Autor Tema: Autobianchi A112 jedan i drugi i 33 1.8 TD  (Posjeta: 17456 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mile850

Autobianchi A112 jedan i drugi i 33 1.8 TD
« : 15 Siječnja, 2015, 13:05:18 »
Evo da predstavim moj mali hrđavi šporet koji je jučer stigao u moj raj hrđe,loše limarije i bespuća kita. Radi se u A112 Junioru kupljenom iznad Svetica u Zagrebu od prvog vlasnika,sa 49tkm. Auto je bio na njuškalu od 26.12 i po priči unuka bivšeg vlasnika zvali su ga koje kakvi jataganci čak kad sam ja došao gledati su došla dvojica koji bi ga kao uzeli za trke i vađenje motora ali nažalost auto je več bio kaparen i odluka je da se vrati u original stanje kakvo je.

« Zadnja izmjena: 05 Listopada, 2016, 13:37:50 Mile850 »
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline dmj

• Antique Member
  • Spol: Muški
Odg: Autobianchi A112 Junior
« Odgovori #1 : 15 Siječnja, 2015, 13:13:03 »
Čestitam.

To je onaj koji već mjesecima stoji u garaži City Centra One?
Via Ciro Menotti 322

Offline pelepelezg

• Antique Member
    • http://www.youtube.com/user/pelepelezg
  • Vozilo:: kadett d c20let corsa a 2x c20xe
« Odgovori #2 : 15 Siječnja, 2015, 13:21:19 »
odican mali autek...

limarija je u kakvom stanju? cini se da je u jako dobrom....

Offline Mile850

« Odgovori #3 : 15 Siječnja, 2015, 13:29:19 »
Evo par slika unutrašnjosti i di je šporet počel lagano hrđavit. I nosač motora donji je gotov. ali sve ostalo je pic pic  :perfeto:

Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline Mile850

« Odgovori #4 : 15 Siječnja, 2015, 13:35:09 »

I za kraj račun kupnje,potvrda o prvom teh. pregledu i upute za rukovanje ringovima ovaj khm autićem

Uglavnom,autić je bio 4. ili 5. auto u kući i nije vožen večinu vremena. Stalno je bio u betonskoj garaži i tako je kod mene dok se ne skupi neka lova za slaganje bit će paljen 2 puta tjedno i vozikan po garaži da ne zapeknu pokretni dijelovi.

Offline Mile850

« Odgovori #5 : 15 Siječnja, 2015, 13:41:40 »
odican mali autek...

limarija je u kakvom stanju? cini se da je u jako dobrom....
Pleh je takav kakav je na slikama. za razliku od onog u ST kaj se prodaje za 5000kn regan do 7. mjeseca ovom podovi i pragovi nemaju trunke hrđe jer je cijelo vrijeme bio u garaži na suhom, a onog u ST je frend gledao dolje i podova de facto niente. Na suvozakom mjestu ispod tepiha je karton da nebi bio kremenko kad kiša pada   :russian_roulette:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #6 : 15 Siječnja, 2015, 13:43:39 »
Jupiiiiiiiiiiiiiii...  :yahoo:
Ajmo 'vako... Ako će ići u ''riđi oriđiđi'' - ja sam prvi za kupiti maglenke.  :)) Ako te kontaktira neki Overgrozni - samo da znaš - to ti je neki prekupac švercer mutikaša.  :rofl:
Ajmo sada - ozbiljno.  :P
Kao prvo - čestitam na kupnji. Baš sam jučer kolegi sa foruma pričao o Tom autu.
Ono što meine sada ful interesira je slijedeće... U kakvom je ZBILJA stanju jedan ovakav Auto koji se na slikama čini u izuzetnom stanju.
Navodno je poprilično truljkast i kao što kažeš - ima na sebi kita kao morski slon sala...  :down:
U svakom slučaju - za onu cijenu koja je bila na njuškalu - samo za Motor i felge ćeš dobiti toliko.
A to ti znači - da maglenke možeš i pokloniti nekome...  :fucka:  :rolleyes2:
Ne sad nekom Overgroznom prekupcu, nego...  :blush2:

...

:)) :))
Šala mala.. U svakom slučaju - čestitam ti na kupnji.  :drinks:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Mile850

« Odgovori #7 : 15 Siječnja, 2015, 14:20:44 »
Jupiiiiiiiiiiiiiii...  :yahoo:
Ajmo 'vako... Ako će ići u ''riđi oriđiđi'' - ja sam prvi za kupiti maglenke.  :)) Ako te kontaktira neki Overgrozni - samo da znaš - to ti je neki prekupac švercer mutikaša.  :rofl:
Ajmo sada - ozbiljno.  :P
Kao prvo - čestitam na kupnji. Baš sam jučer kolegi sa foruma pričao o Tom autu.
Ono što meine sada ful interesira je slijedeće... U kakvom je ZBILJA stanju jedan ovakav Auto koji se na slikama čini u izuzetnom stanju.
Navodno je poprilično truljkast i kao što kažeš - ima na sebi kita kao morski slon sala...  :down:
U svakom slučaju - za onu cijenu koja je bila na njuškalu - samo za Motor i felge ćeš dobiti toliko.
A to ti znači - da maglenke možeš i pokloniti nekome...  :fucka:  :rolleyes2:
Ne sad nekom Overgroznom prekupcu, nego...  :blush2:

...

