Autor Tema: za sve bavarce  (Posjeta: 12234 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Stodesetka

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Zastava 620 B
za sve bavarce
« : 15 Studenoga, 2015, 09:11:08 »
kupio sam prijatelju ovdje dijelove za 1502, jeftinije od tvornice sigurno pa ako nekome zatreba.... preporučam

http://www.wallothnesch.com/

(ispričavam se ako je netko već stavio)

Offline DS71

• Antique Member
Odg: za sve bavarce
« Odgovori #1 : 15 Studenoga, 2015, 10:26:00 »
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #2 : 15 Studenoga, 2015, 13:01:30 »
Odredeni dijelovi iz te prodavaonice nisu bas najbolje kvalitete; kao sto je i kolega napisao. Ima po stranim forumima vise iskustava....  :hi:
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline gruđo

« Odgovori #3 : 15 Studenoga, 2015, 14:38:33 »
Evo, da i ja nesto napisem po ovoj temi buduci da sam od njih narucio robe od cca 1500 eura za svoj E21.
Limarija - krak sasije, podovi, bocne stranice ispod zadnjih branika, skupo no obzirom da nisam novo nasao na drugom mjestu uzeo sam i stanje je zadovoljavajuce.
Sve sajle tj gasa, rucne, sibera koja je usput skupa kao sam vrag. Zadovoljstvo - kao i kod limarije. Dakle OK.
Stof sjedala - isto Ok
Kopce lajsni - nisu skupe ali su lose, biti ce neki kineski alfamarket.
Mehaniku nisam kupovao od njih jer se neke stvari mogu naci kod nas puuno jeftinije a moze se jos dosta toga naci i dobrog rabljenog
Zahvalni su i za poneke sitnice koje se tesko mogu naci a nisu skupe. Npr. Plasticni crni prstenovi oko brava vrata, vodoravni kederi vrata. Eh, da kod njih sam i uzeo najdraze komadice tj. Znakove prednji i zadnje haube, skupo no uljepsava zivot.
Imaju uvijek neke tjedne i mjesecne akcije po grupama artikala, no zanimljivo je da sminka nikada nije na akciji, tj crom lajsne i znakovi. Toliko.