Autor Tema: Peugeot 404 DU u rikija!  (Posjeta: 4160 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline taxi80

opel kadett d

Offline Ante V8

Odg: Peugeot 404 DU u rikija!
« Odgovori #1 : 10 Svibnja, 2014, 21:58:00 »
Znam i tko je,iz našeg oldtimer kluba je.Koji lik. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline lada riva

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: lada riva1300
« Odgovori #2 : 10 Svibnja, 2014, 22:45:10 »
Legenda, pokazao tko je stara kajla u makini  :yahoo:

Offline studentt

« Odgovori #3 : 10 Svibnja, 2014, 23:18:07 »
a jeba te,nebi da je nesto lose napravio.sta vozio je rikverc i sta???
svaka cast covjeku!!!

Offline Darjan

« Odgovori #4 : 10 Svibnja, 2014, 23:54:14 »
Kad vidim koliki broj vozača muku muči da se vrati unatrag do prvog ugibališta unatoč svoj sili parking senzora i kamera, nimalo me čudi velik broj glupastih komentara na portalu 24 sata.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Vozilo:: Audi vozila
« Odgovori #5 : 11 Svibnja, 2014, 08:46:49 »
A ja mislio da je Peugeot preticao passata na punoj crti  !!!  :bravoo:  :hi:
marijanko

Offline Ante V8

« Odgovori #6 : 13 Svibnja, 2014, 10:59:33 »
Baš tako izgleda. :shok: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:

Offline DinoST

« Odgovori #7 : 13 Svibnja, 2014, 13:25:07 »
koja legenda  :big_boss:
“Strpljivost je nešto čemu se divite vozaču iza vas, ali ne i onom ispred vas.”