:)) :))
Šala mala.. U svakom slučaju - čestitam ti na kupnji.  :drinks:
Nečeš razbojniče  :nono:  :lickMe2: Auto ti je u stanju kakvo je na slikama pod je čitav orginalan i nigdje trul jer je vlasnik bivši imao servis svoj i tako je pažen. Bio sam na grabi sa njime i stvarno ostao šokiran stanjem. Dao sam 5000kn,frenda sa gnojverom naprijed a ja sa bjankijem iza i gas lagano do mene na drugi kraj Zagreba u garažu taman prije kiše. Kaj se tiče maglenki odma sam ih mislio skinut ali deda veli da su gore od 85. a auto je 84. pa mislim da ću ih ostavit gore nekak mi se uklapaju.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #8 : 15 Siječnja, 2015, 14:25:53 »

Manimo sada spiku o politici i stranačkim bojama  :)) , ali... ne slušaj dedu... Slušaj crvenog...  :fucka:  Crveni su uvijek u pravu...  :fucka:

Ma zezam se...  :good: Lijepo mu stoje maglenke. I da, baš gleduckam slike - lijepo je načet sa svih strana.
A vidim... I avatarčić je pao,a?  :cool:  :thmbup:
« Zadnja izmjena: 15 Siječnja, 2015, 14:30:28 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Mile850

« Odgovori #9 : 15 Siječnja, 2015, 14:34:29 »

Manimo sada spiku o politici i stranačkim bojama  :)) , ali... ne slušaj dedu... Slušaj crvenog...  :fucka:  Crveni su uvijek u pravu...  :fucka:

Ma zezam se...  :good: Lijepo mu stoje maglenke. I da, baš gleduckam slike - lijepo je načet sa svih strana.
A vidim... I avatarčić je pao,a?  :cool:  :thmbup:
Načet da to se slažem ali nije hrbina kakvih ima i nije ubijen na trkama i sličnim pi*darijama. Manijak manijak to nemože biti svak  ;D Na stranu politike crveni provokator me i navukao na ovu rabotu sa šporetom.

Offline tempo gti

« Odgovori #10 : 15 Siječnja, 2015, 14:40:26 »
Čestitam.

To je onaj koji već mjesecima stoji u garaži City Centra One?

nije to taj taj koji stoji tamo u toj garazi se uredno vozi svaki dan jer ja radim tamo
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

Offline sven

• Antique Member
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #11 : 15 Siječnja, 2015, 15:23:43 »
Čestitam na kupnji, jako mi je drago da ga ipak nije zadesila sudbina trkaćeg auta nego će ostati u originalu.  :good:
Stanje koje vidim na slikama je još jedan dokaz onoj "Ništa nije onako kao što se čini." koja pogotovo vrijedi za opis i predodžbu automobila u oglasima. (Jel tako AL? ;D)
No ipak, auto do sad nije diran i vitalni dijelovi su kako kažeš ok, pa će tim lakša biti obnova. Autić ima svoju povijest, jako lijepu boju a sad je već bogme i oldtimer, tako da - sretno s obnovom!  :yes:

Inače, prije cca dvije godine u ZG se prodavao isti takav plavi Junior ali u savršenom i original stanju, također malo km. Kasnije sam ga viđao na ulazu u RIS-ovo naselje u Vrapču; nažalost parkiranog kraj ceste, u svim vremenskim uvjetima. Možda je to baš taj kojeg DMJ spominje.. :confused:

Offline Mile850

« Odgovori #12 : 15 Siječnja, 2015, 15:38:03 »
Čestitam na kupnji, jako mi je drago da ga ipak nije zadesila sudbina trkaćeg auta nego će ostati u originalu.  :good:
Stanje koje vidim na slikama je još jedan dokaz onoj "Ništa nije onako kao što se čini." koja pogotovo vrijedi za opis i predodžbu automobila u oglasima. (Jel tako AL? ;D)
No ipak, auto do sad nije diran i vitalni dijelovi su kako kažeš ok, pa će tim lakša biti obnova. Autić ima svoju povijest, jako lijepu boju a sad je već bogme i oldtimer, tako da - sretno s obnovom!  :yes:

Inače, prije cca dvije godine u ZG se prodavao isti takav plavi Junior ali u savršenom i original stanju, također malo km. Kasnije sam ga viđao na ulazu u RIS-ovo naselje u Vrapču; nažalost parkiranog kraj ceste, u svim vremenskim uvjetima. Možda je to baš taj kojeg DMJ spominje.. :confused:
Taj iz RIS-a je koliko ja znam otišao braći pripuz  :nea:

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #13 : 15 Siječnja, 2015, 16:30:53 »
Orginal boja i prvi vlasnik,neprocjenjivo nazalost kod nas jako malo na cjeni ali autic bombon  nemas sta cekat...rjesi samo flekice da ostane njegova boja origigi promini ako ima jos sta i voziiiii
ovako mi zivot prode u cekanju maistora djelova i sl sra...a jos jednom svaka cast
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #14 : 15 Siječnja, 2015, 16:40:04 »
Super.
Bas mi je drago da ostaje u orginalu.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE