Autor Tema: Renault lajsne (Renault 4 bacam mamac za frika da odgovori nest korisno :))  (Posjeta: 3393 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Amigaboy

daklem , zanima me di tko kupuje (AKo tko ima link s ebaya) one spange sto drze lajsne na renault 4 i slicnim ,koji su imale one aluminijske lajsnice?

[h=6]░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
 ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
 ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
 ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
 ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
 █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
 █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
 ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
 ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
 ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
 ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
 ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
 ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
 ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
 ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█[/h]

Offline opel gt dario

• Antique Member
OPEL GT

Offline stretkas

imam ja
mic mac ali polako

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
 :fucka:  :disobedient:

:))     :byeg:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline asconaextreme

• Antique Member
  • Vozilo:: ascona b,fiat 500,fabia mk 1
ništa od frika,ne nasjeda na provokacije :koo-koo:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odkad je napustio perilicu više ne nosi špange  :no:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
Naslov je vrh, jebeš katru :)
Hrđa bez granica

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Kolega Petak ti može pomoći.  :byeg:

On je svoju Katricu dooooslovce ''iz nule do nule'' napravio. Čak je i pokupovao nove te kopče,kopčice i sve ostalo za crijeva, crijevca, lajsne i slično.  :byeg:

A imaš i PM-ić.  :drinks:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline petak

Da se javim kao prozvani.....

Nako dugo kopanja po internetu sve kopče za crijeva za moj R4 sam uzeo kod ovlaštenog renault servisa.
Ispalo me je jeftinije nego dovlačiti od koznakud
A i dobio sam originalan dio umjesto nekog ajmoreci prihvatljivog nadomjestka.

Iako mogu ti dati dva ili tri linka koja sam sačuvao za budučnost. Nikad se nezna šta će me spopasti nakon par godina.

Samo....sad sam na mob pa nemam te linkove, ali večeras ih zakačim pa kopajte.
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033   R4 GTL 1.1  25kW 1128 688D7/12   Laguna II 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005   Espace IV 2.0 dci 127kW JK03 M9R-760 PK4-005   NO LOGO je najpoželjniji logo jer sugerira da prave vrijednosti prepoznaju samo oni najupučeniji

Offline petak

Evo jednog linka za kopče, kopčice, lim matice, lim vijke i svakakve razne sitnice

http://www.bresco.com/index.html

A imaš i ove francuze koji dilaju dijelove za francuze.....nađe se svega
http://www.melun-retro-passion.com/accueil.asp
« Zadnja izmjena: 12 Svibnja, 2015, 08:10:00 petak »
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033   R4 GTL 1.1  25kW 1128 688D7/12   Laguna II 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005   Espace IV 2.0 dci 127kW JK03 M9R-760 PK4-005   NO LOGO je najpoželjniji logo jer sugerira da prave vrijednosti prepoznaju samo oni najupučeniji

Offline petak

Evo i jedan UK link na svakojake kopče

http://www.jetpress.com/

Uživajte !

Offline sven

• Antique Member
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
A koji link treba stisnut da se vidi ta tvoja totalna restauracija Četvorke? Nisam baš na toj Renault sceni i forumima ali bih rado vidio kaj radiš... :smile:

Offline petak

A koji link treba stisnut da se vidi ta tvoja totalna restauracija Četvorke? Nisam baš na toj Renault sceni i forumima ali bih rado vidio kaj radiš... :smile:

Ima na jednom stranom forumu orijentiranom prema R4.......

Ali kako je ovdje žestoka konkurencija i ima majstora sa zlatnim rukama koji odrade ovakav posao u 3 mjeseca (a meni je trebalo 5 godina) onda sam želio staviti proces od početka do kraja odjedamput kad auto registriram što bi trebalo biti kroz nekih mjesec dva.

Do tad evo linka
http://www.renault4.co.uk/forum/threads/what-have-i-done-r4-gtl.3996/