Autor Tema: Lipa prica  (Posjeta: 5280 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline krntija

Odg: Lipa prica
« Odgovori #15 : 12 Prosinca, 2014, 17:13:54 »
Ti unuci ne znaju koliko su sretni,ali mislim da bi trebali zadrzati neke primjerke,jer za mene takve stvari nemaju cijenu.
Unuci bi trebali bit ludi ko mi kaj volimo te srotove pa neki i obnovit i zadrzat za lagane voznjice, ali normalni ljudi u tome vide ili hrpu starog zeljeza ili pak u ovom slucaju dobru zaradu! :big_boss: Uglavnom, glavno mi je da svaki bude sacuvan a ne da ode pod presu, kaj se ponekad zna desavat (autootpad u Svicarskoj sumi npr.!!) . :kokice:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Stipe RI

• Oldschool rookie
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: zastava 101
« Odgovori #16 : 12 Prosinca, 2014, 17:17:34 »
Unuci bi trebali bit ludi ko mi kaj volimo te srotove pa neki i obnovit i zadrzat za lagane voznjice, ali normalni ljudi u tome vide ili hrpu starog zeljeza ili pak u ovom slucaju dobru zaradu! :big_boss: Uglavnom, glavno mi je da svaki bude sacuvan a ne da ode pod presu, kaj se ponekad zna desavat (autootpad u Svicarskoj sumi npr.!!) . :kokice:

Mislis na onaj Cosworth otpad?

Offline krntija

« Odgovori #17 : 12 Prosinca, 2014, 17:22:50 »
Ovaj!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Stipe RI

• Oldschool rookie
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: zastava 101
« Odgovori #18 : 12 Prosinca, 2014, 18:02:59 »
Ah,zoooo. 
Steta je sto ljudi skupljaju i zatrpaju se,a auti propadaju.
Time nista ne naprave,samo ti osiguraju da ne mozes doci do dijelova.
Ganjao sam jednog stojadina sa dobro slozenim motorom i mjenjacem,samo bih ga zbog toga bio kupio,i imao je stari vezni lim i blatobrane,s likom samm pricao i ganjapo ga godinu dana,nakon cega sam odustao i kupio drugog,a ovaj i dalje stoji i propada,dok bi u mojem slucaju vec bio registriran,sigurno.