Da nije tužno bilo bi smješno ali reno-gad ima stvarno smješne komentare sa neistinitim izjavama
....pa trebali ste čov-ku dati kotizaciju, počasno članstvo, jednu faro baso vespu kao zahvalu što se susret održava u njegovom gradu....onda bi bio zahvalan i komentar bi bio pozitivan....
Šalu na stranu, prodane duše mogu da vam p..., nemogu vjerovati kako netko može reći išta loše o organizaciji, susretu, atmosferi i ekipi!!!
Bilo je vrhunski, vrijeme je služilo cijeli tjedan i stranci su stvarno imali vidjeti sve najbolje od lijepe naše i dobrih ljudi.
Zbog obaveza nisam stigao prije, potegnuo sam iz Zagreba u subotu, na posuđenoj lx125, i nisam plaćao kotizaciju a ipak sam bio srdačno počašćen sendvičem i sokom, upravo na rivi tako da stvarno ne znam o čemu reno-gad priča, možda smo ga namazali dok sam se ganjao sa talijancima kroz grad pa je revoltiran...
Još jednom svaka pohvala za susret, iz doživljenog i komentara drugih sudionika moja ocjena 5, dobili bi i + da je trajalo još barem toliko!!
Uglavnom evo malo foto doprinosa onih malo "drugačijih" vespica