Autor Tema: Zanimljivi dodaci (naljepnice, bedževi, figurice, tablice,...) na vozilima!  (Posjeta: 45621 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline hary

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: P206, Fiat Tempra
mačkare??  :))
Jok more, ovoj negdi va Srbiji. Onih malo dužih nogu, pokriju stopala z dekicun da ih ne zebe  ;D
Life is too short to drive boring cars

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
 :)) :)) :))
san pensav ki vidin da je caddy pituran kako za mačkare  :P

Offline mateozastava

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000.god Carabinieri, Fiat 850 Special 1971.god Roccinante, Yugo Koral 45 1988.god Camila, Fiat 850 Sport Coupe 1968.god Ferrari
Evo ča je moj imel na staklu dok je bil kod mene  :good: :good: :good:

Offline HILLMAN

A zač ni slik
bitno je znati šta neznaš

Offline krntija

do cca 1975 u SFRJ je bilo obavezno po obavljenom TP na staklo vozila naljepit ovakvu naljepnicu sa mjesecom i godinom do kada je vozilo regano, posle 75te se ta obaveza pogubila te tek nestanom SFRJ i nastankom HR dobivamo ponovo obavezu naljepnica na staklima..... Kaje najbolje , svake godine se mjenjala boja i detalji tih Jugoslavenskih nalja te je gotovo nemoguce skupiti sve godine od cca 1965 do cca1978. Ovu plavu sam davno nasao na sajmu u hrpi raznijeh novina knjiga i slicnih pizdarija a i nema ih skoro nikad na netu u ponudi... :rofl: Zna ih se videt samo na starim fotkama auta di su na staklu a neki imaju srecu da su na njihovim autima jos i danas ..... Na Stojadinu sam imo takvu nalju iz njegove godine al sam ju proda zajedno s autom... :smajlold: Meni je ta nalja jako zanimljiv i autentican detalj, a vecina posjetilaca na raznim skupovima pojma nema kaje u stvari ta nalja na sajbi, malo ih je koji ih se secaju iz tih vremena.... :kokice:

++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline krntija

par artikala na temu AMSJ i jos dodatna znacka sa autoputa , stara i vredi dosta... :thmbup:

++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825