 »
eto ..konačno dočekao na novo naručene lonce i čak uspio to sastavit skupa .. paaa ..moglo bi i bolje al tu je šta je .. nadam se da če bit barem glasan ako več ljep nije  :fucka:

« Zadnja izmjena: 26 Prosinca, 2014, 17:23:49 DS71 »

Offline Dimce

• Senior member
« Odgovori #188 : 26 Prosinca, 2014, 20:39:50 »
U medjuvremenu se i radiona sredila  ;D ;D ;D.Stvarno ovo prelijepo izgleda radi li se na sasiji ista

Offline Ante V8

« Odgovori #189 : 26 Prosinca, 2014, 21:02:16 »
Svaka čast prekrasna je,a radovi su prejebeni. :hi: :bravoo: :bravoo: :bravoo:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline ZDRAVKO

• Antique Member
« Odgovori #190 : 27 Prosinca, 2014, 08:36:57 »
super!!!! :thmbup:

Offline tomi

« Odgovori #191 : 27 Prosinca, 2014, 20:20:02 »
Do jajca :good:

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #192 : 30 Prosinca, 2014, 19:29:17 »
repariran glavni kočioni cilindar

prva slika je još iz aprila,kad je bio demontiran .. onda je ofarban čekao do danas kad je opet kompletiran

Offline vedran

« Odgovori #193 : 31 Prosinca, 2014, 00:13:02 »
Nice  :thmbup: :drinks:

Offline kmica

• Olschool apprentice
  • *
    • http://www.opel-teamcroatia.hr
« Odgovori #194 : 04 Siječnja, 2015, 19:44:51 »
 :good: :good: :good: