Autor Tema: Old Bitch - StingRay  (Posjeta: 86151 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline chaos

Odg: Old Bitch - StingRay
« Odgovori #195 : 05 Siječnja, 2015, 21:05:58 »
 :down: plastični traby
 :down: ide samo ravno
 :down: jer je tvoj, a ne moj  :P
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #196 : 05 Siječnja, 2015, 23:23:52 »
pa ne ide samo ravno ..zna i u krugu svoj rep lovit ..tako..baš sa ne puno muke  :P

šta kažu ljudi kosih očiju ?  :lol:
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline octavia77

• Olschool apprentice
  • *
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: octavia
« Odgovori #197 : 06 Siječnja, 2015, 00:27:48 »
Odlično :thmbup: :thmbup:

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #198 : 18 Siječnja, 2015, 18:20:22 »
kit za montažu karoserije

onda je to zajedno čučnulo   :yahoo:

pa se priključalo menjač,sajle od ručne,hidravliku od bremzi i kablove

nalilo se čistoga

in stavilo katetre za infuziju  :biggrin2:

treba još montirat hladnjake i stavit cjevi ..i naravno..nalit benzine  :cool: Hladnjak pripremljen ..stay tuned

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline spitfire MK1

• Antique Member
  • Vozilo:: triumph spitfire MK1, tomos automatic A3ML
« Odgovori #199 : 18 Siječnja, 2015, 19:19:32 »
Kad bude gotovo, ja moram to vidjeti u živo!! :hi: :good:

Offline Darjan

« Odgovori #200 : 18 Siječnja, 2015, 19:59:17 »
Perfektno i pedantno, u svakom detalju. Skidam kapu!
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #201 : 18 Siječnja, 2015, 20:54:10 »
Kad bude gotovo, ja moram to vidjeti u živo!! :hi: :good:

pa kad če bit to gotovo,skoro da se neče vidjet ova godina rada .. bit če to još jedna od "običnih" korveta sa novom bojom,novim gumicama oko vrata i originalnim interjerom ... gotovo ništa takvog što bi je odvajalo od ostalih :blink:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #202 : 19 Siječnja, 2015, 12:01:24 »
Ne ide  :no: to tako,moj Dejo...
Upravo i je poanta ovog foruma - da se  :secret: ''sve zna''.  :koo-koo:
Evo, danas se vozim ''svojim poslom'' i na ''šlepi'' - točnije labudici vidim nešto simpatično. Ooodmah sam nao što je, čije je i šta će biti s time.  :P Dok ga vlasnik ne predstavi - ja mu-čiIInnn k'a zaliven.  :fucka:  :disobedient:
Tako da... Baš kad se bude vidjela ''ta tvoja obična Korvetica'' će se znati koliko je truda i novaca uloženo u taj auto.
Onaj tko ne zna - vrlo lako može saznati ako se saaaamo maaaalo malo raspita.  :meeting:
A za one koji će reći to što si rekao - za njih se ni ne brini jer su u cijeloj toj priči aaaaaaapsolutno  :nea: nebitni i koji ''laju'' čisto da seoska ulica noću ne bude tiha.
Tko god vidi ovaj auto, a da zna imalo o autima - skužiti će već nakon ''prvog skena'' da se radi o -  :perfeto: novom vozilu.  :drinks:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #203 : 20 Siječnja, 2015, 16:01:32 »
je Friki..slažem se ja sa tobom ..ali htio sam nešto drugo reči .. ajmo ovako ..netko ko nije pratio topic na forumu..a na parkingu jedna do druge .. moja i još jedna friško ofarbana u 10 dana .. kapito?  :biggrin2:

Offline maminho

• Senior member
« Odgovori #204 : 20 Siječnja, 2015, 16:20:44 »
Jako prekokrasno, svaka cast =) Gust za gledati!  :smajlold:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #205 : 20 Siječnja, 2015, 18:07:04 »
Kapito kopito  :scratch_one-s_head: Kopitarna Celje.  :nea:
Ako i taj lik u deset dana uspije pofarbati auto ''kao ti'' i da je sve ''ocjena prolaz - vrlo dobro/odlično'' za sve što jedno imalo stručno oko može ''ufatit' u skener'' - onda i njemu treba skinuti kapu.  :hi:
Ali kad bi bila jedna ofrlje složena tik do tvoje u smislu na koji ti ciljaš onda bi se vidjelo i ''na prvu'' da je jedno ''moleraj preko šaltera i štokova'', a da je drugo - sa ofarbanim podvozjem i sjajnim šarafićima.  :))
Drugim riječima...
Kamo mi je Vinc oooodmah rekao čiiim mi je prije par godina prvi puta vidio Clia i to na parkingu onakko usput:
''Auto ti je lakiran... Krov i bokovi nisu isti. Ovdje ti je ''maglica'' a tu je kod lajsne polirani curak. Farovi su stavljeni naknadno, maskica ne leži dobro, branici su ti koma.''  :blush2:
 ;D
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #206 : 24 Siječnja, 2015, 22:38:09 »
it's alive  :yahoo:

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #207 : 24 Siječnja, 2015, 22:49:22 »
SVAKA ČAST!!!!!!!!   :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:  :drinks: :drinks: :drinks:

Offline Ante V8

« Odgovori #208 : 25 Siječnja, 2015, 08:58:26 »
BRAVOOOO   :hi: :hi: :hi: :hi: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :good: :good: :good:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #209 : 25 Siječnja, 2015, 09:03:11 »
 :thmbup:.....neznam jeste ubrali detalj kako kolet "se bori" s upaljenom makinjom  ;D
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!