Autor Tema: Zastava 620 B  (Posjeta: 21424 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vinc

Odg: Zastava 620 B
« Odgovori #15 : 06 Studenoga, 2014, 11:13:36 »
Daa
znam di stoji jedna kao nova
konzervirana i stoji vec 25.godina tak
Panta Rei

Offline Stodesetka

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Zastava 620 B
« Odgovori #16 : 06 Studenoga, 2014, 11:15:47 »
ako je takva čisto sumnjam da bi vlasnik uzeo u obzir niti slikanje a kamoli prodaju. Di je? da možda bar pokušam nešto sa gazdom

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #17 : 06 Studenoga, 2014, 11:18:00 »
Vinc... Zamisli zakurblaš ovakav ''kršljivi'' auto, ekipa ti se smije, a unutra VEMS i TUUURBOOOOOO...  :)) :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Stodesetka

• Senior member
« Odgovori #18 : 06 Studenoga, 2014, 11:44:27 »
Na kraju inspekcije se pokazalo da ima nekih pizdarija (za očekivati) ali ništa nerješivo.
Klasika: Vanjski zadnji ćoškovi pragova, zadnji dio prednjeg blatobrana i neka sitna rupa na boku haube. To je to što se limarijskog dijela tiće.
E sad, motor je blokiran, instalacija 80 % je dobra (sem raznih osigurača, reglera i spojeva u haubi), oštećenja su nastala prilikom nemara pa se sitni kvar pretvorio u malo veći.

Offline vinc

« Odgovori #19 : 06 Studenoga, 2014, 12:21:06 »
Vinc... Zamisli zakurblaš ovakav ''kršljivi'' auto, ekipa ti se smije, a unutra VEMS i TUUURBOOOOOO...  :)) :))
    polakooo :wink2:
Panta Rei

Offline gogo

« Odgovori #20 : 06 Studenoga, 2014, 16:46:10 »
Evo jedna koja vec godinama stoji ovako, sibensko zalede

Offline vinc

« Odgovori #21 : 06 Studenoga, 2014, 17:00:29 »
Ova koju san upoznao je vojno zelena,kupljena od vojske u rijeci. Daaavnooo
Panta Rei

Offline XB_coupe

• Antique Member
  • Vozilo:: Peugeot 305
« Odgovori #22 : 06 Studenoga, 2014, 17:52:32 »
Ovu gore šibensku  znam,baš prošao kraj nje ima par dana ,raspitiva sam se za nju prošle godine preko treće osobe ,tada je tražio 3000eura.
Respect your elders

Offline sven

• Antique Member
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #23 : 06 Studenoga, 2014, 18:21:41 »
Najinteresantnije su mi ove priče "stajao xy godina nepomaknut" i onda ipak završi u pravim rukama.  :smile:
Bilo bi mi interesantno čuti pozadinu - kako to da ga je netko zaboravio na 35 godina, odnosno da nije završio u oglasima/starom željezu, itd.?

Sretno s obnovom, sa zanimanjem ću pratiti ovu temu!  :good:

p.s. prije četiri godine sam u Kloštar Ivaniću vidio jednog, isto tako čami duboko u dvorištu.

Offline Stodesetka

• Senior member
« Odgovori #24 : 06 Studenoga, 2014, 22:33:04 »
Najinteresantnije su mi ove priče "stajao xy godina nepomaknut" i onda ipak završi u pravim rukama.  :smile:
Bilo bi mi interesantno čuti pozadinu - kako to da ga je netko zaboravio na 35 godina, odnosno da nije završio u oglasima/starom željezu, itd.?

Sretno s obnovom, sa zanimanjem ću pratiti ovu temu!  :good:

p.s. prije četiri godine sam u Kloštar Ivaniću vidio jednog, isto tako čami duboko u dvorištu.
Lako odgovorim na prvo pitanje. Trebao je završiti u staro željezo. Spašen za dlaku (u smislu 10-ak dana)
Kako sam već dugo tražio taj kamion a sam raspitivati nije dovoljno učinkovito onda sam razglasio među prijateljima da ako ikad itko vidi takav kamion da mi javi.
Tako se i desilo, prijatelj je išao kod tog čovjeka kod kojeg je bio kamion, da mu pomogne nešto rješiti u dvorištu (ukrcati neku dizalicu) i kad je došao tamo vidio kamion i sjetio se mene. Kad je pitao pošto lik je odgovorio da se sprema nazvati deponij da dodje po njega. Reagirao sam isti dan tako da sam došao tamo da vidim i kapariram. i to je to

Offline Stodesetka

• Senior member
« Odgovori #25 : 06 Studenoga, 2014, 22:41:15 »
a sad priča o nastanku kamiona i dolaska iz Kragujevca ovamo:
naručen je sa strane Vodovod Pula (kao što se vidi po natpisu na vratima) te došao u firmu kao novo vozilo. Bio crven ali s obzirom da je službena boja firme bila žuta onda su ga prefarbali. Nakon par godina makinacija sa njime desilo se da je čovjek koji je u toj firmi radio na nekom bitnom položaju, vjerovatno, dao otpisati vozilo (jer je opet vjerovatno imao planove za njega) te ga otkupio od firme za neke sitne pare. dovezao ga doma, radio par godina sa njime (po drva, po neznam ni ja šta, itd.) i vozilo na kraju parkirao ispod  "strehe" jer mu došlo vrijeme popravaka raznih. S obzirom da je znao da neće moći uskoro srediti ga jer se razbolio stavio ga na klocne (kao, sredit ću ga kad tad) međutim taj je čovjek nažalost preminuo (zbog te bolesti) i tako stajao kako kamion tako i sva imovina dok se nije našao unuk koji je dobio sve. Od njega sam ga i otkupio nakon ostavinske rasprave.
Nije loše znati cijelu povijest

P.S. sve je potkrijepljeno originalnom dokumentacijom  ;D

Offline gruđo

« Odgovori #26 : 12 Studenoga, 2014, 08:32:57 »
Evo ti kolega jedan link na stvarno vrhunski restauriran model ovog vozila iz Hercegovine. Tu su ti kontakt podatci vlasnika   http://www.pik.ba/artikal/13005089/oldsmobile-fiat-620b/

Offline trajkeša

« Odgovori #27 : 12 Studenoga, 2014, 12:23:22 »
Kakve veze ovaj kamioncin ima sa Oldsmobil?   :dntknw:

Offline tomekk

• Veteran member
« Odgovori #28 : 12 Studenoga, 2014, 13:45:50 »
Ima u kutini jedna ove linije čini mi se, mislim da se prije godinu ili tako nešto vrtila po njuškalu, da je došla iz vinkovaca ili vukovara, znam da je u zadnju stranicu ugrađen vezni lim od zastave poly sa velikim slovima zastava, i dosta je neoriginalna ali je u dobrom stanju, poslikat ću kada ću biti tamo.

Offline gruđo

« Odgovori #29 : 12 Studenoga, 2014, 14:39:26 »
Kakve veze ovaj kamioncin ima sa Oldsmobil?   :dntknw:

Izgubljen u prijevodu  ;D :pleasantry: