Dakle što se tiče zadnjeg kraja rješenje je sljedeće napravljeno:
- most je ostao od moje kocke, samo sam ga ispjeskario i plastificirao u crno te složio nove selene
- ubacio sam također vijke s konusnim glavama kako bi mogao štimat zadnji trap (camber i toe)
- vilice uzeo od 323ti, ispjeskario i plastificirao u crno, složio nove selene i kupio sve nove kopče i crijeva za kočnice
- na vilicu složio novi ležaj i ubacio glavčinu od z4 (e85)
- stavio od compacta ferode za ručnu
- diskove sam uzeo zadnje od e36 (ne compact) 280mm i istokario ih na 274mm, a iznutra na dosjedu na glavčinu sam isto skinuo 1mm s diska kako bi savršeno stao u sredinu na 323ti kočiona kliješta s istim pločicama (od 323ti)
Na prednjem je sljedeće složeno:
- sa stupova sam skinuo šešir za opruge, skratio vrh stupa za 1 cm i dao sve pjeskariti te farbat kao zadnji most
- bilstein b8 sam malo preradio i skratio osovinu za 3cm i tijelo amortizera za 1cm
- onda sve skupa složio na sistem gewinda od ta technics
- e sad priča o prednjim kočnicama...eh....uglavnom slažu se prednje kočnice od e46 3.0d 325mm, pretjerivanje znam, ali zaboli me, neka koči čudo od kocke
- klješta su komplet obnovljena (nove gumice i cilindar), te su pjeskarene te kasnije ofarbane tj. plastificirane kao i na zadnjem mostu
- kupljen adapter za prednje kočnice da bi složio gore i navedene kočnice, za koje sam isto nabavio i tuv certifikat kako bi sve atestirao s felgama
- također sam isto za prednji kraj uzeo i kočiona crijeva za e36 450mm kako bi to sve lijepo sjelo jer od kocke su 328mm i prekratke