imao sam (mogel sam uzet za par sto kuna sve) cijeli pogon i ovjes kompletan od vectre 4x4 kad se ovo pocelo slagati, ali prvenstveno je ovaj auto trebao voziti samo sa zadnjim motorom (bio je u planu drugi ali kroz cca1g.). znaci iza motor iza sve, nema takvog 4x4 koji bi tak kretal i ne gubio snagu pri vecim brzinama u tim konjima iskoristivosti, ali jbg. uletio drugi motor i pocelo se ovo slagat....
da bi npr jednog turbaka nacackal do nekih cca 500ks (to je poprilicno za takav motor)trebao bi jedan poveci budet novaca, a poanta je bila ovog projekta i jos je uvijek da bude lowbudget racing car. ovo je trampa jedno za drugo od dijelova, kupi jedno prodaj, nabavi, usluga za uslugu i tako to. ni kune od place nije odvojeno za ovo kolko sa moje strane tolko i od strane frenda sko kojim sve to radim. slobodno mogu rec da jedan motor c20let (2.0turbo opelov) u dobrom stanju sa strujom i getribom kosta vise nego sve ovo do sada, a gdje je ostalo. ovdje je vise volje i rada nego novaca (mislim bilo bi tu novaca ohoho ulupano da nije poznanstva i recimo nekog znanja oko mehanike i ostalih gluposti)...
4x4 od opela je problematika vec na nekih 300ks a i manje (ssamo cekas kaj bu riknulo), a i sami turbak bez prave struje je premija za vozit. tak da 2 atmosferca mozda i nije neka sreca (to bumo jos vidli) ali je prica za sebe, a sad kak bu islo budem vidio (trebalo bi ic :D :D)... mislim da ove godine na zalost necu stic isprobati auto kak spada ali kad se sve poslozi sa pravim gumam trebao bi on kretati opasno, a sad kaj se tice konja uvijek se moze nesto doraditi (ne bas previse ali opet). ma i ovo kaj sam malo probal adrenalin me prao 2 dana tak da to je to kaj se trazilo!!!!!
nikakav posteni turbak nemres sloziti sa malom lovom. za struju trebas odvojiti minimalno 1000€ pa onda tek drugo, a onda kad slozis nekaj se razleti . . . . ovdje nema toga....
uostalom previse price, treba delat, slagat palit, vozit isprobavat, pa onda pricat :D :D