Autor Tema: Autobianchi A112 jedan i drugi i 33 1.8 TD  (Posjeta: 17453 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AL

Odg: Autobianchi A112 Junior
« Odgovori #45 : 16 Siječnja, 2015, 19:59:16 »
Nisam odavno vidio da je neko auto diglo prašine kao ovaj!
Dajte ljudi manite se covjeka!!! Čovjek ima pravo na svoje mišljenje i sa svojim novcima radi o kupuje sta hoce!
Čovjek tvoje je auto radi sta misliš da trebas,nisi dužan nikome nista pravdati .ni kolike su cijene,ni koliko si platio ni sta ces mjenjati.
Zajebi sve uživaj! Najvažnije je da si ti zadovoljan! CAOoooo
Auto je  predstavljen u garaži i kao takav je podložan kritici kao i vlasnik i njegove odluke.... Kaj bi trebali svi hvaliti i biti oduševljeni???

Offline studentt

« Odgovori #46 : 16 Siječnja, 2015, 21:49:03 »
da pace kritike su dobrodosle,ali ovdje mi se cini da su vise prepucavanja!
pa pogledajte malo postove :hi: :hi:

Offline Mile850

« Odgovori #47 : 16 Siječnja, 2015, 21:54:11 »
bolje da ga je i mile uzeo nego da je zavrsio u otpadu kako to obicno bude.....nek covjek radi polako i bez zurbe.....pare su uvijek problem i totalno ga kuzim, pogotovo kad krenes slagat neki auto....ja sa 4000kn(2000kredita) place ulazem sve u aute i nikad mi nece bit zao tih para...
Kakve veze imaju godine sa poštovanjem ili da bolje kažem ljubavi prema starim autima? Imam 21 nepunu i da možda sam za večinu vas mlad,zelen,nadobudan i sa ograničenim primanjima ali imam volju i želju da taj auto bude kako spada a ne u stilu moje generacije da se složi tako da bu za 3-4 mjeseca jedino za bacit u cios. Svako mišljenje sam spreman uvažit(ne nužno i prihvatit kao vlastito) pa ako treba 10 godina nek bude 10 ali uzeo sam ga da bude složen kako spada premda se to nekima činilo suludo nemam x tisuća eura trenutno za ulupat u njega tako da ću ga slagati polako,sam i uz pomoć prijatelja iz kluba od kojih neki i imaju bianchija ali bitno mi je da bude kako treba.

da pace kritike su dobrodosle,ali ovdje mi se cini da su vise prepucavanja!
pa pogledajte malo postove :hi: :hi:
Normalno da su prepucavanja ali u stilu moj auto je zlatan a tvoj auto je zadnje đubre koje nije ni za piceke uzgajat dok sa druge strane ima i realnih komentara ali ja ih sve prihvačam takve kakvi jesu jer "nije bitno što kaže nego tko kaže".  :borac:
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline studentt

« Odgovori #48 : 16 Siječnja, 2015, 22:07:40 »
 :good: :good: :hi: :drinks:

Offline lada riva

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: lada riva1300
« Odgovori #49 : 16 Siječnja, 2015, 22:55:33 »
Mile dotjeraj tu mehaniku i na tehnički i gasssss. Kad i ako budeš imao para onda ga lakiraj , stavljaj zlatne kvake i sve ostalo šta ti želiš ;D  Neko peca, neko skija nego a ti kolega uživaj u toj " makinici" koja će upadati svakom u oči bez obzira na mišljenje i isplativost posjedovanja takvog auta :drinks:

Offline Goc127

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #50 : 17 Siječnja, 2015, 09:57:16 »
Jel ovo bianchi bivsi od Laktic Luke iz barutanskog jarka inace moj susjed kao klinac sam uvijek slinio kad bi prosao jer sam zivio ulicu dalje od njega,imao je nesto Zg-fr kolko se sjecam,na zadnje ga je cura vozila,uglavnom puno srece u daljnjem radu

Offline Mile850

« Odgovori #51 : 17 Siječnja, 2015, 10:29:24 »
Je to je taj  :klinac:
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline tempo gti

« Odgovori #52 : 20 Siječnja, 2015, 14:36:10 »
ovaj bianchi u city centru stoji bio se vozio neko vrijeme sad je sparkan i ne mice se ima probe na sebi
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #53 : 20 Siječnja, 2015, 14:47:59 »
Ako se može ostavit auto u Cityu imam i ja kandidate  :biggrin2:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline tempo gti

« Odgovori #54 : 20 Siječnja, 2015, 15:29:53 »
dobro je sakriven i kamere ga uopce ne vide  :thmbup:
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
« Odgovori #55 : 20 Siječnja, 2015, 22:02:11 »
Zašto bi oni kojima auto služi kao nadomjestak za nedostatak socijalnog života  trebali poraditi na  percepciji svijeta i posložiti kriterije u životu?  :umnik2:
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

Offline Mile850

« Odgovori #56 : 20 Siječnja, 2015, 23:13:39 »
Zato jer nekima je auto hrpa lima,nekima zabava nekima ljubav a nekima ljubavnica a auspuh teško da more zamjeniti khm  ;D

Offline Mile850

« Odgovori #57 : 26 Travnja, 2015, 15:15:47 »
Nabavili su se neki dijelovi za bianchia večina novih i original osim volana i glave koji su skinuti s drugog auta.

Offline Mile850

« Odgovori #58 : 05 Listopada, 2016, 01:37:01 »
Evo da malo kenjamo tu opet svi po svima. Skupila se lova auto kod limara već neko vrijeme,a ja se nadam se proljeću i regi istog. U medjuvremenu došla je 33 1.8 td serije 2 i još jedan A112 serije 5 elite pa eto uskoro slike i lijepo sam se zabio u veselje narednih par godina.