Autor Tema: Vespa world days 2015 Biograd  (Posjeta: 15940 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f-racing

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: Zastava 750 - Opel Kadett C - Audi 200 TQ - MB 208 T1 - Tomos APN 4 - Tomos A35
Odg: Vespa world days 2015 Biograd
« Odgovori #45 : 20 Lipnja, 2015, 13:46:10 »
Da nije tužno bilo bi smješno ali reno-gad ima stvarno smješne komentare sa neistinitim izjavama
....pa trebali ste čov-ku dati kotizaciju, počasno članstvo, jednu faro baso vespu kao zahvalu što se susret održava u njegovom gradu....onda bi bio zahvalan i komentar bi bio pozitivan....
Šalu na stranu, prodane duše mogu da vam p..., nemogu vjerovati kako netko može reći išta loše o organizaciji, susretu, atmosferi i ekipi!!!
Bilo je vrhunski, vrijeme je služilo cijeli tjedan i stranci su stvarno imali vidjeti sve najbolje od lijepe naše i dobrih ljudi.
Zbog obaveza nisam stigao prije, potegnuo sam iz Zagreba u subotu, na posuđenoj lx125, i nisam plaćao kotizaciju a ipak sam bio srdačno počašćen sendvičem i sokom, upravo na rivi tako da stvarno ne znam o čemu reno-gad priča, možda smo ga namazali dok sam se ganjao sa talijancima kroz grad pa je revoltiran...

Još jednom svaka pohvala za susret, iz doživljenog i komentara drugih sudionika moja ocjena 5, dobili bi i + da je trajalo još barem toliko!!

Uglavnom evo malo foto doprinosa onih malo "drugačijih" vespica

Racing passion

Offline Sepra

« Odgovori #46 : 20 Lipnja, 2015, 14:33:00 »
mislim da je susret bio izrazito loš, zašto?

Pa zato jer su ti ljudi zaista došli ovdje!? Pazite debili su potegli sa svih strana svijeta u našu zemlju koja cijela ima stanovnika koliko u tim pojedinim zemljama ima ljudi na kolodvoru kad je gužva.
Oni su došli tu i htjeli su neki klinac od nas?!?!
Čekaj, pa zar oni ne znaju da moraju biti počašćeni ako su uopće hrvati pomislili na njih ,a kamoli da se usude doći ovdje, gaziti našu zemlju i trošti naš asfalt?!

Pa zar oni ne znaju da mi jedino dozvoljavamo da se našu zemlju preleti i baci nešto para iz aviona? Kakvi bezobraznici!
Ne, oni su došli ovdje i NAVODNO su se neki dobro zabavili i bili zadovoljni!!! Kakva gamad! Nek se doma mami u Norveškoj ili Rusiji prešetavaju u kratkim hlačama!
E neće se to više desiti! Ubuduće ćemo unaprijed istresti sve naše frustracije i komplekse i svu žuč i stanje kmetskog uma tako da im više to ne padne na pamet.

Ne bude se on više tu meni naslikavao i onda te slike pokazivao okolo, nek plati prvo! Čuo sam navodno da su neki i okretali kamenčiće na plaži  :eek:

Budu oni vidjeli svoga boga ako ćemo se još jednom morati doći od kompjutera i pustiti nježnik iz ruke.
Sve je to mafija sused...mafija.
Nerast

Offline Renegade

« Odgovori #47 : 20 Lipnja, 2015, 16:11:04 »
Susret je bio prekrasan, sve na svom mjestu, bez ijedne grjeske, nikad i nigdje nije bio i nece biti bolji susret!
Ovo sto su napravili ovi decki iz Vespa kluba Croatia je postavilo jedan novi standard koji nikad vise nitko nece i ne moze nadmasiti jer mjesta nikakvoj kritici jednostavno nema. Nista se ne moze napraviti bolje od ovoga i nikad nitko nece moci napraviti bolje od ovoga!

Duboko se izvinjavam za moje pogrjesno misljenje koje nije bilo moje misljenje jer nisam vidio nista svojim ocima i jer sam debil koji ne razmislja svojom glavom jer mi u djetinjstvu roditelji nisu to omogucili. Prihvatam kritiku drugova iz CK Vespakluba Croatia i posuti cu se pepelom i nikad vise necu rijec reci o tome sto se mozda moglo bolje napraviti jer bolje se ne moze i nece napraviti!
Od sada i ubuduce samo i iskljucivo rijeci hvale jer oni ne grijese i ne mogu grijesiti!
Onome tko je izmislio Facebook treba dat Nobelovu nagradu!
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline asconaextreme

• Antique Member
  • Vozilo:: ascona b,fiat 500,fabia mk 1
« Odgovori #48 : 20 Lipnja, 2015, 16:19:52 »
nemeš virovat oko čega se prepucavate,umisto dobre zajebancije svađa :umnik2:

Offline goran16v

« Odgovori #49 : 20 Lipnja, 2015, 17:11:16 »
.
E sad, Darjane, o prilivu novca, to ti je u DU jedan jedini kruzer!!

