Autor Tema: Old Bitch - StingRay  (Posjeta: 86172 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ante V8

Odg: Old Bitch - StingRay
« Odgovori #255 : 05 Studenoga, 2015, 11:42:30 »
Hebo Corvette , daj ti uredi Mantu pa da dodjem kod tebe sa pravim razlogom !  :smile:

bravo BOŽO,upravo to.ovaj je gori od mene,krene nešto i na pola puta stane,a sad je stao na oba,garant treći auto uzima ,pa će i njega isto tako. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #256 : 05 Studenoga, 2015, 16:01:09 »
nema ništa treče jer ništa od toga gwožđa ..najbolje sve na bubanj pa ko normalni ljudi  :pleasantry: spašavat svijet po kafanama,šetat psa,poč u brda,nešto uštedit ...  :umnik2:

;D

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #257 : 05 Studenoga, 2015, 16:38:11 »
Hebo Corvette , daj ti uredi Mantu pa da dodjem kod tebe sa pravim razlogom !  :smile:
Sve ti je to isti kuruz.

Offline bozidar

« Odgovori #258 : 05 Studenoga, 2015, 18:55:36 »
najbolje sve na bubanj
Tebi dobro ?!  :shok:

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #259 : 05 Studenoga, 2015, 20:39:52 »
pred koji mesec a možda i više radilo se na krovu .. to je opet bila jedna luda avantura ..kad samo čekaš kad če nešto da pukne ..ili ja ili krov  :lol:

konačno odvojeno

očiščeno

okviri spjeskareni i ofarbani

novi dihtung

priprema na ljepljenje

dihtung je kombinacija šrafenja,kopča i ljepila pa trebam počekati da se avto posloži i dihtung centrira na staklo vrata

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #260 : 13 Prosinca, 2015, 12:32:36 »
Braniki .. huh ..duga priča al da skratim malo .. ovaj urethan zaslužuje da se držiš što dalje od njega .. ne može se ljepit,na njemu u malo debljim sloju kvalitetno ne drži ni jedan material,nakon nekog vremena se sve samo od sebe savije .. u kratko ... sranje od materiala  :biggrin2:

Izbrušeno na vodu , namontirano radi inspekcije .. zaključimo,da se ga iz unutranje strane ojača poliestrom, stavim prajmer, pokita sa nekim elastičnim materialom,stavi u filer i evo .. sve to je napravljeno ,zatucano ne malo eura za sve neke specialne materiale a od toga ništa ..poliester se nakon nekih desetak dana na suncu,odvojio od branika i još ono što je bilo izravnano,pada u stanje na početku

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #261 : 13 Prosinca, 2015, 15:51:02 »
Uff gadno, šta ameri rade s njima?
Šteta bi bilo da oni ne ispadnu dobri kad će cilo auto bit vrhunsko.
I did it my way 😎

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #262 : 13 Prosinca, 2015, 15:53:45 »
Napravit odljev sa ovih i po tome napraviti od stakloplastike?
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #263 : 13 Prosinca, 2015, 16:56:22 »
ameri ili ne kompliciraju pa farbaju ovakve (ali to je tolko gadno za vidjet) ili bacaju u smeče i kupuju nove. Dobiješ urethanske i poliestarske
Napraviti kalupe za jedan par nije računice .. zato pada odluka o nabavki drugih. Kupovat iz amerike opet odpada radi troškova transporta , a ni misao da kupim neke nove urethanske koje možda več dulje leže u nekom skladištu nije se mi baš sviđala.
Napokon sam našao u engleskoj poliestar kopije i naručio. Na prvi pogled , nije baš neki vrhunski proizvod a nije ni tako loše

Ali ..nije bilo otvora za svjetla,a ni rupa za montažu ...paaaa ..kad smo več toliko prošli ajmo i ovo

Nosači stražnjih svjetla prebačeni iz originala

Izbušen otvor za razsvjetu tablice

Napravljeni otvori za bočne pozicije i žmige

Iz originala prebačeni i nosači za montažu na karoseriju. Colni šrafi ovim prilikom promjenjeni sa metričnim

« Zadnja izmjena: 13 Prosinca, 2015, 16:58:23 DS71 »

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #264 : 13 Prosinca, 2015, 19:55:02 »
ajmo još dovršit ovu priču ..več kod probe nije to htjelo sesti kako bi trebalo ..ali koliko imam iskustva sa ovakimi proizvodi , uvjek trebaju neka upasivanja ... malo brušenja i sest če to ko poštar na susjedu

ali .. kako ja to več brusio, to nije bilo to .. padne odluka ..uzmem fleksu i režem

posložim u komadima na avto ..kad .. mogao sam ja to do nove godine trpat na avto  :biggrin:

Zamješalo se malo poliestera i izrezalo par komada vlakna

I več na brzi probi sasvim druga slika

Još montirano kako spada .. ima još par sitnica ali sad preuzima lakirer ..ja sam svoje obavio

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #265 : 13 Prosinca, 2015, 20:04:59 »
He,he,jest da dijelovi od poliestera obavezno ne pašu,ali se lako prekroje i nadoštukaju,bez da se išta ikada vidi.

Offline Ante V8

« Odgovori #266 : 13 Prosinca, 2015, 22:31:26 »
nemam riječi,stvarno će ovo biti prejebeno odrađeno.
 :hi: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #267 : 14 Prosinca, 2015, 11:38:26 »
Dobar posao u Sloveniji!  :good:

Da li bi možda bilo dobro napraviti kopije branika jer ako, ne dao Bog, se netko zaleti u tebe i ode jedan od branika? Ne trebaš naručivati izvana, imaš ih doma
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #268 : 14 Prosinca, 2015, 12:52:46 »
Odličan posao, samo naprid  :aggressive:
I did it my way 😎

Offline Bellof

« Odgovori #269 : 14 Prosinca, 2015, 14:24:21 »
Dobar posao u Sloveniji!  :good:

Da li bi možda bilo dobro napraviti kopije branika jer ako, ne dao Bog, se netko zaleti u tebe i ode jedan od branika? Ne trebaš naručivati izvana, imaš ih doma

Jučer u 16:56:22 je čovik da odgovor na to pitanje.....