Hmmm... Zato sam na početku ove priče i rekao da nikako 'da skužim koji točno tvoj'.
Jer sam prilično uvjeren da postoje dva identična po gradu kao taj tvoj.
Čak mislim da imate i sličnu regu.
Na drugu stranu, BMW kao BMW, a posebno ovi modeli e21, kod mene rade popriličnu konfuziju oduvijek.
Valjda zato, što mi ta marka ne leži i ne gotivim je, ali ju poštujem.
Definitivno, lijepo je vidjeti stock e21 poput tvojega da prozuji ulicom...
To ti je tata ? Hhehehe, ne zamjeri za ovo 'marlboro man', to smatraj pozitivnim.
Da, Bubuleja dobro kaže, postoji ih više ovakvih, sličnih, ili identičnih, a svi su 'isti' bar ovako na prvu.
Ja bih rekao da ih je po samome gradu registriranih e21 puno više nego što misliš, bubnut ću - desetak.
Oko grada, značu Crikvenica, Opatija, otoci itd itd... ali RI rega - još toliko.
Imam ih dosta u mojoj photo arhivi, upravo tih e21, ali tu je još veća konfuzija nego u mojoj glavi.
BMW nikad ne razvrstavam, nemam uopće ih nikamo, nego su mi razbacani naokolo.
Po kompjuteru, laptopu, stikovima, po nekim starim CD-ima....
Tako da će to potrajati dok sve to povadim, ali obećavam da hoću, jer je interes za njih velik.
RI xxx F vozi i jako uredan, ima isto plin, i jako je sličan tvome, ali ga ipak izvlači iz svih dilema - felge.
Aj potrudim se tu moju e21 arhivu ažurirat, ili bar 'uvatit' ti nekamo ovoga e21 sa kojim te mješam.
BTW - Stani u Donatello, kad vidiš da je pila sa avatara ispred lokala, da popijemo gorki pelin.