Autor Tema: BMW E21 i Ford Taunus by Gruđo  (Posjeta: 149051 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vedran

Odg: BMW E21 i Ford Taunus by Gruđo
« Odgovori #465 : 13 Rujna, 2019, 08:42:51 »
Savršeno
Nađi ti dobre felgice bar toga danas ima, a znas i sam felge su pola auta, ak fulas đabe ostalo !!
Mnogi i original radkape stavljaju, nije lose ipak je original ali osobno to mi je malo socijala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline jeep frik

« Odgovori #466 : 13 Rujna, 2019, 10:53:23 »
https://www.jdwheels.com/
Nabrzak čini se da imaju petnaest, iduće su sedamnaest. Pa bile bi i 15 OK. Trebalo bi jos rupe vidjet te shipping naravno. Ako nekoga znas da šalje auto itd. kontejnerom pa da se ubace. Bila je u ZG neka ekipa, neznam dal se više bave uvozom.

Offline trajkeša

« Odgovori #467 : 13 Rujna, 2019, 10:59:07 »
Sa širenim čeličanama nikad nemožeš pogrišiti  :perfeto:

Offline Čuvitar

« Odgovori #468 : 13 Rujna, 2019, 13:59:42 »
Sa širenim čeličanama nikad nemožeš pogrišiti  :perfeto:

Sent from my KING_KONG_3 using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

Offline EroFord

« Odgovori #469 : 18 Rujna, 2019, 05:28:38 »
kakav je bolt pattern kod njega? Mogu ti pogledati ovamo u Kanadama plus shipping koliko bi bilo.  :good:

Offline gruđo

« Odgovori #470 : 18 Rujna, 2019, 10:45:25 »
kakav je bolt pattern kod njega? Mogu ti pogledati ovamo u Kanadama plus shipping koliko bi bilo.  :good:

Hvala kolega.
Raspon rupa je 5x112 kao kod Mercedesa, ili po preračunu 4.41". Vidim po nekim slikama da se ugrade i od Mustanga felge, raspona rupa 5x114,30 ili 4,5". E, sad može li to ići bez adaptera ili ne, stvarno ne znam. Valjda ima znanaca na ovom forumu....

Offline danijel P7b

« Odgovori #471 : 22 Rujna, 2019, 19:29:20 »
Odlično izgleda 😎

Offline vedran

« Odgovori #472 : 22 Rujna, 2019, 20:20:07 »
Hvala kolega.
Raspon rupa je 5x112 kao kod Mercedesa, ili po preračunu 4.41". Vidim po nekim slikama da se ugrade i od Mustanga felge, raspona rupa 5x114,30 ili 4,5". E, sad može li to ići bez adaptera ili ne, stvarno ne znam. Valjda ima znanaca na ovom forumu....
Bez adaptera jako tesko a i ameri imaju veliku centralnu rupu i mali et felge
Ja sam na svom fordu prvo imal od nekog amera felge i et na njima je bil 7 a nisam mogo adaptere napravit jer je njihov raspon rupa u colima a pa su se neke rupe preklapale ali su bile čelicne pa sam izbusio svoj razmak i zavario centralni prsten na svoju dimenziju i rijesio problem
Tak da treba to dobro premjerit a naravno tesko je dok nemas felgu u rukama da nebi bilo op nabavio felge pa nemoguce to pripasat i naravno dobro pazit na et i širinu felge
Neznam kak je na tvom fordu ali na mom capriu je sad et 6 i ravno je sa blatobranima a recimo da ih stavim na taunusa iz 84 virile bi van 2.5 cm

The following users thanked this post: EroFord

Offline gruđo

« Odgovori #473 : 23 Rujna, 2019, 09:26:32 »
Nakon više od tri mjeseca, natezanja, zivkanja, nejavljanja, prošli tjedan sam pokupio tapiseriju od tapetara Gusića iz Sinja. Totalno su mi nejasni kriteriji istog za radove, kao da mi radi besplatno. U tri mjeseca se nije udostojio niti naručiti materijal, a kamoli otpočeti radove i tko zna kada bi i počeo raditi da nisam došao po njih. Nisam ga niti pitao za cijenu radova, niti je znao išta reći koliko bi to koštalo, već mu samo rekao "radi". Više nisam ljut ni na njega, već na sebe, što sam dopustio da me netko tako neozbiljno zavlači.

Uglavnom jedan veliki minus i dislike za Gustića zbog neprofesionalnosti !!!

Jučer sam to sve odnio u Viskoko kod tapetara Adnan Ismića i čovjek je rekao najdulje za 15-tak dana završiti, uz dogovoreni materijal i cijenu. Usput sam nabavio i rukohvate od 26m
« Zadnja izmjena: 23 Rujna, 2019, 09:33:42 gruđo »

Offline gruđo

« Odgovori #474 : 23 Rujna, 2019, 09:29:48 »

« Zadnja izmjena: 23 Rujna, 2019, 12:48:27 gruđo »

Offline gruđo

« Odgovori #475 : 23 Rujna, 2019, 09:31:50 »
Gore na slikama je moja stara tapiserija za raditi. No odraditi  cemo oplate vrata po uzorku na XL i 26m modele sa drvetom i uzorkom tepih na dnu vrata.

« Zadnja izmjena: 23 Rujna, 2019, 09:50:18 gruđo »

Offline jeep frik

« Odgovori #476 : 23 Rujna, 2019, 09:41:54 »
Necu rec da je svugdje pravilo, u posljednje vrijeme se to sa majstorima često događa čekaš i po nekoliko mjeseci. Pravdaju se guzvom, mi ostali ih trebamo ali jbg.nemos tako poslovat! Ispada da ih boli briga, posla ne fali!

Offline gruđo

« Odgovori #477 : 23 Rujna, 2019, 09:49:45 »
Necu rec da je svugdje pravilo, u posljednje vrijeme se to sa majstorima često događa čekaš i po nekoliko mjeseci. Pravdaju se guzvom, mi ostali ih trebamo ali jbg.nemos tako poslovat! Ispada da ih boli briga, posla ne fali!

U pravu si kolega, no za svoje novce ja bih trebao diktirati neke stvari. Ispada obrnuto, kao da ja njega molim.

Offline vedran

« Odgovori #478 : 23 Rujna, 2019, 11:03:14 »
U pravu si kolega, no za svoje novce ja bih trebao diktirati neke stvari. Ispada obrnuto, kao da ja njega molim.
Nazalost majstora je sve manje a posla sve vise i sve bu gore a oni kojima je stalo do ugleda  imaju cijene a i zatrpani su sa poslom

The following users thanked this post: Adam.

Offline Bellof

« Odgovori #479 : 23 Rujna, 2019, 13:42:28 »
Nakon više od tri mjeseca, natezanja, zivkanja, nejavljanja, prošli tjedan sam pokupio tapiseriju od tapetara Gusića iz Sinja. Totalno su mi nejasni kriteriji istog za radove, kao da mi radi besplatno. U tri mjeseca se nije udostojio niti naručiti materijal, a kamoli otpočeti radove i tko zna kada bi i počeo raditi da nisam došao po njih. Nisam ga niti pitao za cijenu radova, niti je znao išta reći koliko bi to koštalo, već mu samo rekao "radi". Više nisam ljut ni na njega, već na sebe, što sam dopustio da me netko tako neozbiljno zavlači.

Uglavnom jedan veliki minus i dislike za Gustića zbog neprofesionalnosti !!!

Jučer sam to sve odnio u Viskoko kod tapetara Adnan Ismića i čovjek je rekao najdulje za 15-tak dana završiti, uz dogovoreni materijal i cijenu. Usput sam nabavio i rukohvate od 26m

Gusić je ako se ne varam čovik koji u zadnjih par godina radi ogromne poslove od brodova do ugostiteljskih objekata tako da mu je ova vrst posla na zadnjem mistu, čak mu ide i na živce jer mora bit precizan a za isti vremenski period napravi i naplati puuuuno više.