Vrtilo mi se par puta po glavi da ih kontaktiram...
Nešto malo parlam taliano, oni su tu se nekamo blizu, regija Friuli Venezija Gulia.
Uglavnom operiraju u radijusu od Trsta preko Venezije do Ravene, to je sve max 5 sati od mene.
Ali neću, jer poznam sam sebe, i nisam daleko od njihove bolesti, prema tome...
I ovako sam malo doma, i to malo što sam doma bavim se sa glupostima, pa još onda i ovo...
Imaju svoju facebook grupu, svoje web stranice, i pomažu drugima. (Mislim)
To sam skužio po raznim komentarima na YouTube, i ne treba se znati talijanski da se to vidi.
Bacite malo oko na komentare.
Uostalo, ako nekoga nešto zanima, ima dovoljno mogućnosti da ih se kontaktira.
Samo... u pravilu, talijani su jako loši sa engleskim, i staro i mlado.
Pomišljao sam i ja da su tu u pitanju razno razne namještajke... NIJE.
Za to treba imati mota, ovaj ga lik ima. Vrlo bitno je i kvalitetan foto aparat. Dakle, vrlo skup.
Vrlo rijetko mu se javljaju pogreške, a'la igra sunca i sjene.
To se desilo isključivo u sljedećem klipu, a ima video uradaka poprilično taj lik.
Na staklu zelene Bube se vidi kontura toga lika, i da se tu radi o malo jačem foto aparatu.
Obratiti pažnju na ukazano između 1:40 i 1:50.
Ušuljao se solo u neko dvorište i napravio photo session zanimljivih i nama dragih pila.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
U sljedečem klipu se također pojavila greška, vjerovatno nisu imali druge mogućnosti.
Tu se na početku vide sjenke ta dva lika, Marvina i Renata, i na kraju klipa se to jako dobro vidi.
Na tim sjenama vidimo radi se o OBIČNOM foto aparatu, i vidi se koliko je Renato blizu Marvina.
Da bi ga se bolje čulo u mikrofon. Po tom pitanju su uigrani.
Čovjek svakako zna raditi sa aparatom, ali sa pravim aparatom.
Pazi sad, ovo jako malo ljudi zna mislim.... Lancia Esadelta, napuštena kako kažu.
Lancia Esadelta ??? Da, Lancia teretni program.
Eto, neću više daviti o njima, kad nešto novo dobijem pa proslijedim.
Neka nam živi ovaj dvojac sto godina.