Autor Tema: PUCH Clubman  (Posjeta: 22069 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Alive

• Senior member
PUCH Clubman
« : 10 Listopada, 2014, 21:25:02 »
U staroj dedovoj garazi pronadjem danas dva bicikla koja vec dugo stoje pa me zanima nesto vise o njima.

Jedan je PUCH Clubman. Ovo su slike:

Vidite prasine hahaha :-)

Sta mi mozete reci o ovome biciklu. Iz koje godine bi mogao biti, predpostavljam 80-te? Koliko vrijedi i kakvo je biciklo. Ako je dobro da ga radim. U dobrom je stanju kao sto se vidi na slikama...

Drugo biciklo je ovo i o njemu nemam pojma. Koliko vidimo neko iz exYU:

Eto raspisite se  ;D Hvala vam unaprijed na pomoci  :good:

Offline krntija

Odg: PUCH Clubman
« Odgovori #1 : 10 Listopada, 2014, 21:39:41 »
A PUCH je negde oko 80-te , tesko ce ti neko ovdje o njemu ista reci, tog nije bilo za kupit u Jugi! Trazi po internetu pa ces vise saznat!
Ovaj drugi bi trebal bit "Prvi partizan" iz Subotice ak je ona nalja PP , ali ne znam sigurno kad nema znaka ispod guvernala! Za vredonst ti mogu samo reci da takve na Jakusevcu dobis za 100.- Kn, ak je srece i za puno manje, al ak su ti iz obitelji, vrednost je nemjerljiva novcem; tj. nema tih novaca za koje bi ih dal dalje!! :biggrin2:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Alive

• Senior member
« Odgovori #2 : 10 Listopada, 2014, 21:49:32 »
Ma odlucio sam definitivno raditi ih. Ovaj PUCH za sebe a ovaj drugi za sestru. Cool sto da ne. Zelio bih ipak malo vise saznati o ovom PUCHu jer je eto sigurno vrijedniji i bolji. Mozda neko nesto vise zna?

Offline Hercules

« Odgovori #3 : 11 Listopada, 2014, 12:01:11 »
Koliko sam ja takvih Puchova imao za prodaju...  :cofee:

Puch je sigurno iz početka 80-ih, vidim da je prednji blatobran INOX, a zadnji aluminijski i treba mu ugraditi 3 brzine kad već ima Torpedo...

Drugi ima većinu Rog-ovih dijelova ali nije baš čest kod nas, možda je bio za izvoz  :unsure2:

Offline jankkec

• Senior member
    • http://www.kkcrew.com
« Odgovori #4 : 17 Listopada, 2014, 20:02:04 »
Da na puch-u ti je prednji blatobran sa nekog roga 26'' vjerojatno. Imam i ja Clubman-a u dosta boljem stanju i vozim ga svakodnevno jer je jbn. Mali cvrst i okretan bike, a kad ima te 3 brzine ide kam oces :P . Vidim nabu sa brzinama imas ali ti fali mjenjac, sajla i onaj lancic kaj ide u nabu. To bus tesko naso jer to se uvijek prvo pogubi, a novo ne postoji. Ja imam shimano nabu, a ovo kod tebe mi zgleda ko da je sachs, nije isto i ne pasu si međusobno.

Pogledaj cijene na njuskalu, ljudi dosta precjenjuju takve bicikle iako vrijede puno manje tako da neznam dali se to sa njuskala ikad proda. Ovaj partizan bi ja reko da je iz novijeg doba ima puno starijih koji zgledaju prakticki isto ali imaju neke detalje tipa lampe, felne, blatobrane i takve sitnice po kojima se vidi da su stariji.

Ako neko slucajno vidi negdje ja trazim ŽENSKOG PUCH CLUBMAN-a jer mi cura dosta cesto popali mog pa ja izvisim.

Offline mpavluk

• Antique Member
« Odgovori #5 : 17 Listopada, 2014, 20:21:57 »
Ah gdje me nađe sa ovom drugom, to ti je definitivno bicikla proizvedena tada već u ostatcima nekadašnje slavne i velike Fabrike Bicikala Partizan iz Subotice a to BP cycle je već neka novovremenska inačica kad su već počeli raspadi i promjene svakih vrsta! Ako bi se gledalo iz perspektive rane povijesti te tvornice i te poveznice onda ima neku vrijednost al inače sama po sebi je već početak kraja onoga što je ta tvornica imala za reći! M.
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline Hercules

« Odgovori #6 : 17 Listopada, 2014, 20:33:34 »
Da na puch-u ti je prednji blatobran sa nekog roga 26'' vjerojatno. Imam i ja Clubman-a u dosta boljem stanju i vozim ga svakodnevno jer je jbn. Mali cvrst i okretan bike, a kad ima te 3 brzine ide kam oces :P . Vidim nabu sa brzinama imas ali ti fali mjenjac, sajla i onaj lancic kaj ide u nabu. To bus tesko naso jer to se uvijek prvo pogubi, a novo ne postoji. Ja imam shimano nabu, a ovo kod tebe mi zgleda ko da je sachs, nije isto i ne pasu si međusobno.

Pogledaj cijene na njuskalu, ljudi dosta precjenjuju takve bicikle iako vrijede puno manje tako da neznam dali se to sa njuskala ikad proda. Ovaj partizan bi ja reko da je iz novijeg doba ima puno starijih koji zgledaju prakticki isto ali imaju neke detalje tipa lampe, felne, blatobrane i takve sitnice po kojima se vidi da su stariji.

Ako neko slucajno vidi negdje ja trazim ŽENSKOG PUCH CLUBMAN-a jer mi cura dosta cesto popali mog pa ja izvisim.

Prednji je blatobran INOX, Rog nije stavljao takve stvari... Vjerovatno sa nekog njemačkog bicikla...

Pogledaj PM :)

Offline jankkec

• Senior member
    • http://www.kkcrew.com
« Odgovori #7 : 19 Listopada, 2014, 21:12:07 »
Zapravo da se ispravim nije inox blatobran sigurno ali je definitivno sa roga starog 20-30 godina. Nemogu 100% tvrdit ali bi reko da je Aluminij i definitivno nije original na tom biciklu.

Offline Hercules

« Odgovori #8 : 19 Listopada, 2014, 21:14:52 »
Ma stavi magnet na njega i ako ne hvata, onda je INOX...  :cofee:

Treba ga uredit i biti će lijep bicikl   :drinks: