Zastava 750
Prvo vozačko iskustvo - fićo, prvi auto koji sam kupio - fićo, prvi drift, prvo nabrijavanje auta, rezanje krova, prvi karambol, prevrtanje, rally po šumama i poljima, kemijanje i ponovno razbijanje....
Sve smo to preživjeli...ekipa ja i 20tak fićeka (koji NISU preživjeli), kasnih '90ih. Nakon što sam prodao zadnjeg dobrog fiću i počeo slagati audi 80 cc, kasnije 90 quattro, pa 100 c4, zaboravljao sam koliko mi fali jedna mala gradska legenda. Prolazile su godine, fiće su nestajali u akcijama staro za novo, odnosilo ih sa parkinga i tako ih je sve manje za vidjeti. Tim više je postajao želja koju sam si ispunio kupnjom serijskog 750 LC, '84, pofarban za reklamu jednoj firmi. Bila su tri od kojih sam ja izabrao najbolju limariju sa lošim motorom. Motor je donirao prvi pošteni yugić za kojega se ispostavilo da je "ukrao" motor iz 127ice pa zato tako dobro radi i ideee...
E sada fićo ide ali vozna svojstva na serijskim kotačima, ovjesu i kočnicama, za izginuti.
Projekt za dobiti urbanu "nacionalku"
Kotači 175-50-13, spuštanje, diskovi, H-pojačanje (skije) po podu, OMP sjedala, pojasevi..
Napokon sve ukemijano i u pogonu;