odlican rad i ovu temu pratim
Hvala, drago mi je da minić pobudio zanimanje

Stari svaka čast na takvom projektu,ja nebi pogledao takav auto ,a kamoli ga išao slagati,stvarno imaš volju i naravno kapa do poda limaru,jer rijetko tko hoče tako nešto raditi,sretno u daljnjem radu :)
Ponovit cu opet, svi su mi rekli da si nadjem novu skoljku, ali nemaa! =) Hvala na pohvalama i drago mi je kaj ti se svidja!
odrežeš na vodu u konid procesu...ja radim sa njima.... uzmeš toleranciju piganja ovisno o debljini flaha i daš pigat ova uha...i gotovo... jer ako će obradni centar tokarit to iz komada... previše je sati rada i otpada...pa se ne isplati...
nazovi na
0916609553 Igor
ili mail na
dfiljas@konid-proces.com
pošalješ im .dxf format na mail i veliš debljinu materijala i oni odrežu... no za njih bi trebao maknut ovaj kut....kao da izravnaš uho prije piganja...pa ti netko to kasnije prepiga....
Hvala na preporuci, kontaktirao ih. Tokarenje nije opcija, a izrezat i pigat je najbolja i najisplativija opcija. Pljanovi su radjeni u solidworks-u di ima opcija bending pa ga s jednim klikom nazad izravnam u plast. Ovak je fotkan ekran da se vidi kak to treba zgledati =)
Još jednom hvala na kontaktu =)
Tako i ja radim.
Ravna ploha pa na piganje .
Budu tak i i napravili, valjda ce ispasti dobro! =)