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #8 : 13 Svibnja, 2014, 14:01:58 »
On legenda a citatelji kreteni.
Isto kao da je i viljuskar vozio. Sta to znaci da su i ljudi koji voze vilicare ubojice i opasni.
Kreteni od novinara.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #9 : 13 Svibnja, 2014, 15:38:53 »
Mah...  :nea:  :read: Nisam ni htio ovo komentirati, ali...  :blink:
''Vozači'' i rikverc... Namjerno je ovako napisano. Pod navodnicima i nepod  :)) navodnicima.
Evo, samo nekih od scena za koje bi naaaaajradije ''jaaaaa bio ludobijesno popižđen'' pa bi naaaajradije letvom izlemao te ''vozače'', ali... Ne smijem to ni ''pomisliti reći'' jer ako netko okrene ''plavi telefon'' eto ekipe birokrata na državnoj sisi koja te malo izmaltretira jer si ''opasan po okolinu i prijetiš, a to je po članku tom i tom kažnjivo tako i toliko...''
Sitjuešn van...
Autoput ili pista F1 ili kako se to već zove kod nas u Rijeci i u Rvata općenito kad imaš dve trake malo šire pa oooodmah to znači ''očep'ga po gasu nek iskre vrcaju''... Mhhhm da - riječka zaobilaznica, famozna... I još famoznija brza cesta prema tanl of d Ušščka. Lik vozi d nju šajni bi em dabl ju, doooslovce iskre frcaju od ubacivanja, škara, i svih ostalih suludih manevara. Uključio se sa Vrata Jadrana i do izlaza Matulji cik-cak free stylom ispreskakao desetak vozila većih, manjih, kamionastih, autobusastih... Svakavih... Što sa lijeve, što sa desne strane, što odozgor, što odozdol... Oni koji ne znaju - potez je dug punih kilometar cca plus minus, više plus nego minus nekoliko metara. Montoya.  :moto:
Na putu prema Učki na famoznom trkalištu Sante Đovani Uljećemo u škare, lik na svakom pedlju ravnice pretiče. Kolonu. hop-hop cap-cap jednog po jednog... A na čelu šleper i bus drže ritam. U tih famoznih par kilometara uletio je barem triputa u ''dooobre škare'' a u ostalim slučajevima je ''samo'' naišlo vozilo iz drugog smjera. Lauda.  :moto:
Dolazi ''pred zaustavljanje u boks'' i vrrrrrlo mudrim potezom i odlukom koje se ne bi posramio ni Jean Todt u svojim naaaajboljim danima režije utrka kad je Schumiju osiguravao postolja, bodove i naslove prvaka - uleti mudro tamo gdje nema nikoga, da bude ''odmah prvi'', jer su naravno svi drugi glupi... Samo mali PRC! baš ta rampa (era prije novog automatskog sustava) malo ne radi.  :dntknw: Točnije - ne radi uopće, ali tko će ga to znati kad to nigdje ne piše.  :mad: :mad: Saaaamo neki glupavi crveni iks svijetli gore iznad rampe.
I ... Naš Vatanenski Juha Kankunnen krene u rikverc.  :shok: :shok: :shok: Paaaaaaaaaaaaaaaaaas bio, sloooova jednog više nikad ne napisao ako lažem, ali... Lik je izlazio na rikverc između onih zidića, onih biiijednih 10-ak metara doooooslovce dve-tri minute.. Krene, stane, ukoso, iskoso, naprijed se ispravi i to veeeeeeeelikodušnim manevrom od punih metar s tim da se dva puta izgubio u tom ispravljanju u anšlangu punlijevi pun desni i opet mu auto em stoji ukrivo, em mu kotači stoje ukrivo i opet krene u rikverc...  :shok: :shok: :shok: I opet mic po metar mic po pola metra stani-kreni... Kao da gura špag ili prekuhani špaget. Nisam mogao vjerovati.  :eek: Znači u naprijed puuun gas najbrži na planeti Svemir... U rikverc kao ''Zabavlja vas veseli trio - Kerum, Kavamavko i Kiro Prosviro'' na aritmetičko-logičkom testu inteligencije.
Doslovce razmišljaš da ga izubijaš kakvom letvom i kad ona oklopna policija dođe i u'apse te i zavrnu ti ruku iza leđa uz one povike ''Leziiii!!! štup!  :punish2: Ne opiriii seeeee... Pusti psa da te grize ne mrdaj manje će te bolit dok te pendrečimo  :punish2:... Što s'ga tuko nasilniče...'' ti im objasniš  :meeting: da si to učinio jer je lik glup, nesposoban i kreten i da si to učinio onako - ''za društvo i čovječanstvo općenito  :meeting: da mu zatreš  :meeting: gene nesposobne  :perfeto: e onda te pandur izgli, izljubi uz par ''hjooooooo 'zviiniii, eeee.. Mi misl'l' ti neki naš pete'speovac pa ono, lemaš lika jer ti žena na poslu.. Hjoo sori, eee nismo znali.. e..  ;D Al' jes' ga dobro izmaaaaaroooo  :thmbup: nimiga neb' bolje,eee... Jes' ikad ti trenir'o što policijsko, il' tako nadaren prirodno?''
...
Sitjuejšn tu...
U naselju mome, pred birtijom našom gdje se skupljaju sve neki uspješni vlasnici skupih kola, a bez grama staža... Prvo protutnji sa svojim bijesnim kolima tako neki priProst Niki Lauda - bez obzira što mame guraju kolica po cesti sunčaju dječicu koja veselo bljuckaju po dekici... Znači ''prva-druga sto'' pravac do trafike po cigare pa onda ''donjom stranom između zgrada kao u Monte Carlu čuješ urlik motora kako dolijeće do Rascasse i ulazi u boks... Žmaljo sa šorcom iz kojeg viri pola dupeta, naočale na glavi stoje nahero kao natpis ''Automehaničarska radnja Fićo''. Ponos i dika mamina. Svaka bi ga majka za zeta htjela. Nakon cuge-dve treba izaći van... PRC! milojko... Stao mu auto iza, ostavio prostora da i kamion izađe.. Ovaj muku muči kao čovjek na školjci koji u dva tjedna nije pojeo ništa čorbasto. Izlazak sa parkinga kafića - čisti Austin Powers.
I onda čitaš ove komentare... ''Mooogao je izazvati koliziju dimenzija i urušavanje prostorvremenskog kontinuuma pa gdje mu je pamet bila...?  :shok: :shok: ''
I novinari ''žedni žute krvi'' rade senzaciju od ovoga dok niiitko od njih nema muda tutnuti mirkofon pod nos Luki Rajiću i pitati ga ''A, jelteeee...  :scratch_one-s_head: Štostevi ono radili u Bosni devedesetih, one hrde kad ste vozili...? To ste morali baš vi,ili...? Imade li igdje kopije otpremnica i teretnih listova, prijenosnica, priznanica,taholistića i tako te stvari...?  :dntknw: I koju ste to marendu nosili od doma da ste uspjeli kupiti firmu ''za lovu od gableca''? Kaaaj vi jedete svaki dan kubik hlapova i jednu Pongratz priksu kavijara?  :eek: :eek: pa da uspijete za vrijeme jednog kornjačinog prosječnog života skupiti dovoljno love da kupite firmu?  :eek: ''
...
Ali...  :)) :)) :)) Jebem ga ludog  :)) :)) :)) Fakat se mogao okrenuti ''provom u vale'' pa na pravu stranu navigati.  :))
Ili mu je baba rekla ''Eeee kad smo bili mladi... Mogao bi u rikverc, ali gle nas sada... Nemo'š ni u rikverc, nit' mene više zajahat k'o nekad...''  :whistle2: :whistle2: :whistle2:
''Šta ne mogu  :mad: :mad: Gle sad... Al' kažem ti...  :nono: :nono: Đabe ti držat' gaće kad se spustimo dolje - ja ti kažem..  :lickMe2: bit' ćeee   :anal:  mmmm  M!  :yahoo: :yahoo: ''
« Zadnja izmjena: 13 Svibnja, 2014, 15:46:55 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #10 : 13 Svibnja, 2014, 16:27:25 »
Eh,kad godine stisnu ide u krivo i rikverc i jahanje,svi će nato doći,živi bili pa vidjeli.

Offline romyo

« Odgovori #11 : 13 Svibnja, 2014, 22:44:03 »
Bome odlično vozi u rikverc... Bolje nego dosta njih 'na regularno'.

Vozio ženu na posao - na parama ? Ja takve ljude ne razumijem,  ne kužim....
Kriza je, nema se love, ali brate mili neću niti paliti auto ako sam na tapi sa gorivom.

Offline Ante V8

« Odgovori #12 : 23 Srpnja, 2014, 14:32:02 »
Nek dan me jedan policajac na granici pita jesam li ja to vozio u rikverc . :shok:,pa po bogu ono je peugeot 404 sa okruglim farovima a ja imam rekorda s dva kvadratna fara. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:

Offline Ivan L

• Antique Member
« Odgovori #13 : 23 Srpnja, 2014, 14:57:21 »
Meni samo nije jasno zasto se nije na prvom sirem ili preglednijem dijelu ceste (a imao je gdje!) okrenuo i do pumpe nastavio normalno.

Za vas legenda za mene budala.  :russian_roulette:
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline Ante V8

« Odgovori #14 : 23 Srpnja, 2014, 15:01:46 »
Ja isto mislim da se mogao okrenuti i normalno spustit.
Definicija Demokracije: