Autor Tema: fino pjeskarenje(plastika)  (Posjeta: 3680 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Scorpion07

• Antique Member
  • Spol: Muški
fino pjeskarenje(plastika)
« : 05 Studenoga, 2014, 20:03:54 »
dali netko zna tko na fino pjeskari u Zagrebu i bliža okolica.imam plastični branik na kojem ima 6mm kita gore na kompletnom braniku pa da se to skine nekak pjeskarenjem jer sve sam do sada probano,ali previše toga ima gore(grijanje,desol,tuckanje,struganje,šmirglanje) tako da jedino pjeskarenje pomaže
Hyundai Accent,Hillman Hunter,Tomos A3,VW Passat,Yugo

Offline Scorpion07

• Antique Member
Odg: fino pjeskarenje(plastika)
« Odgovori #1 : 17 Studenoga, 2014, 18:23:15 »
nitko :read:

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #2 : 17 Studenoga, 2014, 18:35:47 »
prva stvar koju će ti svatko reć.. ako je gore kit, koji je poliesterskog tipa... tad treba dosta jako pjeskarenje da ga se skine...no ona sekunda kada kita više nema i ostane plastika branika... pjesak će ga razvalit...eto... ukratko..nitko to nemože naplatit a da bude dobar posao... :read:

Offline Scorpion07

• Antique Member
« Odgovori #3 : 17 Studenoga, 2014, 20:33:18 »
nije poliester kit,već onaj fini,ono kaj je bilo jaako debelo to sam uspio izlupat,ostao je samo tanki sloj.ja sam probal doma malo ispjekarit na 9 bara,ide i ne oštećuje plastiku jako kak sam mislio,samo ja to nemam di radit nego vani na dvorištu pa bi radije nekome to dao

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #4 : 17 Studenoga, 2014, 21:35:47 »
e sad tih 9 bara... je na dizni ili izlaznih iz kompresora... ja na 4 bara skidam sve...na 6 ubijam sve... a preko ni ne pokušavam... kolki ti je kompresor kad drži radnih 9 bara? pa i soft kit je na bazi poliestera... al nećemo tu više smetat.... nadam se da ćeš riješit...  :good:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #5 : 17 Studenoga, 2014, 21:42:27 »
Konstantna ''osmica'' u brodogradilištu ''topi'' ruzinavi lamarin (brodski debeli ''lim'' - odnosno ''pločevinu'' od koje je brod izgrađen) kao da je sir ako je imalo ''previše truljkav''.
Istina i bog da pogonski abraziv nije ni sličan ovome čime se pjeskare auti, ali... Ovo samo ilustracija o tlaku.
Mnogi o pjeskarenju govorkaju, pričaju, pokušavaju - ali je zbilja vrlo vrlo malo ljudi koji ZNAJU pjeskariti da su u tome majstori i da imaju adakvetne alate i znanje i vještinu za kvalitetno pjeskarenje.
Kao što kolega kaže - konstatnih 9 bara je em paklen pritisak, em to mora biti mrcina od kompresora koja drži ''radnih devet''.  :heat:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #6 : 18 Studenoga, 2014, 05:23:24 »
Veliki kompresori za pravo pjeskarenje nemaju veci stalni tlak kod pjeskarenja od 6 bara ali zato imaju protok zraka koji je najbitniji.
Kao i svi ostali zracni alati.
Ja jedino koristim 8 9 ili 10 bara samo kad izbijam zapecena kljesta od kocnica.
Ili za propuhati nesto.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Scorpion07

• Antique Member
« Odgovori #7 : 18 Studenoga, 2014, 19:09:32 »
e sad tih 9 bara... je na dizni ili izlaznih iz kompresora... ja na 4 bara skidam sve...na 6 ubijam sve... a preko ni ne pokušavam... kolki ti je kompresor kad drži radnih 9 bara? pa i soft kit je na bazi poliestera... al nećemo tu više smetat.... nadam se da ćeš riješit...  :good:
ja uvijek na 8-9 bara pjeskarim i to je na izlazu iz kompresora,kompresor je 100l sa 3 cilindra,ima dosta veliki protok,ne sjećam se sa koliki točno

Offline kađo-c

« Odgovori #8 : 19 Studenoga, 2014, 18:57:37 »
Imaju kaeser kompresori vijčani,koliko ga podesiš toliko tjera.
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....