Ee moooj Bayanero...

Ti k'o da si ''s kruške pao'' pa se čudiš sada.
Nismo u stanju sačuvati - niiiištaaaaaaaa... Od nacionalnih strateških firmi preko nacionalne infrastrukture, a kaaamoooli da još čuvamo ''tamo nekog Stojadina''.
U Rijeci sve čekam da jedno iduće olujno jugo zbriše sa lica zemlje lansirnu rampu za ispitivanje, razvoj i testiranje torpeda - jedinstven spomenik na jedinstven proizvod i podsjetnik na jednu eru dok je ovaj grad bio centar svijeta što se tehnologije tiče.
Ovakvih primjera ima na svakom koraku... kakvo čuvanje, kakav muzej.. Pa vidi samo vozni park Jožeka brava nam Tite ili pak vozni park Jadran filma.

Ne zaboravi da je u voznom parku Jadranfilma i tvoj novac i moj, novac mojih i tvojih roditelja bez obzira jesmo rođeni podno Triglava ili uz obale Vardara.
Nažalost - to je očito neko prokletstvo ovog brdovitog Balkana. Ništa svoje ne znamo čuvati. SVOJE, a kamoli ''svoje'' od susjeda (ma boli me kita za Bosnu i Bosance i Srbiju i Srbe

) kao da nemamo zajedničku prošlost, a bome i zajedničku i sadašnjost i budućnost.

Jesmo debilni narod - nije nas čak ni za žalit.

Slovenac neće raditi dio autoputa jer ''time

Hrvata'' Hrvati neće ovo jer time

Slovence, Bosna pak

Hrvatsku za ovo, Hrvatska pak

Bosnu radi onoga... Srbi se smiju i

jedne i druge i treće, svi u međuvrmenu

njih...
A za to vrijeme SVIIIIIIIIIIIIIII

nas i to

jako jako jako.

Ima jedan moj frend pravo... Masoni, Židovi, Amerikanci i Rusi... Sada i ovi Iluminati i ostali - razjebali su Jugu samo zato da ne budemo najbolji u nogometu, košarci, vaterpolu i svemu ostalome.