Autor Tema: Tapeciranje u Splitu, i kako rijesit ulaz vode u kabinu kadetta c  (Posjeta: 4486 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Med Medeni

• Olschool apprentice
  • *
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Kadett C
Lip pozdrav ekipa!  ;D

Zamolija bi Vas ako imate koju dobru preporuku za tapetara koji bi uz neku normalnu cijenu tapecira sjedala u kadettu c u Splitu.

I ako mi ko moze pomoc u rijesavanju problema ulaska vode u kabinu u kadettu. Samo san cuja da se to ne moze rijesit i da se moran pomirit s tin i otvorit cepove na podu, ali svaki problem ima rijesenje, pa ako ima ko prijedlog vrlo rado cu vas poslusat :)

Offline markedjani

Odg: Tapeciranje u Splitu, i kako rijesit ulaz vode u kabinu kadetta c
« Odgovori #1 : 03 Veljače, 2015, 16:56:43 »
Miro Gusić Sinj 0915019484 ali ti je većinom u gužvi,  isplati ga se čekati jer stvarno odlično odradi posao a i nije nešto preskup,ja sam prekasno došao do njega kad su mi sidala bila već odrađena (dobio sam krivu informaciju i otišao kod drugog meštra misleči da je to on), ali je zato krov i tepih odradio odlično.
Ima i neki Darko u Splitu pored kafića Kacunar ako se ne varam pored FESBA 0989712695 za njega sam samo čuo da je dobar ali ti nemogu potvrditi iz iskustva dali je to tako.
Pozdrav
« Zadnja izmjena: 03 Veljače, 2015, 17:00:24 markedjani »

Offline Med Medeni

• Olschool apprentice
  • *
  • Vozilo:: Kadett C
« Odgovori #2 : 03 Veljače, 2015, 17:03:09 »
Odlično!!! Fala na informacijama! Ja san cua za lika pokraj tunela na blatinama, gluhonijem je da je isto dobar tapetar. Uglavnom, nazvat cu oba dva broja sta si mi preporucija! fala lipo!

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #3 : 03 Veljače, 2015, 17:14:11 »
Zvonko Brajković preko puta Fine/Zapa. Stari čovik, brz i povoljan i ok radi.
Isto je gluhonjem pa ga moraš nać.
Za vodu ako ti ulazi preko kedera od stakala možeš silikonom zaštopat dok ne kupiš nove, ili nać bolje polovne ako su tvoji loši.
I did it my way 😎