Autor Tema: T: limara?  (Posjeta: 1639 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dario1806

T: limara?
« : 26 Svibnja, 2015, 08:38:34 »
znači nemamo iskustva sa krpanjem ovakvih komada i neću se upuštati u to ukoliko baš neću morati, naime tražim ponudu limara koji može odraditi blatobrane, a slike su ispod. Zanimaju me samo realne ponude i isključivo samo za krpanje trulih dijelova, te nakon varenja da su varovi pobrušeni, zaštita i priprema za lakiranje me ne zanima.

s tim da su ovo dva lošija, druga dva su nešto sitno u boljem stanju

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Audi vozila
Odg: T: limara?
« Odgovori #1 : 26 Svibnja, 2015, 09:50:48 »
Dario!
Vidim da tražiš limara pa Ti dajem dva savjeta,koji će Ti olakšati izradu tj.popravak dijelova:
1.Za prednje blatobrane imaš za kupiti dijelove koji se samo zavare i to je onda garantirano OK,jer
   teško je to točno uraditi i onda još kit gore(mislim na donji rub blatobrana te prednje i zadnje
   gornje dijelove(kod lampe 3 kom i kod stakla 1 kom).
2.Zadnji blatobrani ili Ti ga stranice nešto lakše za odraditi gore gdje se spajaju ali  nema donjih
   dijelova za kupiti pa ih treba limar pripasivati prema zadnjem veznom limu,ima posla!
   Znači auto treba biti pri ruci limaru  kad se rade zadnje stranice da vidi kako je savio donji rub
   da nebi previše ili premalo savio.
Pa zar stvarno  u okolici nemate dobrog limara koji bi Ti to odradio kod Tebe gdje je i auto ???
Sve imaš kod kuće i možeš mu pomoći ako treba!
Do kontakta!
 :hi:

marijanko

Offline Dario1806

Odg: T: limara?
« Odgovori #2 : 26 Svibnja, 2015, 10:18:43 »
nažalost, nitko se ne želi bakčati s tim, jer kao to se ne može naplatiti, klasična priča, tako da ni sam neznam što da radim, najrađe bi uzeo druge blatobrane u boljem stanju, jer moji stražnji su prilično loši, prednji još mogu proći.

Vidio sam cijene za one komade limarije koji se daju kupiti, ali čini mi se preskupo za kupovati, ipak 3 komadića lima za jedan blatobran oko 150eur, što je totalno neisplativo kad gledam da za tu cijenu mogu realno nekog za dijelove kupiti, poskidati što valja, ostalo u cios i ispadne me 5 puta jeftinije