Da li je? Turisti sa kruzera na brodovima imaju smestaj i hranu, za onoliko vremena koliko proedu na kopnu uspiju kupiti bocu vode, kartu za zidine, mozda sladoled, a oni rastrosniji popiju kavu, i sve pod uslovom da su svoju valutu zamjenili u HRK. Grupa veselih vespasa vise od toga ostavi u gorivu!

Offline Darjan

« Odgovori #50 : 20 Lipnja, 2015, 17:22:11 »
Točno to, većina cruisera je bazirana na All Inclusive usluzi, te im je Dubrovnik/St. Tropez/ubaci po želji samo usputna stanica na kružnom putovanju. Svaka čast Dubrovniku kao turističkoj destinaciji, ali ovaj susret je ipak pružio jedinstven i ukupan doživljaj.

Moja jedina zamjerka ide na nedostatak Piaggiova izložbenog štanda, imati ovakvu priliku za promoviranje i ne iskoristiti je definitivno spada u standardnu hrvatsku priču.

Kako god bilo, dugo će se pričati o ovom susretu...
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #51 : 20 Lipnja, 2015, 17:34:36 »
Spremam se u Poljsku 25.07 2015. na svjetski Citroen susret A serije i mislio sam uslikavat put tamo i natrag i sam susret od nekih 5 000 Spačeka,Dyana,Amia i ostalih varijanti istih i promovirat  kandidaturu za isti takav susret u HR na Grobniku za 2019 godinu.Premišljam se dali uopće ima smisla čitajući sve ovo,a tek što bi bilo,da bi bilo.

Offline loren

• Junior member
  • **
« Odgovori #52 : 20 Lipnja, 2015, 17:52:48 »
Naravno da ima smisla!! I mi smo se bojali, neki i previše, do iza zadnjeg časa. Mene je u mom dijelu posla najprije krpao strah, onda panika, pa na kraju nervoza ... Da ne govorim kako je bilo ljudima koji su odradili največi dio posla. Na kraju, kad ti stisnu ruku, zahvale, kad vidiš da su sretni, sav trud se isplatio. Nemoj da te obeshrabre zlobni komentari. Toga će uvijek biti. Samo moraš imati uza sebe dobru i pouzdanu ekipu.

Offline lignja

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.vespaclubcroatia.com
  • Vozilo:: VW 1300 ('67). Vespa; SS 180, PX200.
www.vespaklubsplit.hr                    www.vespaclubcroatia.com

Offline Alfa Veloce

« Odgovori #54 : 24 Lipnja, 2015, 13:17:41 »
Napisao sam poslije, ne prije......

Mjesecima se ne javljaš na forumu i onda dođeš i sereš po svemu. Imaš svoj forum pa si tamo to radi.
"Nothing drives like an Alfa!"

Offline asconaextreme

• Antique Member
« Odgovori #55 : 24 Lipnja, 2015, 21:19:57 »
evo ga još jedan fin i kulturan čovik  :focus:

Offline Alfa Veloce

« Odgovori #56 : 26 Lipnja, 2015, 11:07:40 »
evo ga još jedan fin i kulturan čovik  :focus:
Govorim riječnikom kojim kojim govori gospodin koji je je sve započeo, a koji tebi izgleda ne smeta kad on njime govori.
Nemam ja ništa protiv kritika/primjedbi, ali  smatram da se to se ne radi na ovakav način. Zar je potrebno tako pljuvati po ljudima koji su dali sve od sebe da ovaj susret uspije? Riječi predsjednika "Ovo je najbolji Vespa susret do sada". Normalno je da kad je sve gotovo da se vidi i određeni propusti. Negdje se je moglo više, negdje drugačije, ali  to svakako nije razlog da se pljuje po svemu što je učinjeno jer to nije u skladu s nečim što si je netko zamislio.
"Nothing drives like an Alfa!"

Offline asconaextreme

• Antique Member
« Odgovori #57 : 26 Lipnja, 2015, 13:08:26 »
meni osobno ništa ne smeta,možete se i pobit baš me briga :big_boss:
samo čitam i gledam dokle mislite ovako :down:
ako je jedan nekulturan nemoraju se i ostali spustiti na njegov nivo :umnik2:

Offline YUREEK

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Zastava 750 - 1970
« Odgovori #58 : 26 Lipnja, 2015, 15:39:34 »
ajd vi lijepo ostavite slike nama da gledamo, a komentare prebacite u off topic . .  .
ovom brojkom vespi na jednome mjestu .... kapa do poda ...
Lefko ga najdeš, kak raj je lepi, med Murom i Dravom tam ti leži, de čuješ ftičju najlepšu popevku  - Međimurje to je - tu doma buš ti .

Offline robert1

« Odgovori #59 : 26 Lipnja, 2015, 15:44:53 »

Screwed by Šarafoteka...www.scharafoteka.